İçerik değiştir



- - - - -

Eller Eller


  • Yanıtlamak için giriş yapın
bu konuya 1 yanıt verildi

#1 Minnie

Minnie

    Ve Güldüm Geçtim...

  • Üyeler
  • 1.156 Mesaj
  • Cinsiyet:Bayan

Gönderim zamanı 14.08.2008 - 23:57


Sonbahar yaprakları gibi kupkuru bir hal alan elleriniz, içeriğinde vitaminler ve bitkisel özler bulunan kremler sayesinde çok daha yumuşak ve bakımlı olacak

Soğuk havaların kendini iyice gösterdiği şu günlerde ellerinizin nem ihtiyacı da artıyor. İçeriğinde provitamin B5, bitki özleri ve nemlendirici maddeler bulunan el kremleri cildinizin nemini koruyor. Çatlama ve kurumaları engelleyen bakım kremleri, ellerinizi pürüzsüz bir görünüme kavuşturuyor. Bazı ürünler ise koruma faktörlü bileşimleriyle lekelere karşı koruyucu görev üstlenirken tırnakları da besliyor.

Bellissima El Kremi'nin içeriğindeki özel silikon bileşimleri ve kerastim maddesi elleri beslerken, cildin yenilenmesini sağlıyor. Diğer yandan papatya özü ve tatlı badem yağı ise cildi yumuşatarak nemlendiriyor.
Fiyatı: 5 milyon lira.

Avon'un el kremi, içerdiği buğday tohumu yağı sayesinde cildin kurumasını ve çatlamasını önlüyor. Tüm cilt tiplerine uygun olan ürün, cildin nemini sabitlemeye yardım ediyor. Ürün, teninizin daha esnek ve yumuşak görünmesini sağlıyor.
Fiyatı: 8 milyon 250 bin lira

Mavala'nın kuru ve yıpranmış elleri güzelleştiren 30 günlük yoğun bakım kürü Repairinig Cream For Hands, hücre yenilenmesine yardımcı olarak kaybedilen nemi cilde yeniden kazandırıyor. Uygulama sonrası elleri sarmalayan özel eldivenler kremin etkili biçimde cilde nüfuz etmesini sağlıyor.
Fiyatı: 66 milyon lira.

Atrix Yoğun Bakım Kremi, içerdiği papatya özleri ve provitamin B5 sayesinde ellerinizin bakımını sağlarken, cildinizi dış etkenlere karşı da koruyor. Atrix Hand & Nagel Balsam ise ellerinize bakım yaparken içeriğindeki kalsiyum sayesinde tırnaklarınızı da güçlendiriyor.
Fiyatı: Atrix Yoğun Bakım Kremi 4.5 - 6.5 milyon lira, Atrix Balsam 6 milyon lira.

Nivea Creme, bileşimindeki nemlendirici madde Eucerit sayesinde cildinizi yumuşacık yapıyor. Her cilt için ideal olan ürün, teninizi pürüzsüzleştiriyor.
Fiyatı: 3.5 - 5.5 milyon lira.

Oriflame Soft & Silky Hand Cream, yumuşak ve pürüzsüz eller yaratırken; "Hand Cream Hand and Nail" ise içeriğindeki doğan bileşenlerle el ve tırnak yapınızı güçlendiriyor, nemlendiriyor.
Fiyat: 6 milyon 300 bin lira






kyn-cosmo

#2 Arjantin Cad.-ANKARA

Arjantin Cad.-ANKARA

    Sırdan öte ne var ki

  • Üyeler
  • 18.713 Mesaj
  • Cinsiyet:Belirtilmedi
  • Konum:Edebi metin

Gönderim zamanı 17.08.2008 - 00:00

Avonunkini kullandım ama hiç hoşuma gitmedi nivealar daha iyi bence yada önereceğiniz başka krem varsa paylaşırsanız sevinirim :D

Her yanda güz sancısı öpüşmeler var ama nedense hepsi yarım...






Benzer Konular Daralt

  Konu Forum Konuyu Açan İstatistikler Son Mesaj Bilgisi

1 kullanıcı bu konuya bakıyor

0 üye, 1 ziyaretçi, 0 gizli