İçerik değiştir



- - - - -

Basucumda Müzik


  • Yanıtlamak için giriş yapın
Bu konuya yanıt verilmedi

#1 dora

dora

    made by f"ebru"ary 8

  • Cadı
  • 4.623 Mesaj
  • Cinsiyet:Bayan
  • Konum:yalnızlar rıhtımı..
  • İlgi Alanları:ilgisiz alakasiz..

Gönderim zamanı 08.04.2005 - 11:04


kapak tanitimi :
roman
basucumda müzik - kürsat basar
kapak tasarimi süper, onca kitap arasinda gel beni al diyen sade bir tasarim
per. fiyati : 15 ytl.

su an bu derece uykusuzsam bunun sebebi, basucumda muzik in derinliklerine dalmam ve cikmak istemememdir. elimde 47. baskisi bulunan bu kadar güzel bir kitabi uzun suredir okumadigimi farkettim. onumuzdeki 2 gun boyunca bu kitap etkisinde kalacagim icin elimdeki yeni bir romana (iki genc kizin romani- perihan magden) gecisin zorlugunu anlatmam uzun surer diye kitap yorumlarima geciyorum.

kadinlari fethetmeye calismis (ahmet altan vari..), biraz bu yonunden dolayi da "bu kitapla para kazanayim" diyen bir yazar tarafindan yazildigini dusundugum, kadin oldugum icin cok etkilendigim bir kitap. sade ve akici bir dille yazilmis, cok fazla kurgu kopukluklari olmayan bir kitap desem de, ayni amaca yonelik bazi cumleleri kitabin basindan sonuna kadar surekli tekrarlamasini, okuyucuya hakaret olarak nitelendirdim. tek bir harf hatasina rastlamadim.
buna ragmen kitabin isminde bi gariplik hissediyorum. (yazim veya anlam bozuklugu gibi..)

50'li ve 60'li yillarin karmasasinda unutulup gitmis gizli bir ask oykusunu anlatiyor. basroldeki kadinin dusunceleri, aski ve yasam oykusu..
yine bize abarti super bi kisi oldugu anlatilmis, dusunceleri ile bu kiz dunyayi fetheder dedirten basrol oyuncumuzun sonunda (hatta basinda) ev kadini olmasi, o zaman ben daha iyisini yapabilirim dedirtiyor.

- eski sevgilim mi dedim? benim eski sevgilim yok. benim bir tek sevgilim var.
eger asik olduysaniz..
kadinsaniz..
- ve kadinlar unutmaz(!)
diyorsaniz..
- guzel vakit gecireyim, bugunlerin en cok satan kitabindan haberdar olayim, sevgilimi hatirlayip duygulanayim, "aman tanrim kadinlar isteyince neler yapiyor" un ne demek istedigini anlayayim diyorsaniz, uykusuz kalmayi goze aliyorsaniz (ki elinizden birakmak gercekten zor), gofret okur da ben okuyamam mi diyorsaniz, siddetle oneriyorum.


basinda sonunda ortasinda.. kendinizden biseyler bulacaginiza inandigim satis fiyati cok pahali bir kitap.
“Sen; onun sorduklarına cevap vermeye bile tenezzül etmezsin, o seni susturduğunu sanar. Hayat işte.”





Benzer Konular Daralt

0 kullanıcı bu konuya bakıyor

0 üye, 0 ziyaretçi, 0 gizli