Jump to content



- - - - -

Bjk'ye Kadiköy Teklifi!!!


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 eren

eren

    Hiç gelmiyor desek yeridir

  • Üyeler
  • 17 posts
  • İlgi Alanları:aotomobil,futbol,müzik,bilgisayar oyunları ve internet

Posted 10.09.2005 - 12:23


Kadıköy teklifi!


Beşiktaş yöneticisi Süleyman Eren, PFDK'nın verdiği cezaya tepki göstererek, "Fenerbahçe derbisini gerekirse Kadıköy'de Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynarız. Kaleye de Pancu'yu geçiririz" diye konuştu.


***

Kadıköy'de oynansın

Beşiktaşlı Eren, "Gerekirse F.Bahçe maçını Saracoğlu Stadı'nda oynar, kaleye Pancu'yu geçiririz. İsterlerse hakem de Cem Papila olsun" dedi.

Beşiktaş yönetiminde PFDK'nın verdiği cezaya tepkiler çığ gibi büyüyor. Yönetim, olayı yazılı bir açıklamayla protesto ederken, yönetici Süleyman Eren de yaptığı ilginç teklifle gündem yarattı. Eren, "Biz Beşiktaşız. Geçen sezon iki kez yendiğimiz F.Bahçe ile Saracoğlu'nda bile oynarız. İsterlerse hakemi de Cem Papila yapsınlar. Gerekirse kaleye de Pancu'yu koyarız" yorumunu yaptı.

TAHKİM'DEN DÖNER
Teknik direktör Rıza Çalımbay, PFDK'nın ağır bir ceza verdiğini ve kararın Tahkim Kurulu'ndan döneceğine inandığını söyledi. Asbaşkan Kıvanç Oktay ise "Hak ve hukuka sığmayan, çok ağır bir karar. Umarım bu yanlıştan döner ve kararı düzeltirler. Okan'a verilen cezayı da ağır bulduk, onun da düşürülmesi için itiraz edeceğiz" dedi.

#2

  • Ziyaretçiler

Posted 26.09.2005 - 13:55

:P




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users