İçerik değiştir



ODTÜ'den liselilere oyun kampı


  • Yanıtlamak için giriş yapın
Bu konuya yanıt verilmedi

#1 shy

shy

    xrÜt / kudI

  • Kurucular
  • 16.791 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay

Gönderim zamanı 18.06.2008 - 20:28


ODTÜ, “bilgisayar oyunu sektörü”ndeki fırsatlardan ülke olarak yararlanmak amacıyla, lise öğrencilerine yönelik “Bilgisayar Oyunları Geliştirme Yaz Kampı” düzenleyecek.

ODTÜ’den yapılan açıklamaya göre, “Bilgisayar Oyunları Geliştirme Yaz Kampı” ile, bilgisayar programlaması hakkında bilgi sahibi olan lise öğrencilerine ODTÜ yerleşkesinde bir haftalık oyun geliştirme kursu verilecek. Yaz kampına kabul edilecek 12 öğrenci yurtlarda konaklayacak ve konaklama, yemek, ulaşım masrafları üniversite tarafından karşılanacak.

Altı gün sürecek kampta, teorik ve pratik bilgiler, değişik disiplinlerden öğretim üyeleri ve asistanlar tarafından öğrencilere aktarılacak. Kamp sonrasında öğrenciler, kararlaştırılan oyun projelerini kendi ortamlarında geliştirmeye devam edecekler. 15 Ağustos’a kadar sürecek uzaktan çalışma sırasında, öğrenciler internet üzerinden, öğretim üyeleri ve asistanlarla haberleşecek. 20 Ağustos’ta, 12 öğrenciden 3’ü ODTÜ’ye davet edilecek ve en iyi çalışma ödüllendirilecek.

Son başvuru tarihi 22 Haziran olarak belirlenen yaz kampına katılmak için öğrencilerin lise 1,2,3 veya 4. sınıfa geçmiş olması; C, C++ veya Java gibi bir programlama dilinde deneyimli olması gerekiyor. Konuyla ilgili ayrıntılı bilgiye http://metu.edu.tr adresinden ulaşılabiliyor.

Anka Haber Ajansı
DOÐRUNUN SÖYLENMESİNDEN ÇOK, KİM TARAFINDAN, NEREDE VE NE ZAMAN SÖYLENDİÐİ ÖNEMLİDİR.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Gönderilen Resim





Benzer Konular Daralt

  Konu Forum Konuyu Açan İstatistikler Son Mesaj Bilgisi

1 kullanıcı bu konuya bakıyor

0 üye, 1 ziyaretçi, 0 gizli