İçerik değiştir



- - - - -

Yazın Aksesuar Trendleri


  • Yanıtlamak için giriş yapın
Bu konuya yanıt verilmedi

#1 Minnie

Minnie

    Ve Güldüm Geçtim...

  • Üyeler
  • 1.156 Mesaj
  • Cinsiyet:Bayan

Gönderim zamanı 14.08.2008 - 19:05


Bu yaz bir sürü farklı model kıyafet vitrinleri süslemekte. Siz bu farklılıklar arasında kendinize yakışan modelleri gardırobunuza eklediniz bile. Peki bu kıyafetlere değişik bir tarz katacak,karakterini değiştirecek aksesuarları es geçmememiz gerek. Tatilinizi yaptınız yada yapacaksınız ama biz yinede yaz bitmeden size farklı aksesuar önerilerinde bulunmak istiyoruz.

İlk başta ayakkabılardan başlayalım. Dost başa düşman ayağa bakar derler ama günümüzde ayakkabı o kadar ön plana geçti ki,dikkat çekmemek mümkün değil. Bu yaz olabildiğince eğlenceli ayakkabılarla zevkli bir yaz geçireceğiz.İster düz ister topuklu olsun fark etmez. Düz sevenler için gladyatör yada babetler vazgeçilmeziniz olacak. Klasik ve sade bi tarzınız varsa babetleri kullanabilirsiniz. Renk konusunda özgürsünüz. Topuklulardan vazgeçemem diyorsanız;moda tasarımcıları farklı tasarımlarıyla bizleri baştan çıkarıyor. Dore,lame ayakkabıları gündüzde özgürce kullanabilirsiniz.

Kemerlere gelince 80’li yılların çizgisini kemerlerde görüyoruz. Kalın,rugan,büyük tokalı kemerlerin yanı sıra korse modeli,saç örgülü modelleri de göreceğiz. Vücudunuza güveniyorsanız benden tavsiye korse modelleri tercih edin. Özgür bir giyim tarzınız varsa eskitilmiş kemerleri jean ve şortlarla kullanabilirsiniz.

Ayakkabı ve kemerinizin tamamlayıcısı olarak çantalara geldi sıra; bu sezon büyük çantaları kolumuza takacağı. Herşey de olduğu gibi çantalar oldukları gibi değil üstlerinde fırfırlar,çiviler,kilitler,cepler,boncuklarla süslenmiş olarak karşımıza çıktı. Bunun yanı sıra minik elimize sığan cep çantaları da kullanacağız.’Tote’ diye adlandırdığımız derin ve uzun çantalar çok gündemde. Renk konusunda kemer ve ayakkabılarda ki gibi özgürsünüz. Parlak neon renklerden oluşan,üstleri süslü bir sürü çanta modeli bizleri bekliyor. Ayrıca bu yaz alacağınız büyük deri çantaları kışında kullanabilirsiniz.

Gözlük modellerine gelince büyük camlı,kemik çerçeveli modelleri tercih edin derim. Bu yaz ‘aviator’ yani pilot gözlüklerde oldukça revaçta. İddialı biriyseniz taşlı,pırıltılı modelleri seçebilirsiniz. Benden size bir tavsiye özellikle kırmızı çerçeveli olanları sakın pas geçmeyin ama ten renginize uyuyorsa.

Bu yaz unutmamanız gereken diğer aksesuarlar kalın bilezikler,uzun boncuklu kolyeler,zincirler,renk renk saç tokaları ve bantları. Bu yazı eğlenceli yapacak bir sürü farklı aksesuar seçeneğiniz var.İster şehir içinde isterseniz plajda aksesuarlarınızla fark yaratabilirsiniz.
Mutlu bir yaz diliyorum herkese…

İpek Erberksoy
Moda Tasarımcısı





Benzer Konular Daralt

1 kullanıcı bu konuya bakıyor

0 üye, 1 ziyaretçi, 0 gizli