İçerik değiştir



- - - - -

Zirveden barış çıktı


  • Yanıtlamak için giriş yapın
Bu konuya yanıt verilmedi

#1 sonerdeger

sonerdeger

    Hiç gelmiyor desek yeridir

  • Üyeler
  • 17 Mesaj

Gönderim zamanı 04.04.2005 - 22:43


Kulüp başkanları zirvesi İstanbul'da yapıldı. Futbol Federasyonu'nun davetine Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın, Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören ve Trabzonspor Kulübü Başkanı Atay Aktuğ katılırken, yurt dışında olduğu açıklanan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım toplantıda yer almadı.

Futbol Federasyonu Başkanı Levent Bıçakcı, başkanvekilleri Şekip Mosturoğlu ve Hasan Doğan, üç büyük kulübün başkanı ve Fenerbahçe Kulübü İkinci Başkanı Nihat Özdemir ile Mövenpick Otel'de öğlen yemeğinde buluştu.

Yaklaşık 2 saat süren toplantının ardından yemeğe katılan başkan ve yöneticiler yakalarında federasyonun kampanyası ''lütfen'' rozetleriyle medyanın karşısına geçti ve birlikte dostluk pozu verdiler.

Federasyon Başkanı Bıçakcı, yaptığı açıklamada, son günlerde artan futbolla ilgili spekülasyonları karşılıklı konuşmak için kulüp başkanlarına bir davette bulunduklarını belirterek, ''Hep birlikte görüş birliğine vardık. Bundan sonra herkes kendi kulübüyle ilgili açıklamalarda bulunacak'' diye konuştu.

Bıçakcı, toplantıda bu konunun dışında lig ve Türk futbolunun kalitesinin artması ve değerlerinin yükselmesi için de görüş alışverişinde bulunduklarını vurgulayarak, ''Önümüzdeki sezon bu çalışmalarımızı federasyon olarak büyük oranda yürürlüğe koyacağız'' dedi.





Benzer Konular Daralt

0 kullanıcı bu konuya bakıyor

0 üye, 0 ziyaretçi, 0 gizli