İçerik değiştir



- - - - -

Dejavu İle Gözlerinize İyi Bakın!


  • Yanıtlamak için giriş yapın
Bu konuya yanıt verilmedi

#1 Minnie

Minnie

    Ve Güldüm Geçtim...

  • Üyeler
  • 1.156 Mesaj
  • Cinsiyet:Bayan

Gönderim zamanı 14.08.2008 - 19:17


Gönderilen ResimDejaVu " Under-i Rejuvenator" ile zamanın izleri gözlerinize değmeyecek!

Estetikte devrim yaratan, anti-aging dünyasında çığır açan, doğal kas gevşetici GABA teknolojisini içeren ünlü Amerikan markası DejaVu' nun güzelliğiyle zamana meydan okumak isteyenler için geliştirdiği "Under-i Rejuvenator" ile yıllar geçse de siz hep genç kalacaksınız. Üstelik dünyada ilk kez bir bakım kremi aynı zamanda kapatıcı etkisi taşıyor. Mükemmel bir makyaj bazı oluşturan "DejaVu Under-i Rejuvenator" size beklentilerinizden fazlasını sunuyor.

"Under-i Rejuvenator" içeriğindeki antioksidantlar, gynostemma, peptide ve ceramide sayesinde göz altı torbalarının ve morlukların ortadan kalkmasına yardımcı oluyor. 48 saat içinde gözle görülür sonuç sunan ürün 4 hafta içinde maksimum etki sağlıyor.

Eğer sizde geçmişin izlerini gözlerinizde değil fotoğraf albümünüzde taşımak isterseniz "Under-i Rejuvenator" tam size göre...

Ocak 2006'de kurulan Lila Marka Ltd Şti., Patent ve Kozmetik olmak üzere 2 ayrı departmandan oluşuyor. Kozmetik bölümünde ithalatı yapılan ürün grupları HYDRODERM, DEJAVU, JUICE BEAUTY ve PLATINUM DETOX bulunuyor. Aktif ithalatın yanısıra firmalara ithalat danışmanlığı hizmeti veriliyor.









kyn-kadınca





Benzer Konular Daralt

  Konu Forum Konuyu Açan İstatistikler Son Mesaj Bilgisi

1 kullanıcı bu konuya bakıyor

0 üye, 1 ziyaretçi, 0 gizli