İçerik değiştir



- - - - -

Tacize Haremlik Önlem


  • Yanıtlamak için giriş yapın
bu konuya 111 yanıt verildi

#41 antiqa

antiqa

    Burası olmadan yaşayamaz

  • Yöneticiler
  • 7.424 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay

Gönderim zamanı 24.01.2008 - 17:38

Kadınlara ait otobüs ha! Vay dinci Meksikalı

Meksika’nin başkenti Mexiko City’de (ne yapacağız bu x’leri?) meydana gelen taciz olayları ve şikayetler sonucu belediye çareyi “kadınlara özel” otobüsleri devreye sokmakta bulmuş. Ayrıca metro sisteminde yoğun saatlerde trenlerin ilk üç vagonuna sadece kadınlar binebiliyormuş. Zira polis istatistiklerine göre şehirlerde yaşanan tecavüz, cinsel taciz ve kötü muamele vakalarının yüzde 14’ü toplu taşıma araçlarında gerçekleşmiş. (Radikal, 22 Ocak 2008)

Mesele sadece ve sadece Müslümanlıkla bağlantılı değil gördüğünüz gibi.
Mesele erkeklerin kıroluğu, görmemişliği, edepsizliği, bir arada yaşamayı bilmemesi ve bunlardan kadının kendini korumaya çalışması.
Bu servis bizde mesela İstanbul’da yapılsa nasıl bir kıyamet kopardı düşünmek bile istemiyorum. Gericilik, dincilik, ortaçağ zihniyeti, şeriatçılık, anti laiklik...

Bu konudaki fikirlerimi nasıl yazacağımı bilemiyorum.. Artık öyle bir duruma geldik ki “idiot proof” yazmadığın sürece, hatta öyle yazsan bile yanlış anlaşılmaya çok müsait bir ortamdayız.

Kadın ve erkeğin ayrı ayrı yaşamasına taraf değilim. Asla ve kata böyle bir düşüncem yok, olamaz da. Karma bir toplumsal hayatımız olduğu için mutluyum.

Fakat açık söylemek gerekirse zaman zaman “onlardan” ayrılmayı hakikaten çok istiyorum.

Etrafımda erkekler olmadan yapmak istediğim bazı şeyler var. Ve ne yazık ki Avrupai olacağız, aman eski harem-selamlık geleneğimizi sürdürmeyeceğiz, maazallah gerici görünmeyeceğiz diye gereğinden karma olduğumuzu, dinle uzaktan yakından olmayan (veya da olan, önemli değil) bir takım nedenlerden dolayı “ayrı” kalma hakkımızı kullanamadığımızı, talep edemediğimizi hatta ifade BİLE edemediğimizi düşünüyorum.

Kim olarak? Modern, laik, Avrupai vs vs bir kadın olarak.
Ben mesela erkeklerle bir arada spor yapmaktan, bilhassa da yüzmekten hoşlanmayan bir kadınım. Oramı buramı, benim görmesini istediğim insan dışında, kimsenin görmesini istemiyorum. Olamaz mı? Yok mu böyle hakkım?

Bunun dinle uzaktan yakından bir ilgisi yok. Zira dindar bir insan değilim. Sadece istemiyorum. Nokta. Vücut benim!

Eh haşema ile de yüzemeyeceğime göre.. Yüzmek diye bir sporu yapmam dolayısıyla mümkün olamıyor.

Yok mu böyle “kadınlar saati” uygulaması yapan yerler? Var. Havuzu da var, plajı da var, oteli de var.

Lakin ben de oralara gitmek istemiyorum. Niye? Çünkü evime uzak/biraz daha düzgün bir yer olsun istiyorum/durumu abartmalarından hoşlanmıyorum/kıro buluyorum ve saire ve saire..

Belli bir kesime ait olmanın da böyle ottan bir tarafı var gördüğünüz gibi. Hillside veya Essporta’ya gidip böyle bir uygulama var mı diye sormam bile mümkün değil.

En ağır cinsel tacizlere otobüslerde uğramış biri olarak açıkçası kadınlara ait ayrı bir otobüs fikri de bana hiç fena gelmedi. İsteyen biner istemeyen binmez.

Böyle mi olmalıydı? Hayır. Keşke dünya erkeklerinin tümü Atatürkçü laik erkeklerin kendileri ve sandığı gibi zinhar edepsizleşmeyen, rahat duran, rahat bırakan, kibar, efendi insanlardan oluşsaydı. Ve kadınlara mahsus otobüs, saat gibi her tür hareketi gönül rahatlıyla “gericilik, gayri medenilik, hıyarlık vs” diye yargılayabilseydim...

Ama yapamıyorum. Kızanlar çok kibar, çok efendi, çok medeni olabilir. Ancak üzülerek söylemem gerek ki yurdumuzdaki (ve anlaşıldığı üzere Meksika’daki) erkeklerin büyük bir çoğunluğu tahmin edemeyeceğiniz kadar edepsiz.

Zorla ayrılmayalım ama zorla da birleştirilmeyelim. Kadınlara ait bazı yerlerin, saatlerin olması da o kadar acayip gelmemeli. Bunu isteyip de dile getiremeyen o kadar çok dinci hatta dindar hatta hatta inançlı bile OLMAYAN kadın tanıyorum ki..

Tuğçe Baran-Varan

#42 Eylül

Eylül

    Harabenin Meleği

  • Dokunulmazlar
  • 10.820 Mesaj

Gönderim zamanı 24.01.2008 - 17:41

Konu nerden nereye gelmiş.Neyse dora toparlamış katılıyorum başına gelmeyen anlamaz. günün belli saatlerinda ayrı olsa ne olur burdaki gibi her kafadan bir ses çıkar. sonuçta onada alışılır kabul görür gider. *vava
EÐER ÇEKMEZSEN GÜLÜN NAZINI NE DİKENE DOKUN NE GÜLÜ İNCİT

#43 dora

dora

    made by f"ebru"ary 8

  • Cadı
  • 4.623 Mesaj
  • Cinsiyet:Bayan
  • Konum:yalnızlar rıhtımı..
  • İlgi Alanları:ilgisiz alakasiz..

Gönderim zamanı 24.01.2008 - 17:44

tugce baran
alnının ortasindan öpüyorum
“Sen; onun sorduklarına cevap vermeye bile tenezzül etmezsin, o seni susturduğunu sanar. Hayat işte.”

#44 coolhell

coolhell

    Hiç gelmiyor desek yeridir

  • Üyeler
  • 27 Mesaj
  • Konum:Daha derine bak, daha derine...
  • İlgi Alanları:müzik, alternatif rock, bilgisayar, eğlence, spor, politika, uluslararası ilişkiler, seyahatler, farklı kültürler, teknoloji, biraz çay, kuru pasta ve internet:)

Gönderim zamanı 25.01.2008 - 00:09

glamour ve dora lafım size. herşey zamanla oluo önce onu söleyim, bugün 3 vagonu kalabalık saatte ayırırsın, yarın bi anda "eh olmuşken hep olsun" denir öbür gün biraz daha fazlası. çevrenizde buna benzer bir değişimi hiç mi göremiyorsunuz!?

ikincisi, anlattıklarınızın bir çözüm olmadığı realitesiyle birlikte şunu da belirtmek istiorum, herşeyi kendi muhteşem benliğinizin çok özel psikolojisine bağlamayın, ben de sokakta saldırıya, gaspa uğramak istemiorum. ama olunca napıcaz??(ki ortalama herkesin başına 2-3 kez geldiğini var sayıyorum) yapılması gereken neyse onu.. tepki vermediğinizde veya ne biliyim yasal yollardan haklarınızın arkasından koşmadığınızda, kısaca suçu işleyenin yanına kar kalıyorsa yaptıkları, bu tip olaylar artar. (size özel olarak demiyorum tepki göstermiyorsunuz diye, daha toplumsal bir durumu kastediyorum) ya da suç işlenmesini de geçtim, iğrenç kadınların tacizlerini ve rahatsız edici bakışlarını da hiç ve hiç istemiorum, ama istemeyerek birşey gelirse bir insanın başına bu ne namussuzluktur ne de şerefsizliktir. Ben karımın kızımın "gösterişte" nasıl olduğuyla ilgilenmem, kafasının ne yönde olduğuyla ilgilenirim bu kadar basit. Yani kimse bana dokunmasın oh aman ne güzel deyip o metroya binmiş olan nice sapıklar olacaktır aranızda, benim karım öle biri olacağına, normal düzeyde sosyal ama içi temiz biri olsun. böyle derken herhalde başlarına böyle olaylar gelsin de demiyoruz.. eğer bunların aksini savunuyorsanız asıl ikinize kocaman YUH!
Hakedeni hayatıma, hak etmeyenin hayatına sokarım!!!!

#45 kılıç

kılıç

    Sadece KILIÇ...

  • Üyeler
  • 11.484 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:BAŞIMIZ DİK

Gönderim zamanı 25.01.2008 - 00:21

Bak ne güzel söylemişsin, istemeden başına bir olay gelirse insanın bu ne namussazluk ne şerefsizlikdir...Peki bu istenmeden başa gelebilecek olayları engelleyebilecek önlemlerin alınması seni neden bu kadar rahatsız ediyor...
Bir gün daha geçti ve biz biraz daha yaklaştık;Bizden hiç uzak olmayan ölüme...

#46 coolhell

coolhell

    Hiç gelmiyor desek yeridir

  • Üyeler
  • 27 Mesaj
  • Konum:Daha derine bak, daha derine...
  • İlgi Alanları:müzik, alternatif rock, bilgisayar, eğlence, spor, politika, uluslararası ilişkiler, seyahatler, farklı kültürler, teknoloji, biraz çay, kuru pasta ve internet:)

Gönderim zamanı 25.01.2008 - 00:26

bu manzaranın benzerinin şu an arabistanda olması, türkiyenin de o yolda hızla ilerlemesi, malesef ki türkiyede hiçbirşeyin durduğu gibi kalmaması, bu yönde yapılacak değişikliklerin ve "önlemlerin" son noktasının şeriat olmasından dolayı rahatsız ediyor. (vagonlar tamam ama şmdi sokaklarda arttı, naapsak ki nasıl önlesek vs. gibi adım adım gidiş)
Hakedeni hayatıma, hak etmeyenin hayatına sokarım!!!!

#47 kılıç

kılıç

    Sadece KILIÇ...

  • Üyeler
  • 11.484 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:BAŞIMIZ DİK

Gönderim zamanı 25.01.2008 - 00:55

Türkiye ne Arabistan ne İran olur merak etme,Türkiye olsa olsa TÜRKİYE olur...Rahatsız olmaya gerek yok, çözüm üretmek iyidir...
Bir gün daha geçti ve biz biraz daha yaklaştık;Bizden hiç uzak olmayan ölüme...

#48 L1Square

L1Square

    Burası olmadan yaşayamaz

  • Dokunulmazlar
  • 11.433 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay

Gönderim zamanı 25.01.2008 - 09:55

glamour ve dora lafım size. herşey zamanla oluo önce onu söleyim, bugün 3 vagonu kalabalık saatte ayırırsın, yarın bi anda "eh olmuşken hep olsun" denir öbür gün biraz daha fazlası. çevrenizde buna benzer bir değişimi hiç mi göremiyorsunuz!?

Çok doğrusun coolhell,herşey zamanla oluyor..Mesela annemin bekarlık dönemlerinde bu tarz olaylar hiç yokmuş..Yavaş yavaş bu noktalara gelmişiz..E şimdide bi önlem alınmazsa,bi 10 sene sonra falan bu sapıklar evimize de girerler.. :)

Neden herşeyin tek bir yöne doğru gideceğini düşünüyorsun?Yok bugün böyle yapılırsa,yarın tamamen ayrılırmışta fasa fiso..Benim dediğim gibi olamaz mı?Bence seninle benim kötü ve iyilerimiz çok farklı..Ben herşey daha kötüye gider,tacizler tecavüze dönüşür diyorum..Sen ise bu ayrımcılıkları tamamen dinsel olarak hatta şeriata kadar getiriyosun arkadaşım,ne alaka?

Bende istemiyorum erkeklerle aynı havuzda , denizde yüzmeyi..Çünkü donla denize giriyorlar!! Çünkü gözümüzün içine baka baka şeylerini kaşıyorlar..Ki bunun için,havuzda ya da denizde olmaya gerek bile yok,yolda karşınızdan geçen bi adam, bazen iş arkadaşınız (!) eli önünde gayet normal bi hareketmiş gibi bunu yapabiliyorlar.. Rahat rahat güneşlenme lüksünüz bile yok..Olduda güneşlendiniz,gözünüzü açtığınızda size gözlerini dikmiş,birkaç çift gözle karşılaşabiliyosunuz...En lüks sosyetik mekanlarda bile bu böyle..! Üzgünüm bizi bu ayrımcılğa iten sizin aç beyinleriniz,kaba halleriniz...!
Bir kadını ağlatırken,çok dikkat edin çünkü ALLAH,gözyaşlarını sayar..!!

Kadın,erkeğin kaburgasından yaratıldı,ayaklarından değil...
Öyle olmuş olsaydı,ezilirdi..
Erkeğin başından da yaratılmadı,üstün olmasın diye..

Ama göğsünden yaratıldı,eşit olsun diye;
....kolun biraz altından,korunsun diye...
Kalp hizasından yaratıldı SEVİLSİN diye..

* * *

Kimlik gizli, hayaller gizli ve ben de gizli...
Susuyorum..
Ve seni sevdiğimi kimselere söylemiyorum..


:) (Böyle kalsın. Kimin değiştirdiğini anlarsın senn)

#49 dora

dora

    made by f"ebru"ary 8

  • Cadı
  • 4.623 Mesaj
  • Cinsiyet:Bayan
  • Konum:yalnızlar rıhtımı..
  • İlgi Alanları:ilgisiz alakasiz..

Gönderim zamanı 25.01.2008 - 11:58

simdi glamour un lafinin üstüne laf olmaz di mi
aynen öyle iste
sosyallik sınırlansin demiyoruz, madem taciz önlenemiyor alternatif cozumlerle bizim isteklerimiz de karsılanabilir. (di ama tabiiiii ki bunun imkansizliginin da bilincindeyiz, biz kendi yöntemlerimizle kendimizi koruruz, kalabalik bitene kadar durakta beklicez artik napalim)
“Sen; onun sorduklarına cevap vermeye bile tenezzül etmezsin, o seni susturduğunu sanar. Hayat işte.”

#50 dora

dora

    made by f"ebru"ary 8

  • Cadı
  • 4.623 Mesaj
  • Cinsiyet:Bayan
  • Konum:yalnızlar rıhtımı..
  • İlgi Alanları:ilgisiz alakasiz..

Gönderim zamanı 25.01.2008 - 13:03

yani taciz edilmek isteyeni taciz etmekte ayıpmıdır ?

ya inanmiyorum ya
neye göre belirliyosun taciz edilecek kiyafeti, kim belirliyo bunu ümit, n'olur yazdigini bir daha oku

ben sizinle ayni dünyada yasamak zorunda miyim..
“Sen; onun sorduklarına cevap vermeye bile tenezzül etmezsin, o seni susturduğunu sanar. Hayat işte.”

#51 umit kartal

umit kartal

    Onun için takıntı haline geldik

  • Üyeler
  • 2.095 Mesaj
  • Konum:istanbul / bostancı
  • İlgi Alanları:siyah-beyaz / ölüm-yaşam

Gönderim zamanı 25.01.2008 - 13:15

@dora
ben sadece giyim kuşamdan bahsetmedim orda hal ve hareketlerinide ekledim
ki sen bu tip kızların (yani sırf karsısındaki erkekleri tahrik etmek için ugrasan) olmadıgını mı söylemek istedin orasını anlayamadım ?
eger öyle bir iddaa da bulunduysan bence objektif yorum yapmıyosun demek ki ,
yok eger varlarda sen nasıl bunun kararını verebiliyosun diye sorduysan o kadar tecrübe sahibiyim kendimce ...

....................................

Bu mesaj shy tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 25.01.2008 - 13:18

sen benim ,
her gece efkarım , gözümdeki yaşım , sigara dumanım ...

sen benim ,
damardaki kanım , alnımdaki yazım , şanlı BEŞİKTAŞIM ...

Kalbimin en orta yerinde , büyük bir yangın var alevler içinde ...
Beşiktaş sana yemin olsun , bitmeyecek sevdan , mezarımda bile ...

#52 shy

shy

    xrÜt / kudI

  • Kurucular
  • 16.791 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay

Gönderim zamanı 25.01.2008 - 13:18

Konu dışı mesajlar edtilenmiştir.


Brezilya, Hindistan ve Japonya da da uygulanıyormuş.
DOÐRUNUN SÖYLENMESİNDEN ÇOK, KİM TARAFINDAN, NEREDE VE NE ZAMAN SÖYLENDİÐİ ÖNEMLİDİR.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Gönderilen Resim

#53 DaaAnnK

DaaAnnK

    Sözde Değil Özde Haylaz

  • Üyeler
  • 7.176 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:O'nun kalbinde

Gönderim zamanı 25.01.2008 - 13:21

Ben oldukça radikal ve kesin çözüm öneriyorum oturun evde kimse taciz etmesin. Eh Sonu buraya nasıl olsa varacak en baştan bu yapılsın kökten çözüm..

Kadın ile erkeği bu kadar fazla ayrı ortamlara koyarsan tacizinde , tecavüzünde önüne geçilemez.Bu iki cins birlikte yaşamayı öğrenmek ve bunu yapabilmek zorunda yoksa bu ayrılma çılgınlığı ayrı işyerleri ayrı okullar ayrı sinema çarşı pazar vs vs vs diye sürüp gider. Zaten kadın ile erkeği birbirinden iyice izole ettiğinde bu ehlileşmemiş hayvanlar dediğimiz kısım daha bi azacak ve yolda gördüğü ilk dişiye saldıracaktır. Ancak kadınlar sürekli olarak günlük hayatın içinde aynı otobüste aynı dolmuşta anyı çarşıda aynı mekanlar içinde buluna buluna bu açlık bu görmemişlik eğitim ve öğrenimin de desteği ile zamanla eriyecektir diye düşünüyorum. Ancak taciz hem kadına hemde erkeğe asla bitmez.

Cinsel Tacizde sürekli olarak erkeği suçlamak da yanlıştır. Kadınlarda özellikle giyim ve farkında olarak yaptıklar pek çok hal ve davranış ile erkekleri taciz ediyorlar. İyice çığrıncan çıkmış dekolte ve açık giyimlere her ne kadar yakıştığı için giyiyorum palavrasını sıksada erkeklere hoş görünmek ve ilgi çekmek kadınsal bir dürtüdür ve bu da bana göre tacizdir. Her ne kadar böyle giyinmiş bir kadının hedefinde etkilemek istediği 1 erkek olsa dahi malesef kişiye özel kıyafet olmayacağından o giyimden pek çok erkek etkilenir ve bununda adı işte tacizdir.

İmza : Bir erkek olarak sürekli taciz eden cins muamelesi görmekten sıkılan forum üyesi

Bu mesaj DaaAnnK tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 25.01.2008 - 13:30

Sen benim herşeyimsin, hayatımın herşeyi sensin

Gönderilen Resim

#54 L1Square

L1Square

    Burası olmadan yaşayamaz

  • Dokunulmazlar
  • 11.433 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay

Gönderim zamanı 25.01.2008 - 14:18

Şimdiye kadar iç içe yaşadıkda ne oldu..Sonuç : Daha da artan tacizler.. *zong

Tacizci hayvanlar,ne sizin giyinişinize bakıyor,ne usturuplu oturup kalkmanıza nede yanınızda bir erkeğin olmasına..Hatta başıma gelen bir olayı anlatayım..4-5 sene önce bir kaza sonucu dizimden yaralanmıştım.Ve bir müddet maalesef topal gibi yürümek zorunda kaldım.Dizimi kıvıramıyordum çünkü..Neyse çarşıdayım evime dönüyorum,akşam henüz olmuştu.Yolda yürürken karşıdan gelen iki kişiyi farkettim..Yolda ıssızdı,korktum ama bunlar halimi görüpte üzülürler bişey olmaz belki diyerek yolumu değiştirmeden yürümeye devam ettim..Tam yanlarından geçerken bana attıkları laf tüylerim diken diken ettii.. - Ulan daha öncede hiç topal ......memiştim..Nasıl olur acaba? demez mi... Başımdan aşağıya kaynar sular indi, o an kalp krizinden ölseydim yeri idi..ALLAH'tan sapaktan dönen bir araba olduda onun verdiği güvenle,bacağımın acısına rağmen daha hızlı yürüdüm arkama bakmadan...

Demek istediğim asıl siz erkekler evde oturun dışarıya adımınızı bile atmayın..Sonu nasıl olsa buraya varacak.... *kiaa

:P
Bir kadını ağlatırken,çok dikkat edin çünkü ALLAH,gözyaşlarını sayar..!!

Kadın,erkeğin kaburgasından yaratıldı,ayaklarından değil...
Öyle olmuş olsaydı,ezilirdi..
Erkeğin başından da yaratılmadı,üstün olmasın diye..

Ama göğsünden yaratıldı,eşit olsun diye;
....kolun biraz altından,korunsun diye...
Kalp hizasından yaratıldı SEVİLSİN diye..

* * *

Kimlik gizli, hayaller gizli ve ben de gizli...
Susuyorum..
Ve seni sevdiğimi kimselere söylemiyorum..


:) (Böyle kalsın. Kimin değiştirdiğini anlarsın senn)

#55 kara

kara

    --giz----kara--

  • Üyeler
  • 11.365 Mesaj
  • Cinsiyet:Bayan
  • Konum:HUZURUNUN YANINDA... ::

Gönderim zamanı 25.01.2008 - 14:26

anlamadığım bu tarz tacizlerin açıkca olmasada anlaşılacak şekilde nasıl yazılabildiği... utanç verici ve ürkütücü... trajikomik geliyor bana... ben bırak ağzıma almayı, aklımda bi kere daha geçiremem böyle tiksinç bir durumu...
:)

#56 dora

dora

    made by f"ebru"ary 8

  • Cadı
  • 4.623 Mesaj
  • Cinsiyet:Bayan
  • Konum:yalnızlar rıhtımı..
  • İlgi Alanları:ilgisiz alakasiz..

Gönderim zamanı 25.01.2008 - 14:26

glamour : Demek istediğim asıl siz erkekler evde oturun dışarıya adımınızı bile atmayın..Sonu nasıl olsa buraya varacak...




müthis olur..
“Sen; onun sorduklarına cevap vermeye bile tenezzül etmezsin, o seni susturduğunu sanar. Hayat işte.”

#57 L1Square

L1Square

    Burası olmadan yaşayamaz

  • Dokunulmazlar
  • 11.433 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay

Gönderim zamanı 25.01.2008 - 14:27

Bana mı dedin kara?
Bir kadını ağlatırken,çok dikkat edin çünkü ALLAH,gözyaşlarını sayar..!!

Kadın,erkeğin kaburgasından yaratıldı,ayaklarından değil...
Öyle olmuş olsaydı,ezilirdi..
Erkeğin başından da yaratılmadı,üstün olmasın diye..

Ama göğsünden yaratıldı,eşit olsun diye;
....kolun biraz altından,korunsun diye...
Kalp hizasından yaratıldı SEVİLSİN diye..

* * *

Kimlik gizli, hayaller gizli ve ben de gizli...
Susuyorum..
Ve seni sevdiğimi kimselere söylemiyorum..


:) (Böyle kalsın. Kimin değiştirdiğini anlarsın senn)

#58 Edys

Edys

    ....

  • Dokunulmazlar
  • 16.109 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:istanbul,antalya,bodrum ve başka yerler
  • İlgi Alanları:FENERBAHÇE

Gönderim zamanı 25.01.2008 - 14:28

taciz etmeye meraklı insan otobüsü treni beklemez.. her yerde her şekilde taciz eder..


ooo kadddarrr .

#59 Arjantin Cad.-ANKARA

Arjantin Cad.-ANKARA

    Sırdan öte ne var ki

  • Üyeler
  • 18.713 Mesaj
  • Cinsiyet:Belirtilmedi
  • Konum:Edebi metin

Gönderim zamanı 25.01.2008 - 14:29

Bence bu olayı kız-erkek şunu yapsın demek çözüm getirmez,kişilikle alakalı bu olay çözümü var mı? bence yok kişi kendine çeki düzen veremiyorsa bu tip olaylar yaşanacaktır,bunları yapan erkekler ağırlık da olduğu için burda erkekler şöyle derseniz olayın birde kız boyutu var ama onu burada açmak istemiyorum.

Aslın da konu çok güzel ve herkesin başından bu tip şeyler geçmiştir ve geçecektirdir önemli olan bunu en aza indirmek ama inmez bu böyle gelmiş böyle gider felsefesi var ya aynı o ,bu iş böyle gelir böyle gider

Çözüm var ama uygulama yok,uygulama var uyan yok,sonuç ne sonuç yok...!

Her yanda güz sancısı öpüşmeler var ama nedense hepsi yarım...


#60 kara

kara

    --giz----kara--

  • Üyeler
  • 11.365 Mesaj
  • Cinsiyet:Bayan
  • Konum:HUZURUNUN YANINDA... ::

Gönderim zamanı 25.01.2008 - 14:30

iyi o zaman herkes böyle gelmiş böyle gider diyip, suya sabuna dokunmasın... en iyi çözüm bu... :)





Benzer Konular Daralt

  Konu Forum Konuyu Açan İstatistikler Son Mesaj Bilgisi

1 kullanıcı bu konuya bakıyor

0 üye, 1 ziyaretçi, 0 gizli