Jump to content



- - - - -

Yaz Boyunca Seksi Görünün


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 Minnie

Minnie

    Ve Güldüm Geçtim...

  • Üyeler
  • 1,156 posts
  • Cinsiyet:Bayan

Posted 14.08.2008 - 19:44


Posted Image



Yaz sezonunda hepimiz muhteşem görünmek isteriz. Ancak yüksek sıcaklıklar ve nem bunu biraz zorlaştırabilir. İşte Cosmo, tam bu zamanda yardımınıza yetişiyor.

Yılın en seksi ve gösterişli aylarını sevmek için birçok sebebimiz var. Sade bir ten, doğal saçlar ve tatil eğlenceleri bunların başında geliyor. Fakat bazen kavurucu sıcak ve nem bu güzel tabloyu bozabiliyor. Ama merak etmeyin. Dağılan makyajdan yatışmayan saçlara kadar yaza özgü tüm güzellik sorunlarınızın çözümlerini bu yazıda bulacaksınız.

Gevşek Bukleler
Saçlarınız tel tel olur ve cildinize tutkal gibi yapışır.

HIZLI ÇÖZÜM
Aşırı nemi emmesi için kuru bir şampuan kullanın. Uygulaması daha rahat olan sprey formlu bir ürünü tercih edin. Böylelikle saç diplerinizi hedef alarak hafifçe kabartabilirsiniz (Toni&Guy, Refreshing Dry Shampoo, ferahlatan kuru şampuan, 200 ml, 32 YTL).

ÖNLEM PLANI
Yaz aylarında saçımız daha çabuk yağlanır. Bu nedenle nemi kontrol altına alabilecek bir şampuan kullanmalısınız (Matrix, Biolage, Cooling Mint Shampoo, nane aromalı şampuan, 250 ml, 27 YTL). Saçınızı kuruttuktan sonra üzerine bir miktar saç pudrası uygulamanızda fayda var (Schwarzkopf, Osis , Dust It, matlaştırıcı saç pudrası, 50 ml, 38 YTL).
Boynunuza ve omuzlarınıza yağsız bir tonik sürün. Giorgio Armani Beauty'nin yaratıcı direktörü Tim Quinn, yağsız toniğin teri emdiğini, dolayısıyla saçınızın vücudunuza yapışmasını engellediğini belirtiyor.

Gevşek Kabaran Saçlar
Saçınız nemden dolayı kabardıkça kabarır.

HIZLI ÇÖZÜM
Saçınızın kabaran bölgelerine uygulayacağınız nemlendirici bir bakım kremi, bu görünüme neden olan kuruluğu kontrol altına alacaktır (Bed Head, Control Freak Conditioner, nemlendirici bakım kremi, 250 ml, 44 YTL).

ÖNLEM PLANI
Gece yatmadan önce saçlarınıza bir miktar serum veya jojoba yağı uygulayın. Sabah saçınızı yıkasanız bile, kullandığınız bu nemlendirici bakım sayesinde buklelerinizi tüm gün boyunca kontrol altında tutabilirsiniz.
Kabarıklık önleyici bir serumu, saçınızı hem kurutmadan önce hem de kuruttuktan sonra uygulayıp, iyice nüfuz etmesini sağlayın. Bu işlem saç tellerinizin etrafında koruyucu bir kalkan görevi görür ve nemli havanın etki etmesine izin vermez. John Frieda'nın Frizz Ease serisinden, Thermal Protection Formula ısıya karşı koruyucu serumunu kullanabilirsiniz.





kyn-cosmo





Similar Topics Collapse

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users