İçerik değiştir



- - - - -

İspanya Nihat'ı Konuşuyor


  • Yanıtlamak için giriş yapın
bu konuya 2 yanıt verildi

#1 Can Ka No Rey

Can Ka No Rey

    Burası olmadan yaşayamaz

  • Yöneticiler
  • 9.354 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay

Gönderim zamanı 30.03.2008 - 13:39


Tribünlerin 'El Turco' çığlıklarıyla inlediği maçta Nihat 2 gol attı, İspanyol gazeteleri onu yazdı...

Gönderilen Resim

Atletico Madrid ağlarını iki kez havalandıran Nihat gol sayısını 14’e çıkardı.

İspanya Ligi’nde Villarreal sahasında sahasında Atletico Madrid’i 3-0 mağlup etti. Karşılaşmada ev sahibi Cazorla ile öne geçerken, Nihat Kahveci 43. dakikada attığı golle takımını rahatlatan isim oldu. 66’da sahneye bir kez daha çıkan Nihat skoru 3-0’a taşıdı. Milli oyuncumuz ligdeki gol sayısını 14 yaparken, takımının da en golcü futbolcusu olma unvanını da korudu. Nihat karşılaşmanın 75. dakikasında yerini Fernandez’e bıraktı.

İspanya onu konuşuyor

İspanya 1. Futbol Ligi’nin (La Liga) 30. haftasında cumartesi akşamı oynanan maçta Villarreal, Athletico Madrid’i 3-0 yenmeyi başarırken, Nihat Kahveci attığı 2 golle sahanın en iyilerinden biri oldu.
Athletico Madrid’e sezonun ilk yarısındaki ilk maçta olduğu gibi yine 2 gol atan Nihat, bu sezon attığı gol sayısını 14’e çıkartarak, La Liga’nın gol krallığında 5. sıraya yükseldi. İlk 11’de sahaya çıkan ve 74 dakika sahada kalan Nihat, İspanyol basınında yer alan ifadelerde Cazorla ile birlikte sahanın en iyi futbolcusu olarak gösterildi.
Nihat hakkında yapılan yorumlarda, "Büyük alkış topladı", "Nihat Abbiati’yi öldürüyor", "Nihat’ın Athletic’e alınmış önlemleri var. İlk maçta zaten canlarını yakmıştı, şimdi 2 gol daha ekledi" ifadeleri kullanıldı.
Bu arada, FC Barcelona’nın Real Betis’e karşı 0-2 öndeyken 3-2 mağlup olması sonucu La Liga’da 2. sıraya yükselen Villarreal, lider Real Madrid’in şampiyonluk yarışındaki en büyük rakibi haline geldi. Maç sonrası açıkama yapan Nihat, "90 dakikası da bizim için olağanüstü güzel bir maç oldu. Biz maç maç düşünüp, yolumuza öyle devam etmek istiyoruz. Real Madrid ne yapar bilemiyorum, ama kesin olan bir şey var ki 2.’lik koltuğunun zevkini en azından bir hafta yaşayacağız. Daha sonra Sevilla deplasmanı var, elbetteki kazanmak istiyoruz" dedi.
Attığı ilk golden sonra eliyle karnını gösterip hamileymiş gibi işaret yaparak eşinin hamileliğini İspanyollara duyuran Nihat, "Attığım 2 golü de mayıs ayında doğacak olan kızıma adıyorum" şeklinde konuştu.
Öte yandan İspanyol basını, Real Madrid’in puan kaybetmesinin beklendiğini savunarak, istikrarlı oyun tarzı ve başarılı grafiğinden dolayı Villarreal’in şampiyonluk için tarihinde ilk kez aday olduğunu kaydetti.

NİHAT'IN 1. GOLÜ





NİHAT'IN 2. GOLÜ





Kaynak


Gururumuzsun Nihat . Başarılarının devamını diliyoruz . :)









#2 Denio

Denio

    Kamış Kotak

  • Dokunulmazlar
  • 7.870 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:alayına konum

Gönderim zamanı 30.03.2008 - 17:35

büyüksün Nihat'ımız
Sanırım içmek,
ertesi sabah
tekrar hayata
dönülebilen
ve her gün
tekrarlanabilen
bir intihar biçimidir.

Charles Bukowski


Piizan

#3 Who am I

Who am I

    Sadık bir ziyaretçidir

  • Üyeler
  • 1.041 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:ça test egale
  • İlgi Alanları:naie pas peur de moi

Gönderim zamanı 14.07.2008 - 20:30

gerçekten çok büyük bir futbolcu çek cumhuriyeti maçına gitmiştim büyükbabamla ölüyorduk adeta
Doğa yıllardır bize herşeyi veriyor , peki biz doğaya ne verdik ? Sigara paketine 5 tl yada 7 tl veriyoruz , peki açan olanı görüyormuyuz ? bir hayvan öldürüldüğünde günlerce protesto ediyoruz ,peki bir şehit verdiğimizde kaç gün şehitlerimizi anıyoruz ? dizi yada şarkı sözlerini ezberliyoruz peki , kaç kişi Atatürk ilke ve inkilaplarını biliyor ? Müslümanız diyorsunuz , ama islamın şartlarını yada kurallarını bilmiyorsunuz bu nasıl müslümanlık ? herkes kendini imam sanıp konuşuyor , açın kuranı okuyun ne yazıyor acaba diye,insanları eleştiriyoruz peki kaçımız kendimizi eleştirmeye cesaret buluyor





Benzer Konular Daralt

  Konu Forum Konuyu Açan İstatistikler Son Mesaj Bilgisi

0 kullanıcı bu konuya bakıyor

0 üye, 0 ziyaretçi, 0 gizli