İçerik değiştir



- - - - -

Euroleague.net en iyi taraftar oylaması


  • Yanıtlamak için giriş yapın
bu konuya 1 yanıt verildi

#1 greenyblue

greenyblue

    Burası ona huzur verir

  • Üyeler
  • 200 Mesaj

Gönderim zamanı 24.08.2007 - 00:08


Efes Pilsen taraftarı finalde!

Euroleague.net'te düzenlenen geçen sezonun en iyi taraftar fotoğrafı anketinde, Efes Pilsen taraftarı finale kaldı. Minik Efesli, hala devam eden oylamada Arisli taraftarlarla mücadele ediyor.

Avrupa Ligi'nin resmi web sitesinde düzenlenen 'geçen sezonun en iyi taraftar fotoğrafı' yarışmasında Efes Pilsen, yarı finalde Pau Orthez'i % 53 - % 47'lik sonuç ile geçerek finale yükseldi.

Küçük bir Efes Pilsen taraftarına ait fotoğraf, ilk turda Benetton'u, çeyrek finalde de Panathinaikos'u saf dışı bırakmıştı. Bu sonuç ile birlikte lacivert beyazlılar finalde Zalgiris'i geçen Aris taraftarları ile eşleşti.

Şu anki final eşleşmesinde ise Aris taraftarları ile Efes Pilsenli minik taraftara ait fotoğraf arasında kıyasıya bir rekabet yaşanıyor.

Basketbolseverlerin http://euroleaguequi...ffFans/home.php adresine girip beğendiği fotoğrafın üzerine tıklayarak oy verdiği yarışmanın finali 30 Ağustos 2007 tarihinde sona erecek ve Avrupa Ligi'nin 'en iyi taraftarı' belli olacak.

Not: Haberi NTV Spor sayfasında okudum. Haberin yayınlanmasından sonra oy oranında artış olmuş. Gözden kaçmasın istedim.
Οζδε

#2 greenyblue

greenyblue

    Burası ona huzur verir

  • Üyeler
  • 200 Mesaj

Gönderim zamanı 01.09.2007 - 13:45

Efes Pilsen taraftarı, Avrupa'nın en iyisi seçildi. Efes Pilsen, ULEB Avrupa Ligi'nin resmi web sitesinde düzenlenen En iyi taraftar yarışmasında finalde Yunanistan'dan Aris'i geçerek, birinci oldu. Yunan rakibini yüzde 51-yüzde 49'luk sonuçla geçen Efes Pilsen, ilk kez düzenlenen bu yarışmada hep zirvedeydi.
Οζδε





Benzer Konular Daralt

1 kullanıcı bu konuya bakıyor

0 üye, 1 ziyaretçi, 0 gizli