İçerik değiştir



Sayı 46: Harabe Sinema'dan


  • Yanıtlamak için giriş yapın
Bu konuya yanıt verilmedi

#1 Gizelle

Gizelle

    Sine-Harabe Yazarı...

  • Üyeler
  • 811 Mesaj
  • Konum:Cehennemin dibi...
  • İlgi Alanları:müzik, hayat, sinema, aşk, meşk vs :)

Gönderim zamanı 09.07.2007 - 17:45


Yoğun bir haftadan sonra tekrar sinema yorumlarımla sizlerleyim sayın Sinema Harabe’ciler..Bir haftada beni bayağı özlediğinizi biliyorum çünkü geçtiğimiz hafta bir çok film vizyona girdi ve ben size o konuda yardımcı olamadım, bu yüzden beni affetmenizi istiyor ve bu hafta vizyona girecek filmlerden sizlere bahsetmek istiyorum..

13 Temmuz Cuma günü itibariyle 4 yeni film yine bizlerle olacak..Bu filmlerimiz, korku, gerilim, komedi ve macera olarak her türü barındırıyorlar kendi içlerinde.. Dilerseniz hemen anlatmaya başlayayım..

28 Weeks Later (28 Hafta Sonra) : İngiltere Londra’da geçen filmimizin konusu, rage adlı bir virüsün katlettiği İngiliz halkından kalanlar, 28 hafta içinde ülkelerinin temizlenmesinden ve sonra tekrar evlerine dönerler..Bunların arasında Alice ve ufak Andy’de vardır..Tabii ki Andy’nin bu virüsü pasif olarak taşıdığını ve ülkeye geri döndüğünde virüsün tekrar hortlayacağını kimse bilememektedir ta ki Andy annesini aramak için eski evlerine gidip, onu bulana kadar..

Gönderilen Resim
Resim alınma tarihi 2007-07-09

Hot Fuzz (Sıkı Aynasızlar) : Sıkıcı bir İngiliz filmi.. çok sıradan bir senaryo ve gereksiz bir sinema filmi..bence direkt DVD yapsalardı da isteyen alsaydı, sinemalarda boşa yer almasına hiç gerek yoktu.. bu filmle ilgili yorum yapmak bile istemiyorum 2 saat boyunca sıkıldığım ender ve gereksiz filmlerden biri.. Bu yüzden tebrik etmek gerek tabii yönetmeni ve senaristi !!

Gönderilen Resim
Resim alınma tarihi 2007-07-09

Hors De Prix (Zengin Avcısı) : Fransız yapımı güzel romantik bir film. Irené ve Jean’in yanlış anlaşılmalar sonucu bir araya gelip, aşık olmaları ve sonra İrené’in aslında Jean’i yanlış tanıdığı için ondan kaçmasıyla filmin heyecanlanmaya başladığı nokta..Tabii ki aşık Jean sevgilisinin peşine gider, güzel Fransız sokaklarında ve sahillerinde tatlı bir kovalamaca izliyoruz bu filmde.. Çok tavsiye ettiğimi söyleyemiycem ama en azından ukala İngiliz polisleriyle alakalı aptalca espriler ve tipler yok bu filmde : )

Gönderilen Resim
Resim alınma tarihi 2007-07-09

Whisper (Ölüm Fısıltısı) : Lost izleyenler bilir inatçı keçi Josh Truemont bu filmde.. Harika bir konu ve olağanüstü bir yapım diyebilirim bu film için arkadaşlar.. Şüphesiz haftanın en iyi filmi on üzerinden 10 ve bi de yıldızlı pekiyi <_< : )
Filmdeki ufaklığı da tebrik etmek gerekiyor..Özellikle mistik güçleri olan insanlar beni etkilemiştir..burdaki ufak David de bize aynı tılsımı fazlasıyla yaşatıyor.. Ben cidden beğendim..Elbetteki seçim hakkı sizin ama benim yorumum ve puanım bu hafta bu filmden yana : )

Gönderilen Resim
Resim alınma tarihi 2007-07-09

Evet bu hafta vizyona girecek filmlerimiz bunlar, ama geçen hafta yorum yazamadığım için içimde kalan bir filmden de bu sayıda size bahsetmek istiyorum..
Tabii ki TRANSFORMERS !!! Benim kuşağım ( Allah’ım neler diyorum ben? )bilir, Transformers bildiğimiz arabaların hani şu en son bir araba markası da reklamında ceee diyip bize aracını transform yaparak reklam etmişti ya..sanırım hepiniz hatırladınız..işte Transformers da öyle bir film, tabii orda Optimus Prime var -ki “otobotlar değişin” emrini werdikten sonra çıkan o mekanik sese hep hasta olmuşumdur- Megatron var.. –Sinir ve kötü!! - her şeyden önce iyiler ve kötüler var.. Filmi izledim ve inanın bana hani derler ya argoda “on numara” diye : ) inanın bana arkadaşlar öyle.. özellikle de filmin sonundaki Linkin Park’ın – What I’ve Done ı çok iyi gitmiş..Güzel bir sosyal mesaj vermek de ancak Transformers’a yakışırdı.. Güzel otobotlarımız her zamanki gibi çok espritüel ve yaramazlar.. ister inanın ister inanmayın bana Optimus Prime bu filmi izledikten sonra çok seksi gelmeye başladı : ) evet arkadaşlar yanlış duymadınız bi tır otobotunu seksi buluyorum : ) filmin konusunu her ne kadar benimseyememiş olsam da gerçekten çok başarılı bir yapım.. Yıllardır beklediğim ve heyecanı kesintisiz yaşadığım o değişim (transform) sahneleri beni zevkten cidden dört köşe etti diyebilirim : ) Artık bi yapılmayan Kara Şimşek kaldı..sanırım onu da yakın zamanda yaparlar ama Mike yaşlandığı için yerine kimi oynatırlar bilmiyorum..

Neyse arkadaşlar, eminim Transformers’a bir çoğunuz haftasonu zaten gittiniz ama gitmeyenleriniz varsa aranızda ciddi anlamda gidin ve çocukluğunuza dönün benim gibi *böö : )

Gönderilen Resim
Resim alınma tarihi 2007-07-09

Bu haftalık da benden bu kadar arkadaşlar bu sıcak günlerde sinema keyfinden mahrum kalmayın : ) iyi haftalar
Gizelle.
If i could start my life from scratch
If i could take away the pain off my past
If i had another chance i would do just that
I'd qive anythinq jus' to qo riqht back





Benzer Konular Daralt

  Konu Forum Konuyu Açan İstatistikler Son Mesaj Bilgisi

1 kullanıcı bu konuya bakıyor

0 üye, 1 ziyaretçi, 0 gizli