İçerik değiştir



- - - - -

part time çalış ömür boyu gelirin sahibi ol


  • Yanıtlamak için giriş yapın
bu konuya 7 yanıt verildi

#1 nettepara

nettepara

    Hiç gelmiyor desek yeridir

  • Üyeler
  • 6 Mesaj

Gönderim zamanı 03.03.2008 - 03:52


part time çalış yaşam boyu gelirin sahibi ol üstelik gelirin katlanarak artsın..


Bu sistemlerin hepsi az veya çok para kazandırıyor.ama bizi internet başına çiviliyor.
Beklemeden kazanmanın yolu yokmu..?
VAR....!
GLOBAL DOMAİNS İNTERNATİONAL



1.internet ortamında çalışmaktan keyif alıyorsanız
2.sabırlı,iyimser ve kazanmak için inatçı iseniz
3.enaz 1-2 ay boyunca internet başında birkaç saat vakit geçrebiliyorsanız ve birazda ingilizceniz varsa çok iyi olur.(ben fazla ingilizce bilmiyorum)
:D

internet başında beklemek yok,bir kibrit kutusu dahi satmadan kazanmaya başlıyorsunuz.Geliriniz heray sürekli artıyor.ömürboyu aylık gelir elde ediyorsunuz.

Haftalık ve aylık bonuslarıda bu işi oldukça cazip hale getirmektedir.

örneğin 1 haftada yani 7günde 5 kişiye referans olabilirseniz 100 dolar bonus, 7 günde 10 kişi 200 dolar, 7 günde 15 kişi 300 dolar şeklinde her 5'erli olmak üzere katlanmaktadır ve kişi sayısında herhangi bir sınırlama yoktur. yani 7 günde 100 kişi bulabilceğinizi düşünüyorsanız 2000 dolar bonus farkındamısınız kazandıklarınız sadece bonus

Bu sistem kişi saynız artıkça güzelleşiyor ve bütün üyeleri siz bulmak zorunda değilsiniz. sizin bulduğunuz üyelerin bulduğu üyelerden de komisyon alcaksınız.


yapmanız gereken sadece Website TIKLA sitesini incelemek ve karar vermek


NOT: BU SİSTEMDE SİZE ÜYE OLANLARLA,alt üyelerinize üye olanlarla 5.ci kademeye kadar sürekli yardımlaşabilir gelirinizi artırabilirsiniz.çünkü her şey açık.adresleriniz,hangi ülkeden oldugunuz ve kaç üyeniz var,alt üyelerinizin kaç üyesi var devamlı takip ediyorsunuz.
HANGİ SİSTEMDE BÖYLE AÇIKLIK VAR İŞİN GARANTİSİ BU.
SİZE DİGER SİSTEMLERDE YANLIZ RAKAM VERİRLER. ne kazandığınızı bilmezsiniz.bunda devamlı olarak biliyorsunuz.
daha ne olsun.


www.nettenparakazan.ws


NOT2:*google.com a girin WS yazın milyonları görüninanmamakta ısrar edip sistemin boş olduğunu iddaa eden arkadaşlara hitaben...
*dünyaca tanınmış firmaların dahi bu sisteme üye olduklarını görün

bmv.ws,kodak.ws.,ups.ws.,milliyet.ws,hürriyet.ws,google.ws vs gider

siz yanlız ws adını pazarlıyorsunuz tavsiye biçiminde... bu kadar basit!.
ayrıca türkiyede 3 binden fazla üyesi vardır


inanmamakta ısrar eden,art niyetli,ön yargılı arkadaşlara yazacakları cevaplara cevaben yazılmıştır...şimdiden bol kazançlar arkadaşlar

#2 nettepara

nettepara

    Hiç gelmiyor desek yeridir

  • Üyeler
  • 6 Mesaj

Gönderim zamanı 11.03.2008 - 01:37

EN ÇOK VE EN KOLAY KAZANDIRAN İŞ FIRSATI

Türkiye'de henüz çok yeni olan ve dünyanın en hızlı büyüyen şirketleri arasında 37. sırada yer alan Global Domains International firmasına ortak olup, her ay artan bir gelire sahip olmak isterseniz ekibim size her türlü desteği sunacaktır.
Hiç kimseye bağımlı olmadan ister günde 1-2 saat çalışarak isterseniz bütün gününüzü bu işe ayırarak çalışabilir kendi işinizin patronu olabilir veya ek iş olarak yapabilirsiniz. Siz, ben veya başka birisi bu işi yapsa da yapmasa da Türkiye'de birileri yapıyor ve yapacak !!!!


GLOBAL DOMAINS INTERNATIONAL,
2000 Yılında kurulmuştur ve internetdeki tüm  www.         .ws  adlı Domain adlarının satış haklarını satın almıştır.
Herhangi bir sermaye gerektirmeden dünyadaki tüm çalışanlarını şirketinin gelirine ortak etmektedir ve kazancının %50'sini paylaşmaktadır. Şu anda Amerika'nın en hızlı büyüyen şirketleri arasında 37. sıradadır.. 


Şuan tüm dünyada 60 milyon adet kayıtlı domain ismi bulunmaktadır. Bu sanayi dalının uzmanlarının tahminlerine göre önümüzdeki 10 sene içinde 500 milyon adet domain ismi ve web sitesi kayıtlı olacak.  

Bir düşünün bu milyon dolarlık pazar payından bir kısmını siz elde etseniz ve domain hizmetlerinin gelirinden size de bir pay düşşe fena olmazdı dimi? GDI bunu sizin için sağlayabilir.
 
Şuan .com domain isimlerinin çoğu alınmış durumda. Fakat .ws “Web Site” domain isimlerinin hala en iyileri açıkta ve sadece GDI size bu isimlere sahip olma fırsatını vermektedir. GDI 180 ülkede faaliyet gösteren ve internetin gördüğü en büyük fırsattır.  

ŞİRKET NASIL ÖDEME YAPIYOR ?

Şirkete ortak olan herkes şirketten bir adet domain satın alıyor. Bunu ister kendi kişisel sitesi olarak kullanabiliyor, ister insanlara bu firmayı anlatmak için, isterse de başka bir projesini gerçekleştirmek için kullanabiliyor.
Bütün ortaklar bu hizmet karşılığında şirkete 10$ ödüyorlar.. Bu ödemeyi şirket 7 günlük deneme süresi bittikten sonra tahsil ediyor ve bu 10 doların 5 dolarını o kişiyi şirkete kazandıran 5 kişiye 1er dolar olarak ödüyor.

 
Siz şirkete ücretsiz olarak kaydoluyorsunuz ve başka insanlara bu fırsatı sunmaya başlıyorsunuz. Ayrıca istediğiniz bir isimle .ws uzantılı bir web adresinize ve bu adrese sahip 10 e-mail adresine ve sunucu hizmetine sahip oluyorsunuz. Eğer 7gün boyunca bu şirketin size para kazandırabileceğini ve hayatınızın fırsatı olduğunu düşünmeye devam ederseniz şirket sizden sağlamış olduğu hizmet karşılığı olarak 10 dolar tahsil ediyor. Eger 7gün içerisinde kimseyi bu firmaya ortak edememişseniz ve daha sonra da kimseyi edemeyeceğinizi düşünüyorsanız ya da firmadan hoslanmadıysanız ya da sular kesikse hiç sorun değil sorgusuz sualsiz kaydınızı silebiliyor ve firmaya ödeme yapmıyorsunuz.

Eğer bu firmadan memnun kalmışsanız ve bu firmayla para kazanmakta ciddi iseniz üye olurken belirlemiş oldugunuz yöntemle 10 dolar sizden tahsil ediliyor ve sizin bu firmayla ortak olmanıza vesile olan 5 kisiye 1 er dolar olmak üzere 5 dolar ödeme yapılıyor. Sizin referans olduğunuz insanlara da aynı sistem uygulanıyor ve onlar da sizler gibi 10 dolar ödediklerinde siz her birinden 1 dolar kazanıyorsunuz.
Örnekler vererek açıklamaya devam edelim..
      1.alt seviye 5 kişi 5$ sizin bizzat sisteme dahil ettiğiniz 5kişi
2.alt seviye 25 kişi (5x5)25 1.seviye 5 kişinin dahil ettiği 5er kişi
3.alt seviye 125 kişi (25x5)125 " 25 kişi
4.alt seviye 625 kişi (125x5)625 " 125 kişi
5.alt seviye 3125 kişi (625x5)3125 " 625 kişi
5+25+125+625=3905 dolar Sadece 5 kisiye referans olarak toplamda
3905 $
gelir elde ettiniz!
Ve unutmayin bu para size aylik olarak ödenecek!

Hesap ortada! Inanilmaz gibi geliyor ama değil.


Haftalık ve aylık bonuslarıda bu işi oldukça cazip hale getirmektedir.
örneğin 1 haftada yani 7günde 5 kişiye referans olabilirseniz 100 dolar bonus, 7 günde 10 kişi 200 dolar, 7 günde 15 kişi 300 dolar şeklinde her 5'erli olmak üzere katlanmaktadır ve kişi sayısında herhangi bir sınırlama yoktur. yani 7 günde 100 kişi bulabilceğinizi düşünüyorsanız 2000 dolar bonus farkındamısınız kazandıklarınız sadece bonus



Peki hem kendisi hem çalışanları bu binlerce doları nereden kazanıyor ?
Dünya'nın her bölgesinden milyonlarca kullanıcısı var.
Bu milyonlarca kullanıcı ister ayda 1000$ kazansın, isterse 5000$, her ay şirketin kendisine verdiği domain için 10$ ödüyorlar..
Bunun 5$'ı GDI'ye masraflarına vs. ayrılırken, diger 5$ da her GDI Satış Ortağının üzerindeki 5 kişiye eşit olarak dağıtılıyor.
Milyonlarca kişiden biriken bu paralar GDI'ye tescilli program sayesinde inanılmaz kazançlara ulaşıyor.
Bu yüzden her kullanıcının kazancı ne kadar olursa olsun her ay tekrar tekrar aynı ücreti almaya hak kazanıyor. Yani sirket bizden topladığını yine bize dağıtıyor.. üyeler yüksek kazanç sağlarken aynı zamanda .ws uzantılarının da yaygınlasmasını sağlıyor..
yani bu sayade hem şirket hem de biz kazanıyoruz..




Daha detaylı bilgi için www.nettepara.wsadresimden bana ulaşabilirsiniz. Her türlü yardıma hazır olacağım..

#3 Tzatziki

Tzatziki

    Hiç gelmiyor desek yeridir

  • Üyeler
  • 45 Mesaj
  • Konum:angara

Gönderim zamanı 11.03.2008 - 01:44

Kardeş önce tanışma faslından bir bilet alman lazımmış, benden söylemesi ...

O değil de 'titanik' battı, 'titan'cılar hapisten daha yeni çıktı ve fakat sizi kim 'tit'ler bilmiyorum

#4 nettepara

nettepara

    Hiç gelmiyor desek yeridir

  • Üyeler
  • 6 Mesaj

Gönderim zamanı 11.03.2008 - 02:14

yok be kardeş asıl titanik diyen arkadaşlar battı..cevabı mı çok açık seninle yazdığın saçma cevap üzerinden değil titancıların bile ulaşamayacağı kadar net,internetten çok az anlayan kullanıcılar kadar basit konuşucam

bak kardeşim:kardeşim diyorum çünkü titanın tit ini bilmediğin için...haybeden konuşmak kolay ama ne çare etkisiz vede boş lakırdı al sana gerçeğin alası;

AÇIK VE NET İDDİA: GDİ.sisteminde para alamadaım ,bu sistem yalan ..vs.diyen varsa hemde Dünya genelinde ıspat etsin.BU sistembir iş ortaklıgıdır.Kazanmamak diye bir şey yok.dünyanın sayılı şirketleri şimdiden..ws adını satın aldılar.

örnek: www.bmv.ws,kodak.ws.,ups.ws.,milliyet.ws,hurriyet.ws ve enson bomba
flash flash titan diyenlere tit cevabı :icecream: :www.google.ws inanmayan tarayıcısına yazsın görsün..sallamadan önce tutarmı diye düşünsün ve saygılı olsun ha bide

unutmadan; eğer vakitleri varsa www.google.ws yada com undan WS diye arama yapsınlar kaç milyon titancı var cevap anlayana ama anlamak istemeyene daha basitinden milyonlarca insan titanda yani akılsız bilgisizde yorum yapmadan önce düşünmeyen ey kardeş sen mi?

siz yanlız ws adını pazarlıyorsunuz..

#5 Tzatziki

Tzatziki

    Hiç gelmiyor desek yeridir

  • Üyeler
  • 45 Mesaj
  • Konum:angara

Gönderim zamanı 11.03.2008 - 02:22

Canlı kanlı bir scammer'la da ilk defa muhatap oluyorum hadi hayırlısı...

#6 nettepara

nettepara

    Hiç gelmiyor desek yeridir

  • Üyeler
  • 6 Mesaj

Gönderim zamanı 11.03.2008 - 13:19

benim çin değil herkes için hayırlısı kardeşim hiç sorun değil lkin ben aynı zamanda öğretmenim eeee bahsettiğin ağzınla söledğin ihtimallerin çok uzağındayım istersen san titancı diye yakıştırsığın ama ismin biliediğn titanları anında yazarım ama sen inanmazsın...üstü kapşı söyleyeyim tıkla kazan mail oku kazan gibi saçmalıklar gibis değil sana en güzel tavsiyem bu işi yapıp dapara alamayan insanları ban örnek göstermen ki gösterebilirsen ben kendi işimi bırakırım hodri meydan...sen ne yaparsın bilmem

#7 şirin

şirin

    Buranın müptelasıdır

  • Üyeler
  • 4.117 Mesaj

Gönderim zamanı 11.03.2008 - 16:43

nette para kazanmak bu kadar kolay da neden dünyada milyonlarca aç insan varrr biz neden salak gibi çalışıyoruz

#8 nettepara

nettepara

    Hiç gelmiyor desek yeridir

  • Üyeler
  • 6 Mesaj

Gönderim zamanı 26.03.2008 - 03:38

cevap kardeşim yeni üyeden gelsin www.internettepara.ws ben nettepara kardeşimin üyesiyim aslında kolay olan 1 şey yok,insana kolay dediğin de saçmayla eş değer oluyor zor iş bunlar zor kardeşim zoru beceremeyen arkadaşlarım dönün geriye bakın geriye :) :) keşke ülkemde canım Türkiyemde bu işi yapan birileri olsaydı ve alın size kazanç deseydi diyen çıkmadı

Herşeyin başında zor gören hakkını veren insanlar lazım bu işte her işte olduğu gibi kimsenin cebinden zorla birşeyler istenmiyor,kimseye zorla koyulduğu gibi de... Gerçekler balçıkla sıvanmaz,görmek isteyende istediğini görür.Kişinin niyeti neyse ameli yaşantısın da öyle olur

Ben görmek isteyenlere diyorum,Gözlerini kolaya dikmeyen,önyargıyla karalamayanlara, bakın GDı sizin araştırma yaptığınız,varınız yoğunuzu aldı yani SAHTE değil gerçek www.google.ws yazın görün ama yazmassanızda gören insanlar var.ve google de comlusu yada ws le bitenine bakın WS yazın arayın ama istemeyen görmesin baksın ne kadar insan (milyonlarca) bu işi yapıyor

anlayan anladı,anlamayan da sorun değil bize anlayanlar lazım,Gazel okuyanlar değil...






Benzer Konular Daralt

  Konu Forum Konuyu Açan İstatistikler Son Mesaj Bilgisi

1 kullanıcı bu konuya bakıyor

0 üye, 1 ziyaretçi, 0 gizli