İçerik değiştir



- - - - -

Saç Dökülmelerine Karşı Restorex!


  • Yanıtlamak için giriş yapın
Bu konuya yanıt verilmedi

#1 Minnie

Minnie

    Ve Güldüm Geçtim...

  • Üyeler
  • 1.156 Mesaj
  • Cinsiyet:Bayan

Gönderim zamanı 14.08.2008 - 19:20


Gönderilen Resim




Birbiri aynı ürünleri denemekten ve sonuç alamamaktan yorulanlara benzersiz bir çözüm olan Restorex, etkinliği ve güvenirliği Fransa Dermscan Laboratuvarlarında yapılan klinik testlerle kanıtlanmış, patentli bileşenleriyle, saç dökülmesine karşı etkili bir markadır.

Saç dökülmesine engel olan ilaçlar DHT oluşumunu engeleyen ve kan dolaşımını hızlandıran aktifleri içerir. Bu iki uygulamada kısmen başarılı olan ancak kalıcı sonuçlar yaratmayan uygulamalardır. Restorex, saç dökülmelerine karşı dünyada geliştirilmiş en etkilili aktifleri içermektedir. Dünya da ilk defa ilaç olmayan bir aktif, reçeteyle satılan ilaçlardan daha başarılı sonuçlar ortaya koymuştur.

Saç Dökülmelerine Karşı Mucize: Mitotik Etki

Restorex, aktif bileşeni Mineral-Peptide Complex sayesinde; saç hücrelerinin ve dökülmeye mani olan proteinlerin üretimini artırıcı "Mitotik etki" ye neden olan yenilikçi ve bilimsel bir uygulamadır. Hücre metobilizmasını harekete geçiren Mitotik etki, direkt olarak saç yapımından sorumlu hücrelerin üretimini artırır ve saç dökülmesine engel olan proteinleri artırır.
Restorex, mitotik etkisi sayesinde piyasada bulunan birbiri aynı ürünlerden fark yaratır.

Yapılan klinik testlerde Restorex'in düzenli kullanımı sonucunda saç dökülmesini önleyen hücre sayısında 2 kat ve saç çıkış hızında 2 kattan daha fazla artış gösterdiği kanıtlanmıştır. Sabah ve akşam, saç derisine uygulanacak 1-2 dakika masaj ile Restorex kısa sürede saç folikullerine ulaşır.

Eczanelerde satışa sunulan Restorex; saç dökülmesi problemini yeni yeni yaşamaya başlayanlar için Şampuan formuyla, yoğun dökülmesi olanlar için ise Şampuanın yanı sıra serum formlarıyla çözüm sunuyor.

Fiyatı: Restore Saç Dökülmesine Karşı Aktif Set (Restorex Saç Dökülmesine Karşı Aktif Serum+Orijinal Boy Restorex Şampuan Hediyeli): 65 YTL Kampanya





Benzer Konular Daralt

1 kullanıcı bu konuya bakıyor

0 üye, 1 ziyaretçi, 0 gizli