İçerik değiştir



Bu e-postalara dikkat


  • Yanıtlamak için giriş yapın
bu konuya 1 yanıt verildi

#1 shy

shy

    xrÜt / kudI

  • Kurucular
  • 16.791 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay

Gönderim zamanı 29.09.2007 - 14:00


Millî Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü, son günlerde kurumun adını kullanarak elektronik posta yoluyla dolandırıcılık yapmaya çalışanlara karşı vatandaşları uyardı.

Kurumun internet sitesinde yer alan duyuruda, çok sayıda vatandaşa, kurumun adı kullanılarak "1000 YTL kazandınız" şeklinde elektronik postalar iletildiği bildirildi ve bunun "gerçekle ve kurumla hiçbir ilgisi bulunmadığı" vurgulandı.

Duyuruda şunlar kaydedildi:

"İdaremizin adı kullanılarak internet üzerinden e-posta yoluyla çok sayıda vatandaşımıza; (1000 YTL KAZANDINIZ. Evet Yanlis duymadiniz 1000 Yeni Türk Lirasi Kazandiniz Paranizi Cekmek icin www.*********.com adresine girip Sayfada cikan linklere tiklayarak Kimlik Bilgilerinizi ve Adres bilginizi giriniz. Tebrikler Milli Piyango Mudurlugu / Istanbul. Not: Bu Mailin gelmesini istemiyorsaniz > http://www.*******.net adresindeki Linklere tiklayarak Maili deaktif edebilirsiniz.) gibi gerçekle ve kurumumuzla ilgisi olmayan e-postalar iletilmektedir.

İdaremizin adını kullanarak çıkar sağlamaya çalışan ve İdaremizin itibarını zedelemeye yönelik yayın yapan siteler hakkında yasal işlemler başlatılmış olup bu tür e-postalara itibar edilmemesi kamuoyuna saygı ile duyurulur."

27 Eylül 2007

Kaynak: Ensonhaber
DOÐRUNUN SÖYLENMESİNDEN ÇOK, KİM TARAFINDAN, NEREDE VE NE ZAMAN SÖYLENDİÐİ ÖNEMLİDİR.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Gönderilen Resim

#2 Edys

Edys

    ....

  • Dokunulmazlar
  • 16.109 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:istanbul,antalya,bodrum ve başka yerler
  • İlgi Alanları:FENERBAHÇE

Gönderim zamanı 29.09.2007 - 14:09

bana gelen e-postalarda da hesabınıza şu kadar tutar yatırıldı cart curt.. gibisinden mailler geliyordu.. tanımadığım isimlerle bana havaleler yapılıyormuş güya.. tam ayrıntısını hatırlamıyorum.. ama bu şekilde çok kişinin dolandırıldığını biliyorum .. bunlara da dikkat edin arkadaşlar..

bir keresinde gelen maili garanti bankasına bildirdim.. ve gerekli takibi yapacağız dediler dolandırıcılık amaçlı atılmış bir maildi.. ve teşekkür ettiler bana..

lütfen bu tarz maillere kayıtsız kalmayın.. gerekirse bankalarla iletişime geçip durumu bildirin.. gerekli takipleri yetkili merciler yapsın





Benzer Konular Daralt

0 kullanıcı bu konuya bakıyor

0 üye, 0 ziyaretçi, 0 gizli