İçerik değiştir



Tarihte böyle rezillik görülmedi..


  • Yanıtlamak için giriş yapın
bu konuya 1 yanıt verildi

#1 antiqa

antiqa

    Burası olmadan yaşayamaz

  • Yöneticiler
  • 7.424 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay

Gönderim zamanı 30.01.2008 - 13:36


Terör örgütü PKK'nın liderlerinden Murat Karayılan, Abdullah Öcalan'ın yakalanışının 9 yılı nedeniyle eşi benzeri görülmemiş açıklamalar yaptı. Kürtlerden terörist Abdullah Öcalan için oruç tutmasını isteyen Karayılan açıklamalarında ısrarla 15 Şubat için "manevi açıdan bir yoğunlaşma" hazırlığı yapılmasını istedi.

Terör örgütünün legalleşme çabası dahilinde Öcalan'ı dünyaya "halk kahramanı" olarak lanse etmeye çalışan ancak bu girişimlerden bir sonuç alamayan PKK şimdi de Abdullah Öcalan'ı 'peygamber' ilan etmeye karar verdi!

İşte terör örgütü PKK'nın liderlerinden Murat Karayılan'ın terörist Öcalan'ın 15 Şubat'ta yakalanması ile ilgili şok açıklamaları..

"Bu gün artık gelenekselleşen bir oruç günüdür. Bir oruç ve çalışmama günü olmalıdır. Bu da Kürtlerin bir ulusal günü olmalıdır. O gün de Kürtler çalışmamalı, oruç tutmalı, iş yerlerini kapatmalıdır. Yoğunlaşmalı ve eylem yapılmalıdır. Yani o gün günlük çalışma olmamalı, daha çok yoğunlaşma olmalı, manevi açıdan bir yoğunlaşma günü biçiminde kişinin kendi kendisiyle değerler karşısında bir hesaplaşma günü gibi karşılanması daha doğru olacaktır."

"Bu geleneksel bir biçimde oturdu. Normal oruç tutulması çok idealist bir şey değildir. O gün boyunca insanlar yemek yemeksizin, su içmeksizin kendi üzerinde düşünmeli, yoğunlaşma yapmalı, başka bir iş yapmamalıdır. Bu ulusal bir tutumdur. Kişi ister Apocu olsun, ister olmasın, tüm halkımız buna riayet etmelidir.

"Bu temelde tüm halkımızın bütün parçalarda ve yurtdışında yani Kürtlerin bulunduğu her yerde 15 Şubat'ın bu temelde karşılamaları gerektiğini düşünüyorum. Ama önemli olan şimdiden hazırlıkların yapılmasıdır. Tüm toplumun uyması için gereken hazırlığın yapılması ve bir toplumsal tavır gününe dönüştürülmesidir."

http://w9.gazetevata...p?Newsid=159311

#2 kılıç

kılıç

    Sadece KILIÇ...

  • Üyeler
  • 11.484 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:BAŞIMIZ DİK

Gönderim zamanı 30.01.2008 - 15:58

Adam ister,heleki lafını dinleyen birilerini bulursa daha neler ister.Bence yapılması gereken isteyemeyecek hale getirilmesi.
Bir gün daha geçti ve biz biraz daha yaklaştık;Bizden hiç uzak olmayan ölüme...





Benzer Konular Daralt

  Konu Forum Konuyu Açan İstatistikler Son Mesaj Bilgisi

0 kullanıcı bu konuya bakıyor

0 üye, 0 ziyaretçi, 0 gizli