Jump to content



- - - - -

Benetton Yeni Alanlara Adım Atıyor...


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 Minnie

Minnie

    Ve Güldüm Geçtim...

  • Üyeler
  • 1,156 posts
  • Cinsiyet:Bayan

Posted 14.08.2008 - 19:37


Posted Image



Benetton, dev perakende zinciri Sears ile yaptığı anlaşmayla, Meksika'daki dağıtım ağını genişletti. Anlaşma, Benetton'un, aralarında Türkiye'nin de bulunduğu gelişmekte olan pazarlarda uyguladığı büyüme politikası kapsamında gerçekleştirildi.

Türkiye, Hindistan, Çin, Rusya, Doğu Avrupa ve Latin Amerika ülkelerinden oluşan gruba; % 60 genç nüfusu ve hızla büyüyen ekonomisiyle Meksika da dahil oldu. Dünyada 5.000'in üzerinde satış noktasına sahip olan Benetton Grubu, 2010 yılına kadar Meksika'da 250 mağazaya ulaşmayı hedefliyor.

İlk geçici Benetton 012 mağazası Milano'da açıldı...

United Colors of Benetton, mağazaları için tasarladığı yeni dekorasyon ve ürün temalarını denemek amacıyla, geçici mağaza uygulamasını başlattı. Milano'da 2 aylığına kiralanan mekanda açılan ilk geçici mağazada, 2008 sonbahar kış sezonunun 012 koleksiyonu sergileniyor.

Mağazada hizmet veren kuaför ve kıyafet seçiminde yardımcı özel asistanlar, çocukların giyim ve kişisel bakım konularında bilgi edinmelerini sağlıyor. 2 ay süreyle müşterilerin beğenisine sunulan tasarım ve koleksiyon, olumlu tepkiler alındığı takdirde, diğer mağazalarda da hayata geçirilecek.


kyn-kadınca

Edited by Minnie, 14.08.2008 - 19:38.






Similar Topics Collapse

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users