İçerik değiştir



- - - - -

Hıncal Uluç, Emre Belözoğlu İçin Öyle Laflar Etti Ki


  • Yanıtlamak için giriş yapın
bu konuya 21 yanıt verildi

#1 Edys

Edys

    ....

  • Dokunulmazlar
  • 16.109 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:istanbul,antalya,bodrum ve başka yerler
  • İlgi Alanları:FENERBAHÇE

Gönderim zamanı 09.09.2008 - 18:13


Hıncal Uluç Milli Takım kaptanı Emre Belözoğlu'nu canlı yayında eleştirdi. Çok ağır sözler söyledi. Bakın Uluç nasıl konuştu?
Hıncal Uluç'tan Milli Takım Kaptanı Emre Belözoğlu’na çok ağır sözler sarf etti. Uluç'a göre Emre "karaktersiz"

NTV’de yayınlanan 90 Dakika programında Ermenistan maçı konuşuluyordu. Söz Hıncal Uluç'a geldiğinde Milli Takım Kaptanı Belözoğlu 'nu eleştirdi.

İŞTE HINCAL ULUÇ'UN O AÇIKLAMALARI

‘Bu oyuncu nasıl Milli Takım kaptanı oluyor anlamıyorum. Kendine ve takım arkadaşlarına saygısı olmayan karaktersiz biri. İsviçre maçında da gördük. Bunun liderlik vasfı yok. Son 5 yılının yüzde 80’ini sakatlıklarla geçiren ve maçı ancak 60 dakika oynayabilecekken 90 dakika oyunda kaldığı zaman hocasına teşekkür bile eden biri. Böyle karaktersiz birine ben karşıyım. Emre’den kaptan olmaz, lider olamaz. Türk gençlerinin önüne bunu lider diye koyamazsınız'

Alıntıdır..


şimdi okuyacaklarınız ise alıntı değildir



bu sözleri söyleyen Hıncal Uluç çok karakterli bir insandır. atıp tutmakta üstüne yoktur.. eline kalem alıp yazı yazmakla bir takım şeyler olmuyor.. at poku yapışsın.. sırf emre için değil.. her konuda bunu yapan eşsiz bir insan..

ayrıca Fenerbahçeliler de kendisini çok sever her zaman sevgiyle kulaklarını çınlatır !!!

artık tüm insanların karakteri Hıncal'dan sorulur.. kendisi Karakter uzmanıdır. artı olarak kendi karakteri de Dünyada eşi benzeri görülmemiş şekilde çok düzgündür.

Kendisini tebrik eder başarılarının devamını dilerim !!

Bu mesaj Edy's tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 09.09.2008 - 18:13


#2 Edys

Edys

    ....

  • Dokunulmazlar
  • 16.109 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:istanbul,antalya,bodrum ve başka yerler
  • İlgi Alanları:FENERBAHÇE

Gönderim zamanı 09.09.2008 - 18:20

Emre nin Annesi kalp krizi geçirmiş . geçmiş olsun acil şifalar dilerim .


hıncal da kına yakabilir.

#3 Edys

Edys

    ....

  • Dokunulmazlar
  • 16.109 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:istanbul,antalya,bodrum ve başka yerler
  • İlgi Alanları:FENERBAHÇE

Gönderim zamanı 09.09.2008 - 18:26

NTV'yi ve Uluç'u mahkemeye veriyor !
Fenerbahçe'nin ve A Milli Takım'ın tecrübeli oyuncusu Emre Belözoğlu'nun annesinin "sinir krizi" geçirdiği ortaya çıktı.

Belçika Milli Takımı ile yarın oynanacak olan 2010 Dünya Kupası Avrupa grupları eleme maçı öncesinde düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulunan Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, Emre'ye yapılan eleştirilere cevap verirken, yıldız futbolcuya annesinin kriz geçirdiği için izin verdiğini söyledi ama ne tür bir kriz geçirdiğini anlatmadı.

SAMANYOLU SPOR GERÇEÐE ULAŞTI
Gergin dakikalara sahne olan basın toplantısında Terim medyaya patladı ama....

SİNİR KRİZİNİN SEBEBİ KİMDİ?
Basın toplantısında Terim zehir zemberek konuştu: "Emre’ye de izin verdim şu an evine gitti haberiniz olsun. Ben söylemeyecektim bunları ama söylettiniz bana. Annesi kriz geçirdiği için Emre şu an onun yanında. Biz de maç oynayacağız yarın. Herkese söylemiyorum bunları tabi ki. Her önüne gelen gazeteci olamıyor. İşini gerçekten iyi yapanlar için, gazetecilik mesleğine duyduğum saygı için onları ayrı tutuyorum. Bu yaşta bir oyuncuyu kaybetmek doğru değil. O yüzden ben sizin dediğiniz gibi düşünmem. Hala cumartesi ile çarşamba arası nasıl davranılacağını öğrenemediniz."

Fatih Terim'in medyaya bu kadar ağır sözler söylemesinin aslında yatan durumu açıklıyoruz.

KRİZİN SEBEBİ HINCAL ULUÇ!
NTV’nin "spor" adı altında ama HAKARET içerikli 90 Dakika isimli programda Milli Takım enine boyuna tartışılmıştı. Bir ara program konuklarından Hıncal Uluç sözü aldı ve Emre Belözoğlu’na getirdi.

CANLI YAYINDA AÐIR HAKARET
İşte eleştiriyi aşan o sözler: "Bu oyuncu nasıl Milli Takım kaptanı oluyor anlamıyorum. Kendine ve takım arkadaşlarına saygısı olmayan karaktersiz biri. İsviçre maçında da gördük. Bunun liderlik vasfı yok. Son 5 yılının yüzde 80’ini sakatlıklarla geçiren ve maçı ancak 60 dakika oynayabilecekken 90 dakika oyunda kaldığı zaman hocasına teşekkür bile eden biri. Böyle karaktersiz birine ben karşıyım. Emre’den kaptan olmaz, lider olamaz. Türk gençlerinin önüne bunu lider diye koyamazsınız.

EMRE'NİN ANNESİNİN KALBİ OÐLUNA HAKARETİ KALDIRMADI
O esnada programı seyreden milli futbolcumuzun annesi Fatma Hanım "oğluna yapılan ağır hakaretler" sonucu sinir krizi geçirdi.

Olay sonrası Emre'nin Terim'den izin alarak kamptan ayrıldığı ve hastanede müşahade altında tutulduğu öğrenilen annesini ziyarete gittiği öğrenildi.

EMRE ANNNESİNİN YANINDA
Biz de şu sıralar hastaneden taburcu olup evinde dinlenen Fatma Hanımefendiye acil şifalar diliyor, annesinin yanında refakat eden Emre'ye de geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz...

"SAÐLIK DURUMU İYİ"
A Milli Futbol Takımı ve Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Emre Belözoğlu'nun kalp krizi geçiren annesinin durumunun iyi olduğu belirtildi.

Fenerbahçe Kulubü İdari Menajeri Volkan Ballı, Emre ile yaptığı telefon görüşmesinin ardından kulubün resmi sitesine yaptığı açıklamada, "Emre ile telefonla görüştüm. Kendisi Fatih Terim'den izin alıp kamptan ayrılarak ailesinin yanına gitmiş ve ziyaret etmiş. Annesini durumunun iyi olduğunu söyledi. Kendisine ve annesine geçmiş olsun dileklerimizi ilettik" dedi.

EMRE TAZMİNAT DAVASI AÇIYOR
İşte yıldız futbolcunun kendi internet sitesinde yaptığı açıklama:

Tazminat Davası Hakkında
8 Eylül Pazartesi günü NTV kanalında yayınlanan 90 Dakika programında, Hıncal Uluç tarafından hakkımda hakaret sınırını aşan ithamlarda bulunulmuştur.

Bu yapılan yorumlar karşısında tüm hukuki haklarımı kullanarak, Hıncal Uluç ve şahsımla ilgili bu tür yorumların yayınlanmasına izin veren NTV hakkında tazminat davası açacağım.

Türk spor kamuoyuna saygı ile duyururum.

Emre Belözoğlu

alıntı samanyolu

Bu mesaj Edy's tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 09.09.2008 - 18:27


#4 shy

shy

    xrÜt / kudI

  • Kurucular
  • 16.791 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay

Gönderim zamanı 09.09.2008 - 18:46

Konu sanırım aynı birleştirdim.


Ntv niye mahkemeye vermiş ki nerden bilsinler adamın öle diyeceğini.Canlı yayın diye hatırlayarak yazdım...

Bi de ters tahrik mi denir.Gaza getirmek mi denir işini abartmaya başladılar.Ya da bu şekilde gaz veriyoruz takımı cesaretlendiriyoruz şeklinde başkalarına daha kolay hakaret ediyorlar.

Bir de maç kazanılınca söylenen yazılan onca şeyin unutulması olayı var.Araya büyükler giriyor iş adamları giriyor şöle oluyor böle oluyor.

Söylediklerimizin nereye gideceğini düşünmeden bu şekülde fütursuzca konuşmaya yazmaya devam ettikçe bir bakıma kendimiz çağırıyoruz tüm kötü olayları...

Neyse geçmiş olsun deyip geçelim...
DOÐRUNUN SÖYLENMESİNDEN ÇOK, KİM TARAFINDAN, NEREDE VE NE ZAMAN SÖYLENDİÐİ ÖNEMLİDİR.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Gönderilen Resim

#5 Denio

Denio

    Kamış Kotak

  • Dokunulmazlar
  • 7.870 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:alayına konum

Gönderim zamanı 09.09.2008 - 18:50

vay karakterli Hıncal vay
Sanırım içmek,
ertesi sabah
tekrar hayata
dönülebilen
ve her gün
tekrarlanabilen
bir intihar biçimidir.

Charles Bukowski


Piizan

#6 Edys

Edys

    ....

  • Dokunulmazlar
  • 16.109 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:istanbul,antalya,bodrum ve başka yerler
  • İlgi Alanları:FENERBAHÇE

Gönderim zamanı 09.09.2008 - 18:54

her insan hata yapabilir.. genç bir insan saha içerisinde tepki verebilir başka bir futbolcuyla da kavga edebilir küfür de edebilir..

hemen en karaktersiz insan yapıştırmasını hak eder mi.. hangimiz küfür etmedik hangimiz kavga etmedik.. herkes karaktersiz o zaman..

ve bunu söyleyen kişinin hıncal olması daha komik yani.. bir kendine bak be adam derler adama..

neymiş gençlere liderlik yapamazmış emre.. emre de onu düşünüyordu bir liderlik yapsam diye :) milli takım kaptanlığı verilmiş niye kabul etmesin.. ben de kabul ederim her türk genci de eder bunu..

bu adam napmış gazeteciye el kol hareketi yapmış neden yapmış acaba .. yapmasa daha iyiydi ama yapmış . insanların bazen dolma noktası vardır..

isviçre maçında napmış futbolcuya saldırmış.. evet saldırdı.. kimler kimler saldırmadı ki o maçta hatırlıyoruz.. gerginlik sinir bir anda böyle bişi olabilir.. kimse onaylamıyor.. ama olan olmuş önümüze bakacağız..

27-28 yaşında insanları hedef tahtası yerine koymak kolaydır.. sen Hıncalsan bu gençlerin büyüğüysen doğru düzgün yorumlar yaparsın veya alırsın karşına konuşursun insan gibi tabi seni adamdan sayan olursa !!!

madem karakter uzmanı kendisi.. bir sürü karaktersiz haraketler yapan futbolcular varken neden emre.. fatih terimin ona kaptanlığı vermesi mi sebep yoksa fenerbahçe ye gelmesi mi.. bilinç altında yatan ne.. yoksa kıskanç mısın Hıncal..

ismin de güzel Hıncal.... HINCINI al..


karakter tahlili uzmanı Hıncal bakalım daha kimler için ne teşhisler koyacak.. ama bilsin ki kendisi için bir teşhis konulamıyor çünkü kendisi farklı bir varlık..

#7 copyleft

copyleft

    Hiç gelmiyor desek yeridir

  • Üyeler
  • 43 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:CC, RT

Gönderim zamanı 09.09.2008 - 18:54

Bi de ters tahrik mi denir.Gaza getirmek mi denir işini abartmaya başladılar.Ya da bu şekilde gaz veriyoruz takımı cesaretlendiriyoruz şeklinde başkalarına daha kolay hakaret ediyorlar.


Yerinde bir tespit, konuyu görünce aklıma ilk gelenleri özetlemişsiniz... İsviçre'deki Blick isimli , alsa muhatap alınmayacak bir bulvar gazetesini de kullanmıştı Fatih hoca...
yolda bir kaza var, telaşlanma polis sadece kontrollü geçiş sağlıyo

#8 AtamÇepni

AtamÇepni

    Türkiye Sevdalısı

  • Üyeler
  • 5.693 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:Atatürk'ün Ülkesi

Gönderim zamanı 09.09.2008 - 20:50

Kih kihci şam babasının , önce kendisine bakması lazım. O laf ettikleriniz olmasa değil ete , kemiğe muhtaç olacaksınız.

Milli maç öncesi ve sonrası yayılıyorlar koltuklara ahkam kesiyorlar. Sen o yumuşak yerlerini kaldırıpta hiç yeşil çimenlere indin mi? Önce kendin karakter sahibi olacaksın , sonra karşındaknin karakter analizini yapacaksın Hıncal efendi.

Emre sen oyna futbolunu aslanım. Kikirdiyenlerden ve kişniyenlerden uzak durmaya bak.

Validenede Allah c.c. acil şifalar versin.

AKP olmadan Dinimi,
MHP olmadan Ülkemi,
CHP olmadan ATATÜRK’Ü sevebilirim...

#9 Bitti Derken...

Bitti Derken...

    bayan yanlış

  • Üyeler
  • 3.079 Mesaj
  • Konum:Kıymetlisinin çok uzağında...

Gönderim zamanı 09.09.2008 - 21:18

emreyi artık görecek gözüm yok adını duyunca irkiliorum bize yaptığı yutulcak cinsten bişi diildi.ama ona küfredenlere,bela okuyanlara olan öfkem ona olandan daha fazla.düşünün artık.

eğer bir gün farketmeden, istemeden seni kırdıysam
özrün efendisi en yakınım olur
diler, yoluma devam ederim


#10 Can Ka No Rey

Can Ka No Rey

    Burası olmadan yaşayamaz

  • Yöneticiler
  • 9.354 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay

Gönderim zamanı 09.09.2008 - 21:27

Emre'ye neden kızıyorsunuz ? Eski Fenerbahçeli futbolcu Baliç, ''Kefen giyerim ama Galatasaray forması giymem'' şeklindeki sözünü unutup, tükürdüğünü yalarak Galatasaray'a transfer olduğunda iyiydi ama değil mi ?

Kaldı ki Emre, Newcastle United'tan ayrılınca ilk önce Galatasaray Başkanı Adnan Polat ile görüşmüş, Adnan Polat olumsuz cevap verince de gitmiş Fenerbahçe'ye transfer olmuş. Emre, Galatasaray taraftarı kendisine kızmasın diye futbolu mu bıracaktı ? Emre profesyonel bir futbolcudur, haklı olarak kazancına ve geleceğine bakar.



#11 Bitti Derken...

Bitti Derken...

    bayan yanlış

  • Üyeler
  • 3.079 Mesaj
  • Konum:Kıymetlisinin çok uzağında...

Gönderim zamanı 09.09.2008 - 21:32

yemişim profesyonelliğini... futbolda profesyonellik olmaz o futbolcuların sıyrılmak için uydurdukları bişi.profesyonellik varsa fanatiklik olmaz, tutku olmaz futbol aşkı olmaz.oldu bnm en sevdiğim, en güvendiğim elemanlarım gitsin karşı takımda oynasın bende alkışlıyım, olsun ya önmli olan ii futboldur diim . yok öle

eğer bir gün farketmeden, istemeden seni kırdıysam
özrün efendisi en yakınım olur
diler, yoluma devam ederim


#12 Can Ka No Rey

Can Ka No Rey

    Burası olmadan yaşayamaz

  • Yöneticiler
  • 9.354 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay

Gönderim zamanı 09.09.2008 - 21:35

Peki aynı şeyleri Baliç ve Haim Revivo için de düşündünüz mü ?

Bu iki futbolcu da Fenerbahçe'de oynuyordu, sonra gitti Galatasaray'a transfer oldu. Dört büyük takım arasında buna benzer bir çok transfer gerçekleşti.

Kusura bakmayın ama, siz de biraz holiganlık var.


#13 Edys

Edys

    ....

  • Dokunulmazlar
  • 16.109 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:istanbul,antalya,bodrum ve başka yerler
  • İlgi Alanları:FENERBAHÇE

Gönderim zamanı 09.09.2008 - 21:39

bir insan bir takımdan başka takıma gidebilir. bu dünyada da böyle ülkemizde de ..

ne emre ilk olacak bu konuda ne de son.. herkesin sevdiği oyuncular olabilir başka takımda görmek istemeyebilir. hele ezeli rakibinde oynamasını hiç istemeyebilir. ama gün gelir şartlar sizi bu duruma itebilir..

yıllardır olduğu gibi..

hasan vezir in galatasaraya gitmesi
tanjunun semihin fenerbahçeye gelmesi
feyyazın fenerbahçeye gelmesi
rüştünün beşiktaşa gitmesi

bunlar yadırganacak şeyler değil.. ha takımımda efsane olmak istiyorum derse kulüpte o adama sahip çıkarsa bir yere gitmez.. o da futbolcunun bileceği iştir

gitmeyenler yok mu var
rıdvan dilmen
hakan şükür
vs...

yani gitmezse iyi güzel,, ama giderse de kimse ne karaktersiz olur ne de başka bişi .. sadece eski takımının taraftarları üzülebilir bunun sebebi de ezeli rakibine gitmiş olmasıdır.

#14 Bitti Derken...

Bitti Derken...

    bayan yanlış

  • Üyeler
  • 3.079 Mesaj
  • Konum:Kıymetlisinin çok uzağında...

Gönderim zamanı 09.09.2008 - 21:47

ben zaten emreye hakaret edenleri alkışlamıorum ki sadece ona çok kızgınım..buda bnm en doğal hakkım çünkü böle şeylerin kabullenilmesi kolay diil. edys'in dediği gibi efsane olmak istiosa kalıcak ne pahasına olursa olsun, yani rakip takıma gitmicek taraftarını üzmicek.
revivo ile baliçin gelişinde de aynı şeyleri düşündüm. yapmamaları gerekio ne kadar sevildilerki onlar Galatasarayda.nedir taraftardaki yerleri.ha mutlu etmedi mi bize gelmeleri,etti rakibin oyuncusunu almak herzmn ii gelir.ama dediğim gibi çok da önmli olmazlar geldikleri yerde.yarın aynısını onlara yapar.
holigan diilim ayrıca takımımı çok seviorum sadece ::

Bu mesaj Bitti Derken... tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 09.09.2008 - 21:48

eğer bir gün farketmeden, istemeden seni kırdıysam
özrün efendisi en yakınım olur
diler, yoluma devam ederim


#15 Can Ka No Rey

Can Ka No Rey

    Burası olmadan yaşayamaz

  • Yöneticiler
  • 9.354 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay

Gönderim zamanı 09.09.2008 - 21:49

Hayırlısı olsun diyelim o zaman... ::

#16 Edys

Edys

    ....

  • Dokunulmazlar
  • 16.109 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:istanbul,antalya,bodrum ve başka yerler
  • İlgi Alanları:FENERBAHÇE

Gönderim zamanı 09.09.2008 - 21:51

boşver takılma bu işlere..

adamların şurda belli bir süre futbol hayatları var.. para nerede onlar orada.. çok yadırgamamak lazım.. sen nasıl ki bir işten memnun değilsen parası iyi gelmiyorsa veya mutlu değilsen iş değiştiriyorsun. bu da onun gibi bişi.. sen ben takım değiştiremeyiz belki . ama onlar için öyle değil.. sonuçta para kazanıyorlar..

bu mantıkla baksak hiç bir futbolcunun hiç bir takıma gitmemesi lazım kim nerde başladıysa futbolu orda bitirmesi lazım ::

emreye sinirlenebilirsin kızabilirsin.. bizlerinde kızdığı futbolcular oldu veya benim açımdan iyi ki gitti de kurtulduk dediklerimizde oldu.. örneğin rüştü gitti çok sevindim :)

neyse burda konu bu değil.. konu HINÇ AL :)

SEN fazla takma kafanı o oraya gitmiş bu buraya gitmiş.. ne demişler herkes gelir geçer baki kalan kulüplerdir..

herkes tuttuğu takımına sıkı sıkıya bağlıdır onun için özeldir.. ötesi de hikayedir

Bu mesaj Edy's tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 09.09.2008 - 21:52


#17 Bitti Derken...

Bitti Derken...

    bayan yanlış

  • Üyeler
  • 3.079 Mesaj
  • Konum:Kıymetlisinin çok uzağında...

Gönderim zamanı 09.09.2008 - 21:52

ii bakalım öle diyelim.
bide emreler gitmesin kendini sildirmesin yiyelim bari ::

eğer bir gün farketmeden, istemeden seni kırdıysam
özrün efendisi en yakınım olur
diler, yoluma devam ederim


#18 Can Ka No Rey

Can Ka No Rey

    Burası olmadan yaşayamaz

  • Yöneticiler
  • 9.354 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay

Gönderim zamanı 09.09.2008 - 21:59

herkes tuttuğu takımına sıkı sıkıya bağlıdır onun için özeldir.. ötesi de hikayedir


Bence bu söz günün sözü olmalıdır. ::

#19 Bitti Derken...

Bitti Derken...

    bayan yanlış

  • Üyeler
  • 3.079 Mesaj
  • Konum:Kıymetlisinin çok uzağında...

Gönderim zamanı 09.09.2008 - 22:04

benimde sabahtan beri anlatmak istediğim buydu. duygularıma tercüman oldun edys ::

eğer bir gün farketmeden, istemeden seni kırdıysam
özrün efendisi en yakınım olur
diler, yoluma devam ederim


#20 Edys

Edys

    ....

  • Dokunulmazlar
  • 16.109 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:istanbul,antalya,bodrum ve başka yerler
  • İlgi Alanları:FENERBAHÇE

Gönderim zamanı 09.09.2008 - 22:10

::





Benzer Konular Daralt

  Konu Forum Konuyu Açan İstatistikler Son Mesaj Bilgisi

1 kullanıcı bu konuya bakıyor

0 üye, 1 ziyaretçi, 0 gizli