İçerik değiştir



- - - - -

Kuşadasında Patlama


  • Yanıtlamak için giriş yapın
bu konuya 2 yanıt verildi

#1 Prozzi

Prozzi

    The aTTaLiaN

  • Üyeler
  • 1.801 Mesaj
  • Konum:aNtaLyA KinGDoM
  • İlgi Alanları:Futbol

Gönderim zamanı 16.07.2005 - 15:13


Aydın’ın Kuşadası ilçesinde bir minübüste patlama meydana geldi. Olayda 4 kişi öldü, 14 kişi yaralandı.
Sana Bitti Diyen Kim ? Ben Sadece Git Demiştim!!!

#2 Prozzi

Prozzi

    The aTTaLiaN

  • Üyeler
  • 1.801 Mesaj
  • Konum:aNtaLyA KinGDoM
  • İlgi Alanları:Futbol

Gönderim zamanı 16.07.2005 - 15:14

Patlamanın etkisi nedeniyle C-4 tipi bomba kullanıldığı sanılıyor. Aynı bölgede benzer saldırı olacağına yönelik istihbarat alınmıştı. Ölen 4 kişiden birinin saldırıyı düzenleyen kadın canlı bomba olduğu sanılıyor.

Patlama Atatürk Meydanı mevkiinde Kuşadası-Kadınlar Denizi hattında çalışan minibüste, gerçekleşti.

Ölen 2 kişinin kadın olduğu bildirildi. Kuşadası Kaymakamı Ali Barış, olayda ölenlerden üçünün kimliklerinin henüz tespit edilemediğini, ölenlerden sadece Deniz Tutum’un kimliğini belirlendiğini ifade etti.

Barış, olayda yaralanan 14 kişiden Akif Çallı, Sedat Özçelik, Doğan Kelik ve Muhlis Yaşa’nın Kuşadası’ndaki devlet ve özel hastanede tedavilerinin sürdüğünü belirtti. Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde tedavi altına alınan ve doktorlarca hayati tehlikeleri bulunduğu belirtilen İngiliz uyruklu yaralıların kimlikleri de şöyle: “Toli Pulshol, Helen Pollhel, Stepen Stables, soyadı alınamayan Micahel ve 16 yaşındaki Adam Brown.” Helen Pollhell’in daha sonra Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildiği bildirildi.

Bu arada, patlamadan sonra polis telsizlerinden başta İzmir olmak üzere çevredeki il ve ilçelerdeki emniyet ve jandarma birimleri, durumları kuşkulu ve olayla ilgili olduğu iddiasıyla 2 araç konusunda uyarıldı.

Kaymakam Barış, NTV’nin olaya “intihar saldırısının” neden olduğuna dair bilgisi üzerine, “Bu ihtimal üzerinde duruyoruz” demekle yetindi. Aydın Valisi Mustafa Malay da “Patlamanın paket içinden olduğu ihtimali var. Diğer yandan canlı bomba ihtimali üzerinde de duruyoruz. Olayın teknik yönden soruşturması devam ediyor. “dedi.

Kuşadası’nda 30 Nisan’da da Atatürk Heykeli yanına bırakılan şüpheli paket bomba imha uzmanları tarafından imha edilmeye çalışılırken patlama olmuş, olayda bir başkomiser yaşamını yitirmişti, 4 polis de yaralanmıştı.

ERDOÐAN’DAN AÇIKLAMA
Kuşadası’ndaki patlamayla ilgili bir açıklama yapan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, “Terörün kimi, ne zaman vuracağının yine belli olmadığını” söyledi. Başbakan Erdoğan, alınan önlemlerin yüzde yüz netice vermesinin beklenemeyeceğini de belirtti.
Sana Bitti Diyen Kim ? Ben Sadece Git Demiştim!!!

#3 Elric

Elric

    Mel G.'nin Vârisi :)

  • Üyeler
  • 6.432 Mesaj
  • Konum:Mélnibone

Gönderim zamanı 16.07.2005 - 15:18

fuck terror !
Gönderilen Resim





Benzer Konular Daralt

  Konu Forum Konuyu Açan İstatistikler Son Mesaj Bilgisi

1 kullanıcı bu konuya bakıyor

0 üye, 1 ziyaretçi, 0 gizli