İçerik değiştir



Sayı 52: Klavyemden Dökülenler


  • Yanıtlamak için giriş yapın
Bu konuya yanıt verilmedi

#1 Melih

Melih

    Giggity Giggity Goo!

  • Kurucular
  • 8.516 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:Bahçelievler - İstanbul
  • İlgi Alanları:Sadece Harabe.net :)

Gönderim zamanı 03.09.2007 - 11:08


Bu günlerde ülkenin en önemli gündem maddesi siyaset ve Cumhurbaşkanlığı olunca, ikinci hafta yazım da doğal olarak bu tür bir konu.
Gerçi Türk futbol takımlarının Avrupa'da dörtte dört yapmalarını da konu edebilirdim. Ama daha büyük başarılar için saklayalım bu hakkımızı..

Recep Tayyip Erdoğan ile yatıp Abdullah Gül ile kalkıyoruz. Erdoğan Başbakanlık koltuğuna ha oturdu ha oturacak diye rahat uyku uyuyamaz olmuştuk. Şimdi de Abdullah Gül ile aynı şey söz konusu oldu Cumhurbaşkanlığı makamı için. Sonuç ne oldu? Oturdu.

Azınlık halkın tepkisi ne Erdoğan'ı ne de Gül'ü bulundukları makamdan indiremeyeceğine göre yapılması gereken tek bir şey var. Susup hata yapmalarını beklemek.
Kendi hayatlarınıza devam edin, politikadan uzak durun ve sinirinizi içinize atın. Sinirinizi, isyanınızı dışarıya vurduğunuz anda hakkınızda dava açılır!

Leman dergisi çizerleri Başbakanı kene olarak çizdiler, haklarında dava açıldı.
Cumhuriyet Gazetesi karikatüristi Musa Kart Başbakan'ı kedi şeklinde çizdi, hakkında dava açıldı.
Bir çiftçi "anamız ağlıyor" diye isyan etti; hakkında dava açıldı.

Eleştirel yazı yazan, haber yapan sayısız gazeteciye, televizyoncuya dava açıldı ve bu davaların çoğu sürüyor. Bu kadar hazımsız bir Başbakan, şimdi de kankası Abdullah Gül'ü başımıza getirdi. Eleştirmek ne haddinize! Oturun oturduğunuz yere! Kendi iyiliğiniz için..
Ben meleyenlerin tarafındayım artık.

Mel G.
2000 - 2010


bit.gifladybug.gif






Benzer Konular Daralt

0 kullanıcı bu konuya bakıyor

0 üye, 0 ziyaretçi, 0 gizli