İçerik değiştir



Sayı 70: 35 Numara Cici Hatunlar


  • Yanıtlamak için giriş yapın
Bu konuya yanıt verilmedi

#1 epru'

epru'

    coupling uk gacısı

  • Üyeler
  • 6.579 Mesaj
  • Cinsiyet:Bayan

Gönderim zamanı 29.06.2008 - 23:12


efenim işkence ilk etap da converse lerde ve spor ayakkabılarında başlar ..35 i yoktur cici hatunlar icin ...

- hanımefendi sizi çocuk reyonuna alalım derler ve orada veletlerle beraber cıncıklı ve cırtlı ayakkabılar arasında gezinirler..

bazende dolanırken , erişkin insan yavrularıyla aynı model ayakkabıyı yarı fiyatına alırlar..

35 numara ayakkabı giyen, 32 numara ayakkabı giyene göre daha şanslıdır o ayrı tabi..

ki üstelik Çin de bu bi mercidir.. mertebedir.. orda bu hatun tipinden sürüsüyle bulunur .. hatta küçükken minik patilere türlü eziyetler cektirip, mini minnacık ayaklara sırf ınanışlarından ötürü sahip olurlar.

şimdi bu 35 numara ayakkabı, genelde mağazalara nadir geldiğinden ve tekinin vitrin köşelerinde poz vermesinden dolayı, ve eğer vitrin güneş alıorsa,yıne bu tekin renginin solacagından ötürü, bu numaranın hatunları ne bahtsızlaşır..(iç çekilir derinden mümkünse )

ya da deli oldukları , ayılıp bayıldıkları bi ayakkabı çıkar ,35 'i üretilmediğinden daha da bahtsızlaşırlar.

aslında bu kızlar süper frikik atarlar, ne biliimm küçük ayakla duran toplara iyi vurulur ya hani *öberah

ayrıca külkedisini de pirleri ilan etmişlerdir içden içe ki, pek bi içli durumdur *zong

bazen zihni sinir durumlara da sebebıyet verilebilior..bu hatun ablalar genelde minyon yapılı olduklarından , belediye otobüslerinde yahut minübüsler de yaşlıların çocuk sanıp da oturdukları yerden zortlatılıp, kaldırılırlar ve bu onların en buyuk handikapları olur..

lise de bu model hatun ablaların ayakkabılarını,beden derslerin de, ayağı büyük olan erkek ayakkabılarının içine saklayıp cok yarıldığımız olmuştu ki, hii ne ayıp..

durumu daha da vahimleştirip sanıldığının aksine ayakları yoktur da diyebiliriz ama olayı abartmanın anlamı yok..

aslında bu kişiler ayakkabı bulurlarsa (ayaklarına uyan), çok fazla, marka, model gibi detaylara takılmaz, alırlar. zira 35 numara ayakkabı satan mağaza bulmak çölde su, gemi, kutup ayısı bulmak kadar zor, sonuçları açısından o kadar etkileyicidir.

bazı mağazalar 35 numara diyerek aslında 36 numara olan ayakkabıları sunarlar ki bu kızlar bunları alamaz. maksat bayanların gururunu okşayıp onları küçük ayaklı hissettirmektir, herkes (kalıbı dar, geniş diyerek) kandırılabilir, hele ki kendi giydiğinden bir numara küçük ayakkabı alanlar göğüslerini gere gere yeni bedenlerine terfi etmişlerdir bile..



ama gerçek 35 numara giyen kızlar, zaten ufak tefek hallerinden anlaşılır. bu nedenle ayakkabı bulur bulmaz alırlar. bulamayacaklarını (ki çoğunlukla bulamazlar) düşünerek ayaklarına olan ayakkabıdan iki tane alırlar (bu bitince, yıpranınca ötekini giyerim diktesi ile ) müsrif değillerdir hani , öngörüşlü sevimli şeylerdir..

bu hatunların misafirlik maceraları da ayrı bir alemdir. ailesiyle bayram ziyaretine gitti diyelim. eğer kendi terliğini getirmediyse evin terlik portföyünde ne varsa razı olacaktır.

işte tam burada karşımıza çeşitli olasılıklar çıkar;

a) ev sahibesinin kocaman ayaklı erkek çocuğunun terliğini giyebilecektir. ve bu ayağına uygun terliğin bulunamaması halinde başına gelebilecek en iyi şeydir.

B) ev sahibsenin kocaman ayaklı minik kız çocuğunun büyük olasılıkla cndy li terliğini giyecektir. (yavrucakların evde olmadıgını varsayıyorum )

c) evlerde ekseriyeten var olan ortalama ayak numarasında bir bayan terliği giyecektir. eğer bu terlik hafiften topuklu ise topuk tarafı ayak topuğunun epey bi arkasında kalacak ,adım atarken daha ağırlaşacağı için ayakçan çıkacakmış gibi olacaktır. yani yürümek güç olacaktır. bir de misafirliğe gelen genç hatun ablaların ev sahibine yardım etme zorunluluğundan ötürü bu hanım ablamızın,o terliklerle çay servisi yapma ihtimali epeyce yüksek olacakdır.

tehlikelidir. tasvip etmiorum, aman diyorum...

ha ne diorduk ;


ayakları vücudlarına göre primatüre kalacagından badi badi yürümeleri kacınılmazdır bu modellerin...

düşünsenize eskiyen ayakkabılarını çoklu dikiz aynalarına süs die asabilirler bile..:D

neyse ,

ömrünüzde gördüğünüz en guzel ayaklara sahip olan hatunlardır belkı de onlar ..ayaklarının şemali daima 13 pontluk bı ayakkabı giyiyomuş gibi kıvrımlı durur ve bu da o minicik ayakların güzelliğini artırır dierekden toparlamaya calısıorum ki oldu gıbı..

numara bulma konusunda bahtsızlıgı su goturmez bir gercek olsa da avucunuza sıgan o kucuk seyler icin bence ayakkabıya ihtiyac yoktur *gla

kızım bi dek dur :D

ezsatır ; bu tip citi pit hatunlar kraliyet sarayına alınmalı ve çıplak ayak gezdırılmelidir..

zira muhtemelen ilerde al bundy nin müridi olacaklardır..yalnız biraz kilo aldıklarında denge sorunu yaşamaları kaçınılmazdır , detay olsun bu da ..

hemen höşelenmeyin üzerime, ben hepinizi seviyorum sadece bi tespit-i tekzipdi yabtığım. : )






Benzer Konular Daralt

  Konu Forum Konuyu Açan İstatistikler Son Mesaj Bilgisi

0 kullanıcı bu konuya bakıyor

0 üye, 0 ziyaretçi, 0 gizli