İçerik değiştir



Bahçeli, MHP Genel Merkezindeki imamı neden kovdu?


  • Yanıtlamak için giriş yapın
bu konuya 25 yanıt verildi

#1 antiqa

antiqa

    Burası olmadan yaşayamaz

  • Yöneticiler
  • 7.424 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay

Gönderim zamanı 01.01.2008 - 20:32


Adı: Mehmet Demirdelen.

Emekli Müftü.

Alpaslan Türkeş’in yakın dostu ve MHP eğitimcisi.
Merhum Türkeş döneminde görevle defalarca Avrupa’ya ve ABD’ye gönderilmiş.
Kısacası ülkücü camiada İslami ilimlerde bilge bir kişilik.
Mehmet Bey MHP’nin yeni Genel Merkez binasının bitiminde partiye müracaat ederek, Genel Merkez’de bulunan mescide ücret almaksızın imamlık yapmak istediğini bildirir.

İstek kabul edilir ve Demirdelen Hoca göreve başlar.
Başlangıçta 30 kişi ile başlanan namazlar zaman içinde özellikle Cuma günleri binleri aşar ve cemaat katlara taşar.
Mehmet Demirdelen Hoca, tamı tamına 7 sene Genel Merkezin mescidinde imamlık yapar ve vaazlar verir.

Demirdelen Hoca bir gün Genel Başkan Bahçeli’den randevu ister ve şunu söyler:

-Efendim beni bağışlayınız. Sizinle olan uzun dönemli tanışıklığımıza binaen cesaret alarak söylüyorum. Gençler Devlet Bey bir kez olsun Cuma namazına niye gelmiyor diye fısıldaşıyorlar. Cuma Namazlarını teşrif etseniz.
Bahçeli’den cevap:

- İnşallah, inşallah.

Aradan bir süre daha geçer.
Mehmet Demirdelen Hoca bir gün namazın ehemmiyeti ve Cuma namazının önemi üzerinde vaaz verirken şunları söyler:

- Cuma namazlarını mazeretsiz üç kere üst üste kılmayanların eli bile sıkılmamalıdır.

Bu vaazın iki gün sonrasında Mehmet Hoca, Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin koruma ve özel kalem görevlilerince yaka paça alınıp, karga tulumba Genel Başkanlık katına çıkarılır.

Bahçeli ilk kez alışılmışın dışında masasında değil, odasının kapısındadır.
Koruma ordusu ile getirilen 70 yaşındaki Demirdelen Hoca’ya elini uzatır.
Mehmet Hoca da uzatılan eli sıkar.

O ana kadar susan Bahçeli işte o anda gürler:
- Neden sıktın elimi?
Mehmet Demirdelen:
- Uzattınız sıktım efendim.
Devlet Bahçeli:
- Hani benim elim sıkılmazdı?
Mehmet Demirdelen:
- Ben öyle bir şey demedim.
Devlet Bahçeli:
- Vaazında söyledin ya?
Mehmet Demirdelen:
- Vaazda ben Allah’ın(cc) emirlerini söyledim. Söylemese miydim?
Bahçeli korumalara ve özel kalem görevlilerine döner:
- Derhal kovun bunu. Sakın ha bir daha Genel Merkeze de sokmayın. Teşkilatlar da yasak buna.

70 yaşındaki Mehmet Hoca’nın gözleri nemlenir ve son söz olarak şunları söyler:
- Ben o sözü sizi kastederek söylemedim. Ben Cenab-ı Hakkın emrini dillendirdim. Sizin hatırınıza da Alahu Tealanın emrini değiştiremezdim.

Evet aynen böyle.

Bütün bunları dün konuştuğum Mehmet Hoca’dan bire bir dinledim.
Demirdelen Hoca’nın bana söylediği son söz de şuydu:

“Ben 7 yıl orada imamlık yaptım. Sayın Bahçeli bir kez olsun Cuma namazını teşrif etmedi. Şüphesiz hiç kimse inanç ve amel noktasında Sayın Bahçeli’yi sorgulayacak durumda değil. Hutbede emin olun Sayın Bahçeli’yi kast etmedim. Belli ki Sayın Bahçeli eksikliği ya da ezikliğinden dolayı vaazımı kendine göre yorumladı. Üzüldüğüm şey, beni bu güzel hizmetten ve Ortadoğu Gazetesindeki köşemden de uzaklaştırmasıdır. Ben o hizmetleri para karşılığında değil, Allah(cc) rızası için yapıyordum. 7 yıl bir kuruş da almış değilim”

Evet olay aynen budur sevgili okurlar.

Devlet Bey’in kişisel amel durumu şüphesiz hiç kimseyi ilgilendirmez. Cuma namazını kılar, kılmaz, onun tercihidir. Ancak Mehmet Demirdelen Hoca’ya olan tutumu ise asla onaylanamaz.

İşte MHP, muhafazakar Erzurum, Elazığ, Şanlıurfa, Malatya, Erzincan, Kayseri,Yozgat gibi çeşitli illerde niye yok olma noktasına geldi diyenleri bu yaşananları değerlendirmeye davet ediyoruz... İşte biz bunun için Bahçeli ile artık olmaz diyoruz... Bu Bahçeli’nin lider olduğu MHP’ye hangi muhafazakâr ilin ülkücüsü oy verir.

Orjinali

#2 kılıç

kılıç

    Sadece KILIÇ...

  • Üyeler
  • 11.484 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:BAŞIMIZ DİK

Gönderim zamanı 02.01.2008 - 16:25

Mızrak cuvala sığmamış...
Bir gün daha geçti ve biz biraz daha yaklaştık;Bizden hiç uzak olmayan ölüme...

#3 Can Ka No Rey

Can Ka No Rey

    Burası olmadan yaşayamaz

  • Yöneticiler
  • 9.354 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay

Gönderim zamanı 02.01.2008 - 23:08

Kolpa haber . :baby:

Adam kalkmış , yaklaşık bir yıl önce doğruluğu kesin olmayan bir hadiseyi , köşe yazısı olarak yayınlamış . Yani böyle bir hadisenin gerçekleşip gerçekleşmediği tam bir muamma . Adama sormazlar mı , ''yav kardeşim şimdi mi aklına geldi'' diye ? Herif birde hadiseyi öyle bir aksettirmiş ki , sanki olay geçtiğimiz Cuma günü yaşanmış . *ühü Sanırım Devlet Bey'e doğum günü hediyesi vermek istemiş . Bu arada 1 Ocak 2008 Devlet Bey'in 60. yaş günü . :blowdown: Her ne hikmetse de , haberde bahsi geçen ve aynı zamanda da Türkeş'in çok sevdiği bu zat , gitmiş aynı Türkeş'i sırtından vuran BBP'ye katılmış . Zaten Türkeş'i ne kadar seven varsa , hepsi BBP'ye katılıyor . Sanırım bu İmam , çok sevdiği Türkeş , ''Ülkücülük MHP'de olur'' diyip BBP'yi eleştirirken cami de namaz kılıyordu . :D Zaten o imam adam olsa , Bahçeli'nin elini sıkmaz . Allah'ın emri Bahçeli'ye işlemiyor mu ? Bahçeli'ye gelince Allah'ın emri olmuyor mu ?

İşte MHP, muhafazakar Erzurum, Elazığ, Şanlıurfa, Malatya, Erzincan, Kayseri,Yozgat gibi çeşitli illerde niye yok olma noktasına geldi diyenleri bu yaşananları değerlendirmeye davet ediyoruz... İşte biz bunun için Bahçeli ile artık olmaz diyoruz... Bu Bahçeli’nin lider olduğu MHP’ye hangi muhafazakâr ilin ülkücüsü oy verir.


İyi de sen kimsin ? Seni ipleyen kim ? :D

Adamlar muhafazakar kesimden oy toplayacaklar diye partiyi tekkeye mi çevirsinler ? Olmadı Milletvekillerine beş vakit namaz kılma zorunluluğu da getirilsin . Ya da badem bıyıklılar gibi gazeteciler eşliğinde topluca cuma namazına gidilsin .

Hey yavrum hey ... Adam Türk Milliyetçiliğinin siyasi organizasyonunun başında bulunan adamı yerin dibine sokmaya çalışarak , Milliyetçiliğe hizmet ettiğini sanıyor .

Bunun için Bahçeli ile olmaz diyormuş .

Tamam sen genel başkan ol .




ÜÇÜNCÜ BÜYÜK KATILIM
Tarih: 17.02.2007 Saat: 11:05
Konu: Genel Merkez Haberleri



Üçüncü büyük katılım töreninde, Ülkücülerin Abdülkadir Hocası ve Rahmetli Alparslan Türkeş’in “Abdulkadir Temiz ve ihlaslı Bir Anadolu Türkmen’idir. Avşardır. Benim Aşiretimden, Boyumdandır. Denenmiş, fedakar bir kimse” olarak nitelendirdiği Av.Abdulkadir Erdil, Konya Ülkü Ocakları Eski Başkanı Mehmet Tarhan, Keçiören Ülkü Ocakları yöneticilerinden ve Ulus esnafından (beraberinde Gökhan Polat, ve Erdoğan Pınarbaşı) Erol Kurt, MHP Manisa Eski teşkilat Başkanı Ali Kara, Müteahhit-İş Adamı Öztürk Barut, İş adamı Osman Tanrıverdi, İş adamı Nazar Bayer, Emekli Astsubay-İşadamı Sedat Kavukçu, Emekli Müftü Mehmet Demirdelen, Emekli Karayolları Genel Müdürü–İnşaat Mühendisi Yaşar Mangoloğlu, Bilkent-Yapı denetim Yönetim Kurulu Başkanı Kerem Bilge, Türkiye İnternet Kafeleri Derneği Adına Ankara Şube Başkanı Ersen Candan, Emekli Subay-İşadamı Nazmi Ekici, Müteahhit İsa Bal, İşadamı Hıdır Özçelik, Emekli Subay-İşadamı Mehmet Baykın, 1999 Yalova MHP Birinci Sıra Milletvekili Adayı-Müteahhit Osman Özdemir, Üniversiteli Gençlik Konseyi Eski Başkanı Oktay Çimer, Malatya Eski Ülkü Ocakları Başkanı Refik Keser, DYP Altındağ Belediye Başkan Adayı Canan Eren Özlü, Altındağ DYP Belediye Meclis Üyesi Adayı Bahar Işıkdoğan, DYP Altındağ İl Delegesi Hüsamettin Ünlü, Altındağ AKP Belediye Meclis Üyesi İsmail Köksal, Araştırmacı-Yazar Süleyman Yeşilyurt, DYP Eski Çankaya İlçe Başkanı Kazım Özüm, Başbakanlık Müşavirliği ve Türkiye Gübre Sanayi A.Ş. Yönetim kurulu Başkanlığı Mustafa Çağlayan, İnşaat Mühendisi-Tarım ve Köy İşleri Başkanlığı Rize, Yozgat ve Ankara Köy Hizmetleri Müdürlükleri ile Çitosan ve Temsan Genel Müdürlükleri Görevlerinde bulunan Mustafa Şanlıtürk, Genç Ülkücüler Teşkilatı ve Ülkücü İşçiler Derneği Kurucusu-ÇKMP Kastamonu Milletvekili, Rahmetli İsmail Hakkı Yılanlıoğlu’nun Yeğeni Mehmet Böğüalp Hacıömeroğlu, Afyon-Kızılören İlçesi MHP’den istifa eden 51 kişi adına Salih Toprak, Emekli Çalışma Bakanlığı Personel Müdürü Mehmet Aldemir, Emekli Çevre ve Orman Bakanlığı Müşaviri (beraberinde 25 kişi) Metin Özben, Emekli MKE Şube Müdürü Feyzullah Sezgin, Merkez Bankası Kısım Amirliğinden emekli Hasan Gündez, Kültür Bakanlığı Daire Başkanı Emekli AKP Çankaya İlçe Sekreteri Necati Çetin, Kars MHP Belediye Meclis Üyesi Cemal Aydın BBP saflarına katıldı.

http://www.bbpsivas....e-print-sid-286







#4 _KajmeraN_

_KajmeraN_

    ...::: UFAKLIK :::...

  • Üyeler
  • 5.365 Mesaj
  • Konum:Atatürk'ün İzinde
  • İlgi Alanları:Şiir, edebiyat, müzik(rap),bilgisayar (yazılım, donanım)

Gönderim zamanı 02.01.2008 - 23:28

Sebahattin ÖNKİBAR kimdir?? "Ilımlı islam projesi" çerçevesinde şuan "%50 den fazlası israile satılmış" olan o dönem "sözde en milliyetçi en muhafazakar TV kanalında" insanımızın hazmedebilirlik kapasitesini artırmaya çalışan insan değil mi?? Yanlış mı hatırlıyorum...

Dün AKP nin nasılki haksız eleştirilmesine karşıydıksa bugünde birilerinin islamiyeti yaşamasını yazarak bir başka yere prim sağlamaya çalışanları eleştirecez...

Muhafazakar kesimdn oy alabilmek için orda burda başörtüsünü mü kullanmak lazım, yada medyaya haber verip namazlara mı gitmeli... Varsın öle yapmasında oyda almasın...

BBP artık MHP ile uğraşmayı bırakıp kendi programını oluştursun; eğitim reformu şart, ekonomide reform şart; milli değelere önem verilmeli den öte bunları nasıl yapacağını araştırsın... MHP nin o kadar zorluklarla kurduğu o fikri, ideolojiyi kusura bakmasın muhsin beye yedirmezler. Madem Türkeş'ten çok Türkeşçiydiler soararlar adama NİYE TÜRKEŞ'i SATTINIZ?

Devam etsinler milliyetçiliği, muhafazakarlığı kullanmaya... Üretecek fikirleri olmayınca 9 IŞIK'tan aldıkları bir kaç kelimeyi etmeleri onlara kar sağlayacak sanıyorlar; yanıldıklarını şimdiye kadar anlamalıydılar ya o zekadanda yoksunlar...


...:::--------------------------------------------------------:::...
BİTTİ!

CAN_i
...:::--------------------------------------------------------:::...


#5 antiqa

antiqa

    Burası olmadan yaşayamaz

  • Yöneticiler
  • 7.424 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay

Gönderim zamanı 03.01.2008 - 00:56

Zaten o imam adam olsa , Bahçeli'nin elini sıkmaz . Allah'ın emri Bahçeli'ye işlemiyor mu ? Bahçeli'ye gelince Allah'ın emri olmuyor mu ? 

Ben şu takıldığım noktaya cevap yazayım gerisi beni alakadar etmiyor.

Bu hadisi şerif ben sordum bu olayı "Cuma namazının önemine binaen" söylenmiş.
Yani Cuma namazı bu kadar önemli gibilerden..Yoksa üç kere gitmeyenin el sıkmama gibi bir şey yok...

#6 Can Ka No Rey

Can Ka No Rey

    Burası olmadan yaşayamaz

  • Yöneticiler
  • 9.354 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay

Gönderim zamanı 03.01.2008 - 01:05

Öyle bir şeyin olmadığını ben de biliyorum . Ama böyle bir şeyin olduğunu iddia ediyorsa o imam , iddia ettiği şeyin arkasında durup , Bahçeli'nin elini sıkmayacaktı .

Zaten ben böyle bir şeyin olduğunu da sanmıyorum . Trişkadan bibip karalaması işte ...


#7 antiqa

antiqa

    Burası olmadan yaşayamaz

  • Yöneticiler
  • 7.424 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay

Gönderim zamanı 03.01.2008 - 01:12

İmam hadisi söylemiş sadece. Böyle bir hadis var. Diyanetin kitaplarında da var.
Ama bu olay el sıkmamayı gerektirmiyor.
Yani üç kere cumaya gitmeyenin eli sıkılmaz diye bir şey var ama bu "cumanın önemini" anlatmak için söylenmiş bir hadis.

Bilmiyorum bu olay gerçekmdir değilmidir de Devlet Bahçeli ilk hoca "gençler seni cumada görmek istiyor" dediğinde; Gençler bana ne karışıyor sen ne karışıyorsun, sana mı kalmış benim cuma namazım deseydi. İnşallah inşallah diyeceğine.

Yaptığı davranış daha samimi olurdu gibi geliyor. Tabi bütün bunlar Sebahattin ÖNKİBAR'ın yazdıklarını doğru olarak aldığımızda!

Bu mesaj Karanlıksokak tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 03.01.2008 - 01:15


#8 attalia

attalia

    zurnanın son deliği

  • Dokunulmazlar
  • 5.671 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:ovaya indim. beni tel'den ara :P
  • İlgi Alanları:öküzler :D

Gönderim zamanı 03.01.2008 - 12:04

bu tür haberler niye zamanında ifşa edilmiyorda, kişilerin keyfiyetine uygun zamanlarda servis ediliyor??? eheh, devlet bey birilerinin nasırına fena basmaya başladı herhalde!!! ehh, daha önce de demiştim ben; "hocam, rüzgara karşı tazyik yetmez." diye :blink: du bakem daha neler çıkıcek bundan sonra? *zong

bi ara da tayyip ağa' nın "kelle" ve "sn." söylemleri tam da seçim öncesi nedense servis edilmişti de mi? toplumumuz bu kadar manipülasyonlara açıkken tabii ki birileri bunu kullanmaya çalışacaklardır. ayrıca devlet beyin namaz kılıp kılmaması da kendini bağlayan bir durumdur. böyle belden aşşaa vurmalarla birilerini yıpratmaya çalışmak acizliktir diye düşünüyorum.
aabi okuma yazmam yoh. barnak bassam olur mu?

#9 Can Ka No Rey

Can Ka No Rey

    Burası olmadan yaşayamaz

  • Yöneticiler
  • 9.354 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay

Gönderim zamanı 03.01.2008 - 21:01

Bu MHP ömrü billah iktidar yüzü göremez . Bir dahaki seçimlerde de kesin baraj altı . *zong Takunyacılar da %90 ile tek başına iktidar . *zong



#10 Can Ka No Rey

Can Ka No Rey

    Burası olmadan yaşayamaz

  • Yöneticiler
  • 9.354 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay

Gönderim zamanı 03.01.2008 - 21:39

Bu arada , MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından partiden kovulduğu iddia edilen İmam Mehmet Demirdelen , kovulduğu iddialarını yalanlamış .

MHP’den Kovulan İmam Konuştu!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından partiden kovulduğu iddia edilen imam Mehmet Demirdelen, kovulduğu iddialarını yalanladı. İmam Demirdelen bakın neler söyledi:


MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin, "Cuma namazına üç kere üst üste gelmeyenin eli bile sıkılmaz" dediği gerekçesiyle, Genel Merkezdeki mescidin imamlığından kovduğu, İmam Mehmet Demirdelen, hakkındaki yaka paça kovuldu iddialarını yalanladı.

Demirdelen'e göre, bahsi geçen olayı köşesinde yazan Yeni Çağ yazarı Sebahattin Önkibar olayı bir hayli fazla abartmış.

Hürriyet Gazetesi'ndeki habere göre, İki-üç gün sonra Ankara'ya dönünce bir açıklama yapacağını belirten imam Demirdelen, "Yaka-paça partiden atıldığım doğru değil. Biraz fazla şişirilmiş. Ben, 'Üç gün üç kere cuma namazına gelmeyenin eli bile sıkılmaz' demedim. Konuyu kapatalı 1.5 yıl oldu. Ben garip hocayım, ne haddime Devlet Bahçeli ile uğraşmak. Sayın Bahçeli'ye de bir kırgınlığım yok" diye konuştu .

SARMAŞ DOLAŞIZ

“Biz Bahçeli ile sarmaş dolaşız" diyen Demirdelen, konuyu gündeme getiren Yeni Çağ Gazetesi yazarı Sebahattin Önkibar'ı da "biraz işgüzarlık etmiş" diyerek eleştiriyor. "Beni siyasi kavgaya alet etmek istiyorlar" diyen Demirdelen, MHP Genel Merkezi mescidinde imamlığı bırakmasından sonra BBP'ye geçmesiyle ilgili olarak ise,"Orada da tanıdığım bildiğim arkadaşlarım var. Biraz da onlarla birlikte olayım istedim" dedi.

MHP: İFTİRA

Konuyla ilgili MHP kanadından yapılan açıklamada ise, bu olayın tamamen iftira olduğu belirtiliyor. MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Yozgat Milletvekili Mehmet Ekici, iddialarla ilgili şunları söyledi:

"Mescitte cuma namazlarını Diyanet İşleri'nin görevlendireceği bir imamın kıldırmasının daha doğru olacağını düşündük. Demirdelen Hoca'yı Genel Başkan Bahçeli'nin çağırması ve yaka paça getirilmesi gibi bir durum da kesinlikle söz konusu değil. Bu iddialar bir iftiradır"

Not: Yaşandığı iddia edilen olayı gündeme getiren Yeni Çağ yazarı Sebahattin Önkibar'la yaptığımız görüşmeyi  az sonra yayınlayacağız...

- İmam Mehmet Demirdelen'in sözlerini değerlendiren Önkibar konuyla ilgili Haber 7'ye çok çarpıcı açıklamalar yaptı...

Kovulan İmam Tehdit mi Edildi?

Bahçeli tarafından MHP'deki imamlık görevinden kovulduğunu yalanlayan İmam Demirdelen’in sözlerini değerlendiren Sebahattin Önkibar'dan çarpıcı açıklamalar:

MHP Genel Merkezi’ndeki imamlık görevinden yaka paça kovulduğunu yalanlayan, İmam Mehmet Demirdelen’in sözlerini HABER 7’ye değerlendiren Sebahattin Önkibar çarpıcı açıklamalarda bulundu.  Yalan haber yazmadığını ve yaşanan hadiseyi İmam Mehmet Demirdelen'den duyduğu gibi yazdığını belirten Önkibar, Demirdelen'in yazıdan sonra gelen tepkilerden çok korktuğunu bu yüzden olayı inkâr ettiğini söyledi.

"Yaka-paça partiden atıldığım doğru değil. Biraz fazla şişirilmiş. Ben, 'Üç gün üç kere cuma namazına gelmeyenin eli bile sıkılmaz' demedim. Konuyu kapatalı 1.5 yıl oldu. Ben garip hocayım, ne haddime Devlet Bahçeli ile uğraşmak. Sayın Bahçeli'ye de bir kırgınlığım yok" diyen Demirdelen'in sözlerine,  “Ben yalan haber yazmadım." diye cevap veren Önkibar "Yazımdan sonra birçok gazeteci benden, İmam Mehmet Demirdelen'in telefonunu istedi. Ben de verdim. Adamla konuşmasam, telefon numaralarını gazetecilere neden vereyim? Verir miyim?” diyen Önkibar, Mehmet Demirdelen’in Antalya’da yaşadığını söyledi.

Kendisi için "biraz işgüzarlık etmiş" diyen Demirdelen'in ne söylediyse yazdığını ifade eden Sebahattin Önkibar, “ Yalan yazmış olsam, ‘el sıkışma olayını’ nerden nasıl uyduracağım. Yaka paça atıldı diye mizansen olur mu?” diye konuştu.

İMAM ÇOK KORKMUŞTU

Mehmet Demirdelen’in olayı inkâr etmesini, gelen tepkilerden çekinmesine bağlayan Önkibar, “Adam biraz korktu haliyle. Demirdelen yazıdan sonra beni aradı ve ‘Herkesin onu aradığını şimdi yapacağın. Beni mahvederler. Bu ne olacak. Zarar verirler bana’ diye serzenişte bulundu. Adam ürkmüş haliyle. Bayağı korkmuştu.” şeklinde konuştu.

MHP’LİLER DE ARADI

Kesinlikle yalan yanlış haber yazmadığını ısrarla söyleyen Önkibar yaşanan olayın MHP'de de bilindiğini ifade etti. “Ben gazeteciyim. Birinci ağızdan duyduğum bir hadiseyi, oturup yazdım. Bu olayı yazmadan önce bilenler de vardı." diyen Önkibar son olarak şunları söyledi: "Kovulma olayı basına yansıyınca, MHP tabanında ciddi bir hayal kırıklığı yarattı. Genel Başkan 7 senedir bir kere olsun Cuma namazına inmemiş. Bunu duyan teşkilatlar şaşkınlık içerisinde. Beni de arayanlar oldu. Onlar olaya siyasi olarak bakıyorlar. Ben gazeteciyim. Olayı birinci kaynağından dinledim ve yazdım.”


Kaynak : HABER7


İmam tehdit mi edilmiş ? Kim etmiş ? Devlet Bahçeli mi ? :icecream:













#11 antiqa

antiqa

    Burası olmadan yaşayamaz

  • Yöneticiler
  • 7.424 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay

Gönderim zamanı 04.01.2008 - 11:26

Zaten o imam adam olsa , Bahçeli'nin elini sıkmaz . Allah'ın emri Bahçeli'ye işlemiyor mu ? Bahçeli'ye gelince Allah'ın emri olmuyor mu ?

Eh be abicim ben sana demiştim dimi.
Daha haber doğrumudur yalanmıdır belli olmadan 70 yaşındaki adama da küfür ettin ya.
Git bari elini öp hocanın. *böö

#12 Can Ka No Rey

Can Ka No Rey

    Burası olmadan yaşayamaz

  • Yöneticiler
  • 9.354 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay

Gönderim zamanı 04.01.2008 - 23:25

Hocanın elini öperim de , küfür falan etmedim yani . *zong

#13 dokuzharf

dokuzharf

    ...

  • Kurucular
  • 19.758 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:İzmir

Gönderim zamanı 05.01.2008 - 00:06

Sonuç ne şimdi ?
İmam aklandı mı ?

Değişiklikler Kaydedildi...

#14 Can Ka No Rey

Can Ka No Rey

    Burası olmadan yaşayamaz

  • Yöneticiler
  • 9.354 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay

Gönderim zamanı 05.01.2008 - 00:10

Yok aklanmadı . Bi mefta varmış ona pamuk tıkamaya gitti . *zong

#15 dokuzharf

dokuzharf

    ...

  • Kurucular
  • 19.758 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:İzmir

Gönderim zamanı 05.01.2008 - 00:13

Tövbe Estağfurullah.

Hakkında hayırlısı diyelim o zaman İmam Efendi için. *zong

Değişiklikler Kaydedildi...

#16 Can Ka No Rey

Can Ka No Rey

    Burası olmadan yaşayamaz

  • Yöneticiler
  • 9.354 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay

Gönderim zamanı 05.01.2008 - 00:15

Tövbesi yok bu işin . Hepimizin sonu aynı . *zong

#17 antiqa

antiqa

    Burası olmadan yaşayamaz

  • Yöneticiler
  • 7.424 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay

Gönderim zamanı 05.01.2008 - 10:50

Hocanın elini öperim de , küfür falan etmedim yani . :)

Baba adam değilsin dedin ya. : )

#18 ulkumuzturan

ulkumuzturan

    Hiç gelmiyor desek yeridir

  • Üyeler
  • 86 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay

Gönderim zamanı 07.01.2008 - 23:15

Selamlar değerli ve Aziz Türk milleti MHP ve Devlet Bahçeliye baktığımızda idğer partilerde olmayan bazı etkenler vardır bizim siyeset anlayışımız tamamıyla farklıdır biz Önce Vatan ve Millet deriz 57 .Hükümete baktığımızda MHP bütün bakanlıklarınıda başarılı olmuştur ben böyle deyince hemen Koray Aydın diye hayıflananlarınız olabilecektir ama o bile suçlamalardan 11- 0 aklanmıştır ve MHP ister mecliste ister dışarıda herzaman devlettin bekaa sı için politikalar üretmiştir ve böyle olmayada devam edecektir bu imam konusuna gelince imam hala MHP dedir o basına yansıyan Yeniçağ gazetesinin haberi asparagastır ve mahkemeye intikal etmiştir . Benim tek üzüntüm milletimiz bir haber çıkarsa yalan yanlış inanıyor inanmak zorunda bırakılıyor çünki basın mütareke basını işbirlikçi Milletimizi emparyalist güçlerin emelleri doğrultusunda yönlendiriyor Millet olarak bizler araştırma yapmıyoruz okumuyoruz en büyük eksiğimiz bu inşallah tez zamanda bu büyük eksiğimizden kurtuluruz selametle kalınız Ülkümüz Turan olsun
www.ulkumuzturan.com

#19 antiqa

antiqa

    Burası olmadan yaşayamaz

  • Yöneticiler
  • 7.424 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay

Gönderim zamanı 07.01.2008 - 23:20

MHP'de değilmiş yahu BBP'deymiş ayrıca MHP'li bakanların başarılı olduklarına da inanmıyorum.
Zira Cumhuriyet tarihinin en büyük krizi o dönem çıkmadı mı?!

#20 ulkumuzturan

ulkumuzturan

    Hiç gelmiyor desek yeridir

  • Üyeler
  • 86 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay

Gönderim zamanı 07.01.2008 - 23:31

Selamlar değerli kardeşim krizi o hükümet çıkarmadı kapitalistler çıkarmıştır dikkat buyurursanız o hükümet 57. hükümetti birden ne olduda 58 .akp hükümeti geldi herşey güllük gülistanlık oldu değerli kardeşim Türkiyemizi artık Türkler yönetmiyor ama siz benim anlatmaya çalıştığımı yanlış anlamışsınız ben 57 . hükümet iyi demedim MHP nin aldığı bakanlıkların başarılı olduğunu söyledim ekonomi bizde değildi, ama genede o hükümeti şu anki hükümetten daha başarılı buluyorum o hükümet 2 tane büyük deprem atlattı ve kimsedende destek almadı selametle
www.ulkumuzturan.com





Benzer Konular Daralt

1 kullanıcı bu konuya bakıyor

0 üye, 1 ziyaretçi, 0 gizli