İçerik değiştir



Sayı 77: Zor Zanaattır Misafirlik


  • Yanıtlamak için giriş yapın
Bu konuya yanıt verilmedi

#1 epru'

epru'

    coupling uk gacısı

  • Üyeler
  • 6.579 Mesaj
  • Cinsiyet:Bayan

Gönderim zamanı 27.10.2008 - 21:58


misafirlik zor zanaat azizim.

mesela sizin için özenle hazırlanmış yiyecekler vardır.hatta o yiyeceklerin mükemmel savunma mekanizmaları."höt dur elleşme onlara,misafirlik onlar,artarsa söz sana vericem" gibi. ya da ne bileyim sırf siz geliceksiniz die 85 gün öncesinden başlat emri verilir temizliğin.deliler gibi her yer irdiklenir.pırıl pırıl olup,dillere destan olmanız için bi fırsattır aynı zamanda gelen misafir.

ama sanki, eskiden çok daha mı sık olurdu bu sosyal bağlar yönünden tatmin olma çabaları ? (!) düşünüyorum da ,küçükken annemin kollarında ordan oraya savrularak göçebe bi çocukluk geçirmeme falan sebeb olmuştu.ha bende bıraktığı,çikolata,kurabiye,kek,dolma ,değişik bebekler uyku ve gecenin bi vakti babamın kucağında eve dönmek olsa da arıyor insan yüreği o günleri.yakın akrabalara misafirliğe gittiğimiz de ,oturduğumuz kanepenin ısınmasıyla son bulurdu misafirliğimiz bizim. ısıtır bırakırdık. idealdik aslında, düşündüm de şimdi.

konuyu dağıtmadan ikram edilcekler listesi ve sırasına değineyim. çok önemli.

ilk etapda kolonya ikram edilir bu tuhaf günde,soorasını çikolata ve ya şeker,akabinde çay yahut kahve,tekrar kolonya ve kolonyayı müteakiben meyve. bu meyvenin anlatmak istediği de - gidecekseniz gidin ,bu son ikramdır bilesiniz, kalacaksanız kalın yer bölüşelim- dir *zong acıdır o meyve aslında bakmayın siz.

bi de yemekli olanları var hani,karnınızda bomba etkisi bırakan bol baharatlı bol yağlı yemeklerin özenle bi araya getirildiği ortam *gla o günü takip eden 3 gün boyunca iğrenç bi agrıyla yanar mideniz ama pişman olmayı başarabilen çıkmaz :P

değilmi ama ya ,misafirlik başka bişey.:P müsaitseniz size gelcektik seneryoları,kapının açılmasıyla beraber yüze yapışan gülümsemeleri,( ki zora ki :P ) kapıdan girince terlik seansları, (seç begen al özgürlüğü ile hem de.)herkesin birbiriyle yapış yapış öpüştüğü aşamaları,artık allah el,göz,yanak,dudak ne verdıyse aradan kayabilir,caizdir.. sonra -napan neden- fasılları mesela ? sizin çocuklar bizim çocuklar karşılaşması sonra, :P kahve çay döngüsü,tv ye melül melül bakıp da bi anda tiz bi sesle ilk yorumun yapıldıgı an bakışları üzerine ceken kurbanın çabaladıgı saniyeleri .varsa tatlı çılgınlığı , - eh madem bizde kalkalım artık,saatte çok geç oldu,aaa ölümü gör az daha otur,her zaman mı geliorsunuz sanki- yalanları :P ve yine yapış yapış öpüş aşaması ( ki en iğreti aşama ), - bunu saymayız bi daha bekleriz,aa olur mu biz geldik sıramızı savdık siz gelin,- yalakalıkları,karanlıga karışan kalabalığın ardından baş baş yaparak ayinin sona erdiği anları ile hepsi ile bi başka çılgınlıkdır misafirlik..kuşakdan kuşağa geçen..


peheyyy.haklıyım azizim işte misafirlik zor zanaat :P





Benzer Konular Daralt

2 kullanıcı bu konuya bakıyor

0 üye, 2 ziyaretçi, 0 gizli