Jump to content



- - - - -

Küçük kız ve Osman


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 REBEL

REBEL

    Burası olmadan yaşayamaz

  • Üyeler
  • 6,906 posts
  • Cinsiyet:Bayan

Posted 29.09.2007 - 14:19


hiç tanımadığı bir yerde hiç tanımadığı insanlarlaydı küçük kız. aslında kendi büyük ama yüreği küçüktü. kendine bir dünya çizmiş ve oraya da herkesi almamıştı kolay kolay. çünkü her gelen birşeyler götürmüştü ve o artık buna katlanamıyordu. o sıralarda o tanımadığı insanların içinde fark edememişti osman'ı. ama osman onu farketmiş ve küçük kızın da onu farketmesi için çok çaba sarfetmişti. ve bunu başarmıştı da.. küçük kızın hayatının çook karışık olduğu bir dönemde onunla uzzuun uzuuun sohbetler etmeye başlamışlardı. küçük kız çok sevmişti osman'ı .. çünkü onu dinliyor, dertlerine çare arıyor ve en önemlisi onu anlıyordu..
günlerden bir gün osman bu arkadaşlığı başka bir boyuta taşımak istemiş küçük kız da bu çok iyi anlaştığı insanla olmayı kabul etmişti.. ancak bu ilişki arkadaşlıklarını da öldürmüştü gün geçtikçe :D küçük kız osmanı çok seviyordu fakat osman ona aşkla bağlıydı, küçük kız ise arkadaşlıkla.. ve onu daha fazla üzmeye hakkım yok diye düşündü. çünkü osman gün geçtikçe bağlanacak o zaman da kopmak imkansız olacaktı.onu üzmemek için onu bırakmıştı fakat osman bunu hiç anlamadı (!) tek derdi onu yaralamamaktı halbuki *agla
sonrasında gelişen her olay küçük kızı çok şaşırttı. çünkü osman çok değişmişti ve küçük kız her değişimde biraz daha hırçınlaşıyor biraz daha kontrolsüz davranıyor ve istemediği tepkiler vermek istemediği laflar söylemek zorunda kalıyordu. ve bir gün büyük bir kavga ettiler. çünkü osman ikisinin de çok sevdiği birini yaralamıştı. hem de bilerek (!) isteyerek (!) ve bu durum herşeyi daha da kötü hale getirmişti.
küçük kızın ve çevresindekilerin Osman hakkında bu kadar yanılmaları inanılmaz geliyordu. ancak buna değil inanmak istediği şeylere inanıyorlar artık ''Osman bu kadar hain bu kadar karaktersiz değildi.bizim tanıdığımız Osman öldü''
osman ölmüş olabiler ama şimdi cabbarlar şükrüler var :P


bazen insanlar inanamayacağınız kadar değişebilirler. ve bu SAHTE YÜZLER'i tanımak o kadar da kolay olmaz !!!!

...


#2 attalia

attalia

    zurnanın son deliği

  • Dokunulmazlar
  • 5,671 posts
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:ovaya indim. beni tel'den ara :P
  • İlgi Alanları:öküzler :D

Posted 29.09.2007 - 17:30

şimdiii, alıntı olmadığına göre gerçek bir durumdan hikaye edilmiş bi olay he mi? oarasını anladıkta yaz içinde çelişki yok mu annem?

hani bi diyon.

günlerden bir gün osman bu arkadaşlığı başka bir boyuta taşımak istemiş küçük kız da bu çok iyi anlaştığı insanla olmayı kabul etmişti..


soora da;

küçük kız osmanı çok seviyordu fakat osman ona aşkla bağlıydı, küçük kız ise arkadaşlıkla.. ve onu daha fazla üzmeye hakkım yok diye düşündü. çünkü osman gün geçtikçe bağlanacak o zaman da kopmak imkansız olacaktı.onu üzmemek için onu bırakmıştı fakat osman bunu hiç anlamadı (!)


bu ne yaman çelişki annem!!! anlamadım kız ben burayı bi daha anlat bakem *vava hem bu arakadaşlık" başka boyuta" taşınıyo. hemde osmanın aşkla bağlanılması eleştiriliyo!!! garip... :) :blink: :blink:
aabi okuma yazmam yoh. barnak bassam olur mu?

#3 DKNH

DKNH

    εїз Black Mamba 24 km/h hız yapar..

  • Muhabirler
  • 9,404 posts
  • Cinsiyet:Bayan
  • Konum:Yok ki benim bir yedeğim

Posted 29.09.2007 - 17:43

osmanı kız öldürmüş diyebilirmiyiz?
Posted Image
Yoktun ve Tanrı bu ihtimalden hiç bahsetmemişti....

#4 REBEL

REBEL

    Burası olmadan yaşayamaz

  • Üyeler
  • 6,906 posts
  • Cinsiyet:Bayan

Posted 29.09.2007 - 22:07

osman, osman olmaktan çıkmış mahmutluğa özenmiş *böö

bu yüzden osman kendi kendini öldürüp intihar süsü vermiştir ::

attalia'ya not: Dikkatli okursan çelişki olmadığını farkedersin.

"küçük kız da bu çok iyi anlaştığı insanla olmayı kabul etmişti.." burayı dikkatli okusan? Kabul etmek ile bağlanma arasındaki fark...

...






Similar Topics Collapse

  Topic Forum Started By Stats Last Post Info

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users