İçerik değiştir



Ceza Alan Üyeler: Attalia, Serra, Guide, REBEL


  • Yanıtlamak için giriş yapın
Bu konuya yanıt verilmedi

#1 elma

elma

    venus at her mirror

  • Kurucular
  • 6.785 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:bulutlarda

Gönderim zamanı 28.08.2007 - 22:00


Morçatı şifre istek konusunda bilerek gerginlik çıkarma, konu bütünlüğünü bozma vs.

Attalia, REBEL,Serra,guide, Edy's, Ysf

Bir hafta boyunca yazma yetkileriniz alınmıştır.

Şikayetim var kategorisinde konu açarak tartışma, eleştirme, protesto etme, pankart açma, "hepimiz hatunuz hepimiz insanız" tarzı sloganlar atma imkanınız varken yani konuşarak tartışarak anlaşabilme imkanımız varken, sadece ve sadece şifre talebi için açılmış bir konuyu dağıtarak neyi ifade etmeye çalıştığınızı pek anlamış değilim.

Konuyla ilgili ceza daha önceden belirlenmiştir, dolayısıyla bu yazma yetkilerinin alınmasını da kendiniz onaylamış oluyorsunuz.

Sonuç olarak o konuya girdiğim zaman sadece şifre isteyenlerin mesajlarını görmem gerekiyor, 5 sayfa okuyup içinden şifre isteyenleri çıkarmak zorunda kalmak tahmininizden daha sıkıcı ve zaman alıcı. Oradan yaklaşık 12 sayfa mesaj sildim ve kala kala adam akıllı şifre isteklerini içeren 6 sayfa kaldı. yani 18 sayfandan 12 tanesi alakasız mesajlar. Bununla uğraşmak zorunda değiliz arkadaşlar, yapmam gereken şey oraya yeni mesaj geldiğinde bakmak ve uygunsa şifre göndermek, gerisi için ayıracak pek fazla zamanım yok , üzgünüm.

orası "morçatı neden var, niye bize yok onlara var vs. " konularını tartışmak için açılmadı, daha da nasıl açık ifade edilir bilemiyorum.

İyi geceler
"This desert flower
No sweet perfume that would torture you more than this..."





Benzer Konular Daralt

  Konu Forum Konuyu Açan İstatistikler Son Mesaj Bilgisi

0 kullanıcı bu konuya bakıyor

0 üye, 0 ziyaretçi, 0 gizli