İçerik değiştir



Sayı 54: 21 Eylül Filmleri


  • Yanıtlamak için giriş yapın
Bu konuya yanıt verilmedi

#1 Gizelle

Gizelle

    Sine-Harabe Yazarı...

  • Üyeler
  • 811 Mesaj
  • Konum:Cehennemin dibi...
  • İlgi Alanları:müzik, hayat, sinema, aşk, meşk vs :)

Gönderim zamanı 17.09.2007 - 22:35


Merhaba Harabe Sinema severler, bu hafta vizyona girecek yeni filmlerle yine karşınızdayım… Dilerseniz hemen başlayalım, çünkü benim çalışmam sizin de haftasonuna kadar karar vermeniz gerekiyor : )

Öncelikle açılışı bir Türk Filmiyle yapıyoruz, Cumhurbaşkanı Öteki Türkiye’de .. ünlü komedyen Zeki Alaysa ve ona eşlik eden Derya Baykal güzel bir komedi çıkarmışlar ortaya diyemiyorum maalesef, çünkü işin içinde aptal sarışın Yeliz Yeşilmen var hem de fahişe rolünde..evet sanırım çok ilgi çekecek bir film gibi duruyor özellikle de bu kadroyla ama kendi adıma konuşmam gerekirse.. gerek yok bu kadar tantanaya.. Cumhurbaşkanı ve eşi koltuklarından sıkılıp, şöyle bir geziye çıkarlarken, Buse (!) onlara katılır ve o güzel hayatları planları birden bire saçmalığın da ötesine düşer..Çok sıradan gelse de bana, belki siz severek izlersiniz..şimdiden iyi seyirler : ) diyerek geçiyorum ikinci filme..
I Know Who Killed Me ( Katilimi Tanıyorum) uzun zaman önce izlediğim bu filmi gerilim dram tarzında görünce şaşırdım, pek bi gerilim söz konusu değildi çünkü ayrıca o kadar “sıradan” bir konusu da yok, muhtemelen filmi izlerken bayağı bir süre bu kız şizofren kesin şizofren diyorsunuz ama sonunu izleyince ee ne bu şimdi deyip kalıyorsunuz.. bir seri katil tarafından öldürülen Aubrey bir süre sonra hastanede kendine gelir ve kendinin Aubrey olmadığını, onun ikizi olduğunu ve Asıl Aubrey’nin hala katilin elinde olduğunu söyler..tabi buna ne annesi ne babası ne de sevgilisi inanır..ama Dakota’nın pes etmeye hiç niyeti yoktur..

Gönderilen Resim

Knocked Up ( Kaza Kurşunu) Gerçekten filmin Türkçeye çevriliş haline hasta oldum, daha iyi anlatılmazdı bu film.. Bilirsiniz genelde erkekler arasında yaygın bir kelimedir bu “Kaza Kurşunu” ben mi nerden biliyorum..e geçelim konumuz şu an da filmimiz, birbiriyle tamamen alakasız iki insanın bir gece barda her nasıl olduysa birbirlerinden etkilenmesiyle soluğu evde almaları ve ertesi gün bir daha birbirlerini görmemeyi umarak ayrılmalarıyla başlayan filmimiz, filmin bayan karakteri Alison’ın hamile olmasıyla kabusa dönüşür.. Çünkü Ben’in bu bebeğe “baba” olmak bi yana dursun, bunu aklından geçirmek gibi bir niyeti bile yoktur.. Romantik komedi tarzındaki bu film 2 saat 10 dakika ve ara ara sıkılmadığınız oluyor desem yalan söylemiş olurum.. Bilginize..

Gönderilen Resim

The Nativity Story ( Meryem Ana ; Hz. İsa’nın Doğuşu ) 2006 yapımı olan bu filmi anca vizyonlarda görmek bile bi şans bence. Gayet severek izlediğim bir hikaye, isminden de belli olacağı gibi Hz. İsa’nın doğumu, anne rahmine nasıl bir meleğin haberiyle düştüğü ve ülkenin kralının bunları öğrenince yeni doğan tüm erkek çocukları öldürme kararı aldığı gayet sade ve dramatik bir dille anlatılıyor filmde. Bu yüzden bu hafta özellikle önerebileceğim ve sizin de severek izleyeceğinizi düşündüğüm haftanın banko filmi bu arkadaşlar.. Önümüzdeki hafta görüşmek dileğimle diyor ve şimdilik aranızdan ayrılıyorum..

Gönderilen Resim

Vizyonda kalın..
Gizelle.
If i could start my life from scratch
If i could take away the pain off my past
If i had another chance i would do just that
I'd qive anythinq jus' to qo riqht back





Benzer Konular Daralt

1 kullanıcı bu konuya bakıyor

0 üye, 1 ziyaretçi, 0 gizli