İçerik değiştir



- - - - -

Perşembenin Gelişi üzerine


  • Yanıtlamak için giriş yapın
Bu konuya yanıt verilmedi

#1 Bulutsuzluk

Bulutsuzluk

    Sadık bir ziyaretçidir

  • Üyeler
  • 1.309 Mesaj
  • İlgi Alanları:Olmak istediği...

Gönderim zamanı 07.08.2005 - 15:43


Uzun zaman önceydi. Çok çok uzun zaman önce, günlerden perşembe olsa gerek idi. Dedim ya çok uzun zaman önce, sessizliğe düştüğümüzde... Susmanın anlamsızlığında ve bu mevsimde güzel olmanın yollarını ararken kendimde, çıkmaz bir sokağın sonuna gelmiştim. Kimdim ben, bedenim bir numara büyük geliyordu bana, derken o kirli perşembe günü.. çok uzun zaman önce yani.. seni tanıdım..
Eskiyi anlatacak çok birşeyim yok aslında.. Düşleri uykuda görmeyi, unutalı çok oldu. Etrafımdaki alacalardan artık sıkılmıştım. O Allahsız perşembe günü ''Ne anlamı var ulan'' dediğim bir gün seni tanıdım.
Bir kaç gün sonra uzun zaman önce.. Çok uzun zaman önce o güzelim perşembe günü, evlenmeye karar verdim bir başka benle.. Yakında evleneceğim.. ince bir müzik.. ve beni anlamadan.. O beyaz yastığa sözüm ona baş koyacağız.. Do re mi la kapı açık gir içeri.. ( böyle bir melodinin ardından bu sözler kulağıma çalınıyordu o perşembe günü )
Çok zaman önce yani bugün kuşların geçtiği yola tuzak kurdum. Bir kaç kanat kırdım.Kanatlarına gül dikeni soktum,her kanat çırpmalarında acı çeksinler diye... Çok kıskanıyorum onları çokkkkk. onların da benim gibi acı çekmesini istiyorum.
Uykusunda insanları bir bardakdan bir bardağa su boşaltıp altlarına işeteceğim.. Uykularını haram edeceğim bir bakıma.. Artık hırsızların adı yerine benim gizim konuşulacak, her ağız da bugün bizim eve girip bizim çocugun altınıda ıslatmış bu şerefsiz dedirteceğim..yandınız hepiniz yandınız..
Tek şifre, tek gerçek.. tek isim.. ve o ateşli perşembe gecesi.. uykumu kaçıran herkezden intikamımı alacağım..

bizi anlamanın yolu kim olduğumuzu bildiğinde yatıyor..

Olric ile yaşamak zor diyecek kadar bitkin artığınız (:
Asrın yeni bir umdesi var, hak kapanındır.
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Neyzen'im...





Benzer Konular Daralt

  Konu Forum Konuyu Açan İstatistikler Son Mesaj Bilgisi

1 kullanıcı bu konuya bakıyor

0 üye, 1 ziyaretçi, 0 gizli