arkadaslar bılgısayarımda fly 98 yuklu ve bılgısayarı her actıgımda tv kartı ya bı kanalın sesı olarak yada cızırtı olarak acık bır sekılde wındows acılıyoo..buda bılgısayar acılırken kasılmasına sebep oluyooo..makına p4 3.0 ama gercekten kasılma can sıkıyooo...bunun nedenını ve bu durumu nasıl ortadan kaldıracam bır yardımcı olursanız benı buyuk dertten kurtarmıs olursunuz..şimdiden sağolun
0
fly 98
Started by
zaccar
, 29.04.2005 05:12
2 replies to this topic
Posted 29.04.2005 - 05:12
arkadaslar bılgısayarımda fly 98 yuklu ve bılgısayarı her actıgımda tv kartı ya bı kanalın sesı olarak yada cızırtı olarak acık bır sekılde wındows acılıyoo..buda bılgısayar acılırken kasılmasına sebep oluyooo..makına p4 3.0 ama gercekten kasılma can sıkıyooo...bunun nedenını ve bu durumu nasıl ortadan kaldıracam bır yardımcı olursanız benı buyuk dertten kurtarmıs olursunuz..şimdiden sağolun
Posted 02.01.2006 - 00:16
başlat-->çalıştır-->msconfig yaz başlangıc sekmesine gel ordan tv kartının işaretini kaldır bi daha bilgisayar açılınca çalışmaz :msn32:
Oyun oynamayı çok severim bi çok siteyi forumu sürekli takip ederim ayrıca programlamayla uğraşıyorum pascal visual basic c++ Asp.net bu dilleri biliyorum
Posted 02.01.2006 - 01:09
katılıyorum bu şekilde olursa problem düzelebilir büyük ihtimal..
Similar Topics
Topic | Forum | Started By | Stats | Last Post Info | |
---|---|---|---|---|---|
Flying Spaghetti Monster |
Komik Animasyonlar | Sphagetti |
|
|
|
Frank Sinatra - Fly Me To The Moon |
Yabancı Videolar | Emily |
|
|