İçerik değiştir



dankin eseri


  • Yanıtlamak için giriş yapın
Bu konuya yanıt verilmedi

#1 DaaAnnK

DaaAnnK

    Sözde Değil Özde Haylaz

  • Üyeler
  • 7.176 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:O'nun kalbinde

Gönderim zamanı 11.01.2008 - 14:02


daha önce açılan yarışmalara bir göz gezdirsen keşke biraz daha akıl ve mantıkla hareket etsen şöyle birde mahalle bayanı ağızlarını bırakarak muhattab olsan en azından benimle.

Berbat bir şekilde kendi saçma egosal tatminleriniz için yarışmalar açıyorsunuz her türlü saçmalık bununla birlikte.

Kimsenin onayını almadan aday yapıyorsunuz veya kimseye aday olma fırsatı vermeden kendi eğlecenizin esiri olarak bir zümre için ortalıkta yaygara koparıp duruyorsunuz.

Eğer bunun adına Harabe'nin diyorsanız o zaman harabe'in büyük çoğunluğunun göreceği bileceği okuyacağı zamanı bu gibi uygulamalara tanımak mecburiyetindesin. Bu Dora'nın duygusallarını seçiyoruz olsa idi o zaman dilediğin kişilere göre hareket edebilirdin. Ancak adında Harabe'nin deniyor ise o zaman bütün harabelileri içerecek şekilde onların rızalarının veya itirazlarını içerekcek şekilde hareket edersin.

Umarım dediklerimi anlayabilirsin.


Birincisi mesajlarıma cöp diyemezsin ikincisi konu ile ilgili düşüncelerim konsepte uymaktadır.

Bildiğim kadarı ile Dünya'nın 4 farklı hareketi vardır. 1 Dünya kendi etrafından döner 2 Dünya Güneşin etrafında döner 3 Dünya güneş sisteminin yörüngesinde samanyolu içinde döner ve 4 Dünya samanyolu içinde evrende döner Bunların hiç birinde Dünya Dora'nın etrafında dönere rastlamadım . Dora'nın etrafında olabilecek sadece tavuk dönerdir yanına da ayran öneririm.
Sen benim herşeyimsin, hayatımın herşeyi sensin

Gönderilen Resim




1 kullanıcı bu konuya bakıyor

0 üye, 1 ziyaretçi, 0 gizli