İçerik değiştir



Yozgat'a Bu Denli İtham Vatana İhanet Sayarım...


  • Kilitli Konu Bu konu kilitli
bu konuya 1 yanıt verildi

#1 bao

bao

    Hiç gelmiyor desek yeridir

  • Yeni Üyeler
  • 2 Mesaj

Gönderim zamanı 07.08.2008 - 19:44


Vatana ihanet edeni ise ASLA affetmem...

Nerdenmi çıkardım linki tıklayın okuyun
http://www.harabe.ne...=...&pid=436649

Geçen sene Yozgat'a geldiniz çünkü bahsettiğiniz çalışma biteli bi hayli oldu.. Yozgatlılardan duyduğunuz iddia ettiğiniz hikayeleri nerenizden uydurdunuz bilemem ama.. Duymuşsanızda duyduğunuz kişilerin biyerinden uydurduğu kesin.. Ben biyerimden sadece sı..yorum.. Koskoca bir şehri adilik sıfatıyla suçlamayı size yakıştırdım diyebilirim.. uslubunuzdan çok belli oluyor.. aynı uslupla cevap vermek istedim.. Şehrin insanlarını tanımadan kendi karakterini ortaya koyarsın.. Çapanoğullarının bahsettiğiniz şekilde hikayeleri yoktur.. bunlar saçma şeylerdir.. Mustafa Kemal Atatürk'ün Yozgat'a böyle emirleri yoktur.. Ancak Kahvedeki insanlaroı kaynak göstererek iddia edebilirsiniz.. ben Kahvedeki insanlarla muattap olmam.. İster yozgatlı olsun İster Eskişehir..


Bu uyarım Site Yöneticilerinedir..

Bu şahsın üyeliği vu bu konu sitenizde bulunduğu sürece Tarafımdan saldırılarıma maruz kalacaksınız.. Önlemlerinizi Alınız..

#2 AtamÇepni

AtamÇepni

    Türkiye Sevdalısı

  • Üyeler
  • 5.693 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:Atatürk'ün Ülkesi

Gönderim zamanı 07.08.2008 - 21:11

Bu uyarım Site Yöneticilerinedir..

Bu şahsın üyeliği vu bu konu sitenizde bulunduğu sürece Tarafımdan saldırılarıma maruz kalacaksınız.. Önlemlerinizi Alınız..



Yöneticilerde çok korktu hemen hapse atarlar şimdi ''kedimi kim yedi'' arkadaşı ! Bu kadar insanın emek verdiği , aile gibi olduğu sitenin duvarları altında kalırsın tehdit edersen. Sitenin adını okumamışsın HARABE duvarları ne kadar sağlamda olsa
her an birinin üzerine göçebilir. Ülkemin tüm şehirleri ve insanları güzeldir. Adam gibi adam olsan bu tehditler yerine, Yozgat şehrimizin güzelliklerinibizimle paylaşır , çirkin dedikodulara mahal vermemiş olurdun. Sen şehrinin tanıtımı için acaba şimdiye kadar ne yaptın ?Düşün , düşün ki şehrine ve ülkene hayırlı birşeyler yapmış ol! Yakıp, yıkarım, keserim demekle ancak ormanları yok edebilirsin. Selametle.

AKP olmadan Dinimi,
MHP olmadan Ülkemi,
CHP olmadan ATATÜRK’Ü sevebilirim...




1 kullanıcı bu konuya bakıyor

0 üye, 1 ziyaretçi, 0 gizli