İçerik değiştir



* * * * * 1 Oylar

Volkswagen Passat CC


  • Yanıtlamak için giriş yapın
bu konuya 2 yanıt verildi

#1 guide

guide

    Follow me! If you can...

  • Üyeler
  • 3.241 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:İzmir
  • İlgi Alanları:Tenis , Body Building , Kick Boxing , Müzik dinlemek , Gaz'lamak .

Gönderim zamanı 02.02.2008 - 17:57


VW AG, Detroit Otomobil Fuarı'nda dört kapılı coupe modelinin global lansmanını gerçekleştirerek büyük bir sürprizin altına imza attı. VW Passat CC adını taşıyan coupe karoser tasarımlı ve dört kapılı yeni model, sıra dışı tasarımı ve üstün teknoloji özellikleriyle dikkat çekiyor. Yılın ikinci yarısında ülkemize de ithal edilmeye başlanacak olan yeni Passat CC, üçü benzinli olmak üzere toplam beş motor seçeneğiyle bantlardan inecek.


Ateşlenmiş mermiyi andıran göz alıcı tasarım!
Yeni dört kapılı Passat CC, mevcut Passat ailesinin görsel çekiciliğinden tamamen bağımsız olarak yeniden tasarlanmış olmasıyla ön plana çıkıyor. Yeni ön yüze paralel, ateşlenmiş bir mermiyi anımsatan gövde çizgisi ve tavan yapısı, Passat CC’nin tasarımını dinamik kılan öğeler arasında yer alıyor. Bununla birlikte çıtasız kapı camları, panoramik cam tavan ve aracın coupe vurgusunu en iyi biçimde ortaya koyan aerodinamik arka tasarımı, Passat CC’nin diğer ön plana çıkan tasarım unsurlarını oluşturuyor. VW Passat Sedan’a göre 31 mm daha uzun (4796 mm) ve 36 mm daha geniş (1856 mm) yapılı VW Passat CC’nin ön iz açıklığı 11 mm, arka iz açıklığı ise 16 mm artırılmış.

Kabin içinde ise 2+2 kişilik oturma düzeni ile sportif dış tasarımına uyumlu bir yapı sergileyen VW Passat CC’nin kokpitinde de farklılıklar dikkat çekiyor. Yeni tip direksiyon simidi üzerinde telefon ve multimedya sistemlerinin değişen tasarımlı kontrol grubu, yeni alüminyum ve ahşap kaplama seçenekleri, dokunmatik navigasyon sistemi, Phaeton modelinden alınan yaz ve kış ayları için ayrı iklimlendirme yapabilen ön koltuklar ile arka koltuklar arasındaki yeni tip eşya saklama gözü, Passat CC’nin kabin içindeki önemli görsel ve fonksiyonel yeniliklerini oluşturuyorlar.

Üçü benzinli olmak üzere toplam beş motor seçeneği!
VW Passat CC, ilk etapta üçü benzinli olmak üzere beş motor seçeneğiyle VW Fabrikası’nın üretim bantlarından inecek. VW Passat CC’nin ilk benzinli motor seçeneğini yeni nesil 1.8 litrelik TSI motor oluşturuyor. 160 HP güç üreten TSI motor, Passat CC’de 6 ileri manuel şanzıman ya da isteğe bağlı olarak sunulan 7 ileri DSG şanzımanla satın alınabilecek. VW Passat CC’nin bir diğer benzinli motor seçeneğini ise 200 HP güç üreten 2.0 litrelik TSI oluşturuyor. VW Passat CC 2.0 TSI ise 6 ileri manuel şanzımanın yanı sıra 6 ileri Tiptronik şanzıman seçeneğiyle pazara sunulacak. VW Passat CC’nin en güçlü benzinli motor seçeneğini ise 300 HP güç üreten 3.6 litrelik V6 FSI motor oluşturuyor. Sadece 6 ileri DSG şanzıman ve 4MOTION dört tekerlekten çekiş sistemiyle yolla çıkacak Passat CC 3.6 FSI, 0–100 km/s hızlanmasını 5.6 saniyede tamamlayabiliyor.

Yeni nesil common rail teknolojisine sahip 2.0 litrelik turbo dizel motorun hem 140 HP hem de 170 HP’lik versiyonları, Passat CC’nin kaslı motor kaputu altında yer alacak. Her iki motorda 6 ileri manuel şanzıman ve isteğe bağlı olarak sunulan DSG şanzıman seçenekleriyle kombine edilerek showroomlarda yerini alacak.

Dünyada bir ilk: Şeritte Tutma Asistanı!
8 havayastığı ve ESP’nin standart olarak sunulacağı VW Passat CC, dünyada ilk defa yine bir VW modelinde sunulan “Şeritte Tutma Asistanı” (Lane Hold Asist) ile yolla çıkacak. Aracın dikkatsizlik sonucu şeritten ayrılması halinde otomatik olarak devreye giren destek sistemi, direksiyona müdahale ederek aracı tekrar şeridine geri döndürebiliyor. Tiguan ve Touran modellerinde de kullanılan “Park Asistanı” sistemi ile sensörler aracılığıyla kendi kendine park edebilme özelliğine sahip olan VW Passat CC’de ayrıca daha keskin bir sürüş dinamiği sunan DDC yani Dinamik Sürüş Kontrolü sistemi de isteğe bağlı olarak sunuluyor. Konfor, normal ve sport olmak üzere 3 ayrı sürüş modu sunan bu sistem, sürücünün tercihine göre elektro-mekanik direksiyon ve süspansiyon sistemlerinin daha konforlu ya da sportif çalışmasını sağlıyor.


Gönderilen Resim

Gönderilen Resim

Gönderilen Resim

Gönderilen Resim

Gönderilen Resim

Gönderilen Resim
<!--aimg-->Gönderilen Resim<!--Resize_Images_Hint_Text--><!--/aimg-->

#2 Eylül

Eylül

    Harabenin Meleği

  • Dokunulmazlar
  • 10.820 Mesaj

Gönderim zamanı 02.02.2008 - 17:59

Dayanamıyorum bakmaya göstermeyin bana Volkswagen modellerini. Gönderilen Resim
EÐER ÇEKMEZSEN GÜLÜN NAZINI NE DİKENE DOKUN NE GÜLÜ İNCİT

#3 msldnys

msldnys

    Burası ona huzur verir

  • Üyeler
  • 248 Mesaj
  • Konum:masal dünyasında yaşıyor...
  • İlgi Alanları:web. resim koleksiyonu :)

Gönderim zamanı 23.02.2008 - 15:06

muhteşemm...
°l||l°•·.·´¯`·.·•¢αηιмι уσℓ∂α вυℓ∂υм•·.·´¯`·.·•°l||l°





Benzer Konular Daralt

  Konu Forum Konuyu Açan İstatistikler Son Mesaj Bilgisi

0 kullanıcı bu konuya bakıyor

0 üye, 0 ziyaretçi, 0 gizli