İçerik değiştir



- - - - -

KANYE ve 50 CENT ALBÜM SAVAŞINA HAZIRLANIYOR


  • Yanıtlamak için giriş yapın
Bu konuya yanıt verilmedi

#1 kezbAngel

kezbAngel

    Hiç gelmiyor desek yeridir

  • Üyeler
  • 67 Mesaj

Gönderim zamanı 02.08.2007 - 00:10


Rap dünyasının en önemli iki rakibi KANYE WEST ve 50 CENT yeni albümlerini eşzamanlı biçimde yayınlayarak, 11 Eylül tarihinde albüm mücadelesine aynı anda başlayacaklar.

Her ikisi de, aralarında var olan rekabet nedeni ile yeni albümlerinin çıkış tarihi konusunda sürekli bir endişe yaşamıştı. Bu endişe dolu zamanı şöyle özetleyebiliriz; 50 Cent'in 'Curtis' adlı yeni albümünü Haziran ayında yayınlayacağını öğrenen Kanye West , 'Graduation' albümünün çıkış tarihini
21 Ağustos olarak belirlemişti .Fakat bunu öğrenen 50 Cent ise albüm satışlarında O'nun önüne geçebilmek için 4 Eylül'de karar kılmıştı ama en son bir erteleme daha yaparak 11 Eylül'e karar verdi.

En son erteleme Kanye West cephesinden geldi ve çareyi bu savaşın bitmesi için, albümü aynı tarihte yayınlamakta buldu. Artık her ikisi de yeni albümünü 11 Eylül'de piyasaya çıkararak, bu yarışa eşit şartlarda
başlayacak. Hayranları ve rap dünyası bu yarışa odaklanarak nefeslerini tuttu ve anlaşılan Eylül'de onlardan çok sık bahsedeceğiz.






Benzer Konular Daralt

  Konu Forum Konuyu Açan İstatistikler Son Mesaj Bilgisi

0 kullanıcı bu konuya bakıyor

0 üye, 0 ziyaretçi, 0 gizli