Jump to content



- - - - -

Türkiye Grand Prix


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 Melih

Melih

    Giggity Giggity Goo!

  • Kurucular
  • 8,516 posts
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:Bahçelievler - İstanbul
  • İlgi Alanları:Sadece Harabe.net :)

Posted 21.08.2005 - 21:49


Hepimiz gururlandık, sevindik, keyif aldık..
Formula-1 Türkiye Grand Prix, İstanbul Park'daydı bu hafta. Gidemedim, param yoktu.. Adamlar benim ayağıma kadar geldi ama ben gidemedim!

McLaren yine favoriydi. Start anında Kimi, Fisichella'ya geçilmesine rağmen bırakmadı yarışı. Aslanlar gibi takip etti ve sonunda Fisichella'nın ufacık bir hatasını değerlendirip onu geçti ve bir daha da liderliği bırakmadı..
Bir diğer McLaren Mercedes pilotu Montoya ise, 4. olarak başladığı yarışın bitmesine 3 tur kala Monteiro'ya tur bindirdikten sonra, Monteiro'nun arkadan vurmasıyla "meşhur" 8. virajda pist dışına çıktı. Daha sonraki turda, Montoya'nın hasar alan otomobili, ona yetişen Fernando Alonso'nun baskılarına dayanamadı ve hafifçe pist dışına çıkıp piste geri döndü fakat iş işten geçmişti. Belki Alonso'yu tekrar geçebilirdi ama yarışın bitmesine sadece 2 tur kalmıştı ve ikincilikle yetinmek zorundaydı..

5 kez üstüste Dünya Şampiyonluğu kazanmış olan Michael Schumacher ise çok gerilerde iken BMW pilotu Mark Webber ile karıştığı ufak kaza sonucunda aldığı hasar sebebiyle yarış dışı kaldı.
Güzel bir organizasyondan yine alnımızın akıyla çıktık. Bir dahaki seneye çok daha güzel olacak. Son dakikaya kalmayacağı için daha güzel bir pist hâline getirilecek.

Tüm sonuçlar için: http://www.formula1.com

McLaren'den yine duble gelmedi..
Geçen senelerde önde kırmızı arabaları görmekten bıkmıştık. Ama bu sene ve önümüzdeki senelerde ön sıralar kararacak!..

2000 - 2010


bit.gifladybug.gif






Similar Topics Collapse

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users