Jump to content



- - - - -

Yedi Günde Dümdüz Bir Karın İçin...


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 Minnie

Minnie

    Ve Güldüm Geçtim...

  • Üyeler
  • 1,156 posts
  • Cinsiyet:Bayan

Posted 14.08.2008 - 19:42


Posted Image



Kısa zamanda dümdüz bir karna sahip olmak hepimizin hayali. Ama gerçekte bunun için çok fazla çaba sarf etmenize gerek yok. Yazımızı okuyun ve rekor bir hızla hayalinizdeki seksi karna sahip olun.

Nasıl Beslenmeli?
Ananas, "bromelin" adında sindirime yardımcı olan bir enzim salgılar. Düzenli olarak ananas suyu içenlerin metabolizmalarının daha hızlandığı tespit edilmiş.
Ne Yapmalı? Sabahları portakal suyu içmek yerine ananas suyunu tercih edin.

Patates, buğday gibi nişastalı gıdalar yendikten çok sonra bile vücutta gaz yapmaya devam eder. Danimarka'da yapılan bir araştırmaya göre protein ağırlıklı beslenenlerin karın bölgesinin karbonhidrat ağırlıklı beslenenlere göre yüzde 10 daha fazla inceldiği ortaya çıkmış.
Ne Yapmalı? Karbonhidratları proteinlerle takas edin. Yalnız dikkat, bu, sabah, öğle ve akşam öğünlerinde et yemek anlamına gelmiyor. Öğünlerin yarısında yağsız et, balık ve süt ürünleri tüketmek etkili olur.

Ünlülerin yeşil çay müptelası oldukları artık bir sır değil. Bu sırrı Japonlar araştırmış. Gün içinde eşit miktarda kalori alanlar arasında yeşil çay tüketenlerin karın bölgelerinde, tüketmeyenlere oranla dört kat daha fazla yağ yakımı görülmüş. Bu haberden sonra yeşil çay içmemek olmaz.
Ne Yapmalı? Kahve veya çay alışkanlığınızı yeşil çay uğruna terk etmek sizin için harika bir karar olacak.

Hızlı yemek yemek vücudunuzun düzenli sindirim şansını elinden alıyor. Bu, vücudunuzun, doyduğunuzu anlatan sinyallerini algılamanızı zorlaştırıyor.
Ne Yapmalı? Lokmalarınızı yutmadan önce iyice çiğneyin. Ağzınıza attığınız her lokmanın keyfine varmaya çalışın.


kyn-cosmopolitan





Similar Topics Collapse

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users