İçerik değiştir



Sayı 69: Otobüs - Şoför - Müzik Algoritmasına Dair


  • Yanıtlamak için giriş yapın
Bu konuya yanıt verilmedi

#1 epru'

epru'

    coupling uk gacısı

  • Üyeler
  • 6.579 Mesaj
  • Cinsiyet:Bayan

Gönderim zamanı 22.06.2008 - 20:23




epru' ideal eğlence parkı gurur yapmadan sunar ..


şehirler arası seferi ustaları ! nam-ı diğer otobüs şoförü amcaları.

neden biz sıradan bayağı basit yolcular - adını bile bilmedğimiz , -bıbırıbırıııııımmm sakinee lele lee- die gıygıylayan insan kişilerini minimum 3 saat boyunca dinlemeye mahkumuz?

neden bi ramstein dinleyemiorum ben seyahet esnasında? neden bi deep purple amcamdan akıveren şahane nagmelere kulak misafirliği edemiorum o sırada..

anlamsızlıgının içinde anlam arayan salak müzik tarzını neden her seferinde talihsizce orda bulunan seferilerinize dikte ediorsunuz?

yolculuk esnasında yaşam enerjimizi filan mı emmeye çalışıorsunuz?

dogru ya,seyahat bitiminde uyuşmuş olacagımızdan - müessesemizin bütün ikramları müessesemiz de kalacak nihaohaha- hülyalarındasınız?

hayır yani,kimi vakit ,sakızla bir sorunu varmış gibi gördüğünüz, insanın cinlerini everest e yollayan, moralini sinirlendiren, geviş getiren saygısız insan yavrularının çıkardıgı ses bile daha cazip gelmior diil hani.

psikolojık bi harbe girseniz kısa süreli, 3 dk soora yorulursunuz, çünkü hal odur ki; otobüs şoförü amcası sizin bünyeyi yenmiştir bi kere ve artık üç beş saat boyunca o şoförün müzik zevkini (derdini ) dinlersiniz kişisel arşiviniz yerine...

hem nolur yani bi kerecik şöle bi ortama denk gelsem, gelsek ?

-otobüs şoförü yanında ki muavinle muhabbeti açıp alttan da deep purple abimi verip;

-"ya dostum böle işte bende gitarı satıp azcık daha para denkleştirip ikinci mikinci (mikinci hakkında hiç bi fikim yok ) bi fender alayım diorum.. hem zaten durum azcık amplide biliorsundur gerçi ya..yani aslında abartmak da istemiorum ama nebiliyim kendi evinin en özel köşesine bi ampeg yabıcan, sonra da deep purple kavırlıycan ölünceye dek "

olur yani böyle şeyler.. olsa ya hani böyle şeyler? otobüs camlarından hayat aksa bu sayede ..

neyse ,hayatın kimi nasıl ne biçimde nerelere sürükleyeceği hiiç belli olmaz denilir.. ve buna binaen ben isterim ki IPOD umu unuttugumuz her otobus seferin de böle insanlar ve bize sundugu o enfes rezitalden faydalanalım.

bazen de durması gereken dinlenme tesisini skip eden ve onlarca saat soora ki 3. molada duran , epeyce çişi gelmiş , aşırı kro tenor soprano vs yuklenmiş olan bünyenin , ılık terler döküp , derinden bıtsede gitsek moduna gectiği an bile kurtulus düdüğü çalmaz. o düdük ötmek bilmez. zira,dinlenme tesislerinde bile ılım ılım çalan bu sarkılara maruz kalmak hayal diildir..işte tam da o an ne yabacagınızı bilemezsiniz..duymasanız olmaz , kaçsanız hiç olmaz, tam bir telmaşa pozisyonuna düşersiniz..o vakit, şarkı daha bi aşka gelir, ses artar, içtiginiz sigara boğazınıza düğümlenir kalır ölece..hayattan tiksinirsiniz.

tarif edilemez bi beladır bu ve benzeri otobüs yolculukları ..

ezsatır gün doğar ümidiyle , - az daha sabret hele nasılsa biticek, üstüne sigara bile yakacaksın- telkinlerini arka cebinizde bulundurmayı ihmal etmeyin.bilirkişiden minik bi detay olsun bu da :P

gayrı şaşırmak isterim !






Benzer Konular Daralt

0 kullanıcı bu konuya bakıyor

0 üye, 0 ziyaretçi, 0 gizli