İçerik değiştir



Sayı 52: Sine - Harabe


  • Yanıtlamak için giriş yapın
Bu konuya yanıt verilmedi

#1 Gizelle

Gizelle

    Sine-Harabe Yazarı...

  • Üyeler
  • 811 Mesaj
  • Konum:Cehennemin dibi...
  • İlgi Alanları:müzik, hayat, sinema, aşk, meşk vs :)

Gönderim zamanı 05.09.2007 - 01:14


Uzunca bir aradan sonra tekrar merhaba Sinema Harabe takipçileri..Yeni mevsim ve yeni ayla birlikte vizyona giren filmlerimize de birlikte göz atalım diyorum..Eminim yorumlarımı özlemişsinizdir : )

6 Eylül Cuma günü 5 yeni film size ve diğer tüm sinema severlere merhaba diyecek ama önce yorumlar ve afişlerle elbetteki Gazete Harabe’nin Sinema bölümünde..

No Reservations ( Aşkın Tarifi ) : Catherine Zeta Jones ve Aaron Eckhart’ın başrollerini paylaştığı bu güzel romantik filmde, Kate yani Catherine Zeta Jones, güzel ve hayatında çok titiz olan bir restoran şefi rolünde. Hayatında dedim çünkü hem iş hem özel hayatında katı kuralları var Kate’in..Son derece sert ve mükemmeliyetçi Kate her şeyi rayına oturtmuşken, kız kardeşinin onu ziyarete gelirken trafik kazası geçirmesi ve yeğeni Zoe’ye bakmak zorunda kalmasıyla hayatı alt üst olur. Birkaç gününü Zoe ile geçiren Kate iş yerine döndüğünde, Nick adlı çok bilmiş bir klasik müziği tutkununun mutfağında çalıştığını görmesiyle hayatı iyice sarpa sarar. Şimdi bakmak zorunda olduğu bir yeğeni, koruması gerektiği gizli tarifleri, elinde tutması gereken bir işi ve aşık olmaması gereken bir kalbi vardır Kate’in. Ben izlerken çok eğlendim, uzun süredir böyle güzel ve romantik bir film izlememiştim. Bu haftasonu hazır sonbahar da gelmişken, bence alın sevgilinizi ya da arkadaşınızı yanınıza güzel bir film izleyin sevgili harabe.net çiler..

Gönderilen Resim


Becoming Jane (Aşkın Kitabı) : Ünlü yazar Jane Austen’ı eminim bir çoğunuz bilirsiniz, güzel romanlara imza atan bu soğukkanlı ve hiç evlenmemiş olan bayanın, sizce aşık olma ihtimali yüzde kaç ? Evet, bu filmde 20 li yaşlarında yaşadığı tutkulu aşkın onu nerelere sürüklediğini izleyeceğiz hep birlikte.. Sonbaharın gelmiş olmasından mıdır nedir arkadaşlar, aşk filmleri bir bir vizyona giriyor.. E hadi hayırlısı ve iyi seyirler..

Gönderilen Resim

Bratz : Valla sizi bilmem ama oyuncaklarını ve çizgi filmini gayet severek izliyordum ben..ama gelin grörün ki film için aynı şeyi söyleyemiyorum arkadaşlar.. İnanın çizgi film ve oyuncak bebek olarak kalsaydı daha iyiydi.. Bu filmi sanıyorum ki ufak cici harabecilerimiz izlemek isterler..her şeye rağmen ben derim ki, ille de izlemek istiyorum diyorsanız, sakın durmayın, 6 Eylül Cuma ya biletinizi ayırtın kızlar !!!

Gönderilen Resim

I Now Pronounce You Chuck And Larry ( Damadı Öpebilirsin) : Bu filmin adı Türkçe’ye daha iyi çevrilemezdi ! Çok eğlenceli ve oldukça komik bir film..Evi ipotekli olduğu için acilen para bulmak için kolları sıvayan Larry, iyi dostu Chuck’tan yardım ister..Eşi olması için.. Parayı alabileceklerdir elbette ama bir şartla, Chuck ve Larry’nin eşcinsel evlilik yapması ve güzel bir hayat kurup, bunu herkesle paylaşmaları gerekmektedir. Konu cidden başta “Nası yaa?!” gibi gelse de inanın bana arkadaşlar, bu evlilik sonrası harika komik durumlar ortaya çıkıyor ve çok eğleniyorsunuz, ben özellikle mahkemede iki küçüklerin anne (!) ve babalarıyla ilgili yorumlarında kopmuştum. Gülmek isteyen harabecilere duyurulur..

Gönderilen Resim

Free Zone (Serbest Bölge) : Şimdi kızlar, nişanlınızla şiddetli bir kavga ettiniz ve çekip, gitmek istiyorsunuz..ne yaparsınız ? Ordan uzaklaşmak için o an aklınıza ya da önünüze ne çıkarsa o fırsatı değerlendirmek değil mi ? Rebecca’da aynını yapıyor, çekip uzaklara gitmek istiyor, bir taksiye atlıyor, karşısına Hannah çıkıyor, “Götür beni buradan” diyor..Hannah da gittiği yere götürüyor onu Ürdün’ün doğusunda bir serbest bölgeye..Orada Leila’yla karşılaşıyorlar ve üç kafadar Hannah’ın eşinin ortağı Amerikalı’yı bulmak için yollara düşüyorlar.. Bence kızlar siz bu kadar abartmayın..Kim bilir bu Amerikalı hiç ummadığınız biri çıkabilir..

Gönderilen Resim

Bu hafta vizyona girecek filmlerimizden kısaca bahsettim ve kendimce yorumladım size..Haftaya, şehir dışında olacağımdan, belki biraz geç gelebilir yorumum, ama yeni dönemde yine sizlerleyim sevgili Harabe.Netseverler..
Mutlu kalın..
Gizelle.
If i could start my life from scratch
If i could take away the pain off my past
If i had another chance i would do just that
I'd qive anythinq jus' to qo riqht back





Benzer Konular Daralt

  Konu Forum Konuyu Açan İstatistikler Son Mesaj Bilgisi

0 kullanıcı bu konuya bakıyor

0 üye, 0 ziyaretçi, 0 gizli