Jump to content



Balon Turları


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 anka567

anka567

    Hiç gelmiyor desek yeridir

  • Üyeler
  • 52 posts
  • İlgi Alanları:spor...

Posted 20.08.2005 - 19:35


Balon Turları

Kapadokya’nın simgesi olan balon turları, bölgenin eşsiz güzelliğini görmenin en etkili yoludur. Kapadokya Lodge Country Club aracılığı ile Kapadokya’nın simgesi haline gelen balon turlarına katılabilirsiniz.Yaklaşık 1 saat 30 dakika süren Klasik Deluxe Uçuş veya 1 saat süren Sponsor Balonlu kısa uçuş, sizi Kapadokya uygarlığının yürüyerek ulaşamayacağınız en uzak noktalarına kadar götürmektedir.

Balon turları hava koşulları elverdiği sürece gün doğumu ile yapılmaktadır. Kapadokya Balonculuğa ait sepet sayısı 2, 10, 12, 12, 14, 20 ve 20 kişilik olmak üzere toplam 7 adet olup toplam pilot sayısı 4 kişidir. Eş zamanlı kalkış ile bir günlük maximum uçuş kapasitesi 66 kişiyle sınırlanmıştır.

Klasik Deluxe Uçuşta Balonla toplam gezi süresi: Otel-uçuş alanı-otel transferi, balonun hazırlanış süresi, uçuş süresi, uçuş sonrası şampanyalı kutlama ile toplam süre yaklaşık 4 saattir. Balon ile havada uçuş süresi ise yaklaşık 1 saat 30 dakikadır. Balon turu sırasında rahat ayakkabılar ve giysiler giyilmesi önerilir. Balon turunu izleyen gün, tura katılanlara uçuş sertifikası verilmektedir. Balon pilotları profesyonel, sertifikalı ve deneyimlidir. Katılanlarla Türkçe, İngilizce, Almanca, Fransızca, Flamanca ve İsveççe olmak üzere 6 dilde iletişim sağlanmaktadır
Güzel Olan Gerçeklerdir...





Similar Topics Collapse

  Topic Forum Started By Stats Last Post Info

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users