İçerik değiştir



Sen Amerika ' ya Kaç Kere Gittin ?


  • Yanıtlamak için giriş yapın
bu konuya 48 yanıt verildi

#1 Can Ka No Rey

Can Ka No Rey

    Burası olmadan yaşayamaz

  • Yöneticiler
  • 9.354 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay

Gönderim zamanı 01.07.2007 - 13:54


Hayatında "Ben Türküm" diyememiş, siyasi ömrü Türklükle mücadele ederek geçmiş Gürcü Recep Tayyip Erdoğan, seçim yılına girdiğimiz günden bu yana, sürekli milliyetçi rolleri yapmaya devam ediyor.
Ne kadar komik bir hale geldiğini kendisi fark edemiyor ama ona yanındaki akıl hocaları bunu kendisine izah etmelidir.

BOP Eşbaşkanları Recep Tayyip Erdoğan'a "Biz iktidarımız boyunca, siyasi hayatımız boyunca Türk milliyetçiliği ile mücadele ettik, onu aşağıladık, ona düşman olduk, şimdi bu kavramı ağzımıza almamız bizi rezil ediyor" demelidirler…
BOP Eşbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a demelidirler ki; Sen "Gazetenin bir tanesi yazmış: Türkiye, Türklerin diye. Ahlâksız bu, hayâsız… Olmaz böyle şey..." sözlerini kullanmış bir adamsın, sen "Kürdistan'dan gelen bilgiler bizi memnun ediyor" sözünü kullanmış bir adamsın, sen iktidarında "Türkiyelilik ve Demokratik Cumhuriyet, Kürt Sorunu" gibi PKK'ya ait kavramları kullanmış bir adamsın, sen on binlerce şehidimizin katiline "Sayın Öcalan", şehitlere "Kelle" demiş bir adamsın, sen Türkiye'nin de içinde bulunduğu, 22 İslam ülkesinin haritasını değiştirecek, BOP projesinin "Eşbaşkanısın", sen (AB)-(D)ullah Gül'ün PKK'lıları Dışişleri köşkünde misafir etmesini "Dışişleri Bakanı Abdullah Gül'ün, "başbakan vekili" olarak Leyla Zana ve arkadaşlarıyla yaptığı görüşme Türkiye için çok önemli bir aşamadır. DEP'lileri benim de kabul etmemem için hiçbir neden yok." şeklinde savunmuş bir adamsın, sen 1 Ağustos 2002 tarihinde idamı kaldıran partiler arasında yer alıp, Apo'yu idamdan kurtarmış ve mecliste anayasa değişikliği içine Apo'yu İmralı'dan çıkartacak maddeyi koydururken suçüstü yakalanmış bir adamsın…

Buna benzer o kadar örnek sunabiliriz ki, Recep Tayyip Erdoğan'ın milliyetçiliğin, Türklüğün tek harfini bile ağzına alamayacağını belgeleri ile tek tek ortaya koymuş oluruz…
BOP Eşbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cahiller topluluğuna rol yapmaktadır. Devletin otobüsü, uçağı, arabası, parası ile gerçekleştirilen AKP'nin mitinglerinde toplandığı cahillere milliyetçilik, Türklük nutukları atmaktadır. AKP bayrakları sallayan o cahillerden bir tanesi de, şu yukarıda anlattığımız olayları ve sözleri kullanmış Recep Tayyip Erdoğan'a, "Bütün bunlardan sonra ne milliyetçiliğinden bahsediyorsun?" diyemiyorlar.

Ne Müslümanlıktan, ne Türklükten bahsedecek hali kalmayan AKP, miting meydanlarında yalanla, sahtekârlıkla resmen halkı 22 Temmuz seçimleri için kandırmaya çalışıyorlar.
Recep Tayyip Erdoğan tüm mitinglerinde korkulu rüyası olan MHP'ye saldırmakta ve her türlü iftirayı atmaktadır.

MHP ile ilgili hangi cümleyi kursa baştan sona iftira, baştan sona yalandır.
En son devletin parası ile gerçekleştirdiği Niğde mitinginde de konuşmasının büyük bölümünü MHP'ye iftira atmakla geçirmiştir.

Kendisi PKK'nın siyasi uzantısı DTP ile koalisyona ışık yaktığı halde, her iki partiden de "Koalisyona" dair hiçbir açıklama yapılmamasına rağmen, Niğde'de de yine CHP-MHP koalisyon masalları anlatıp, halkı uyutmaya çalışmıştır.

İktidarı boyunca koalisyonunu ABD, AB, Barzani, Talabani, Rum, Ermeni unsurları ile yapmış AKP'nin çıkıp da CHP-MHP koalisyonunun Türkiye zarar vereceğini anlatmaya kalkması, bu milletle dalga geçmekten başka bir şey olabilir mi?

Hem bu ülkede "koalisyon kurarım" diyen tek parti AKP iken… Hem de PKK'nın siyasi çöplüğü DTP ile…
Anlaşılan AKP, seçimlere kadar MHP-CHP koalisyon masalları ile mitinglerini tamamlayacak… Bol yalanlı, bol iftiralı…

BOP Eşbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Niğde mitinginde kullandığı bir iftira da Türk milliyetçiliğinin Lideri Dr.Devlet Bahçeli'nin Türk Cumhuriyetlerine gitmediğine dair sözlerinde yer almıştır.

Hayatında "Türk milleti" kavramını ağzına almamış Recep Tayyip Erdoğan, Niğde'de Türk Dünyası'ndan bahsediyor… Kıyamet mi kopuyor ne?

BOP Eşbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan demişki: "Milliyetçilik bu. Milliyetçilik milliyetperverliktir, vatanseverliktir. Öyle laf salatasıyla milliyetçilik olmaz. İşte ben, milliyetçiyim diyen beyefendiye soruyorum, bugüne kadar görevde olduğun zaman Türk Cumhuriyetlerine kaç kere gittin? Türk Dünyasıyla acaba kaç kere münasebetin oldu? Sadece laf. Bizse icraat... Biz icraat yapıyoruz, ta Moğolistan'a kadar gidin orada AK Parti'nin eserini görürsünüz."

Recep Tayyip Erdoğan aklınca, iftira atarak MHP Lideri Dr.Devlet Bahçeli'yi eleştiriyor ve kendisinin Türk Dünyası ile ilgilendiğini söylüyor.
"Türk" kelimesini duyunca kimyası bozulan Recep Tayyip Erdoğan'ın "Türk Dünyası ile ilgilendim" demesinin hiçbir değeri yoktur.

Eğer Recep Tayyip Erdoğan, Türk Dünyası'ndan bazı yerlere ziyarete gittiyse, BOP Projesi etrafında zemin yoklamaya gitmiştir. ABD'nin emperyalist projesinde, o bölgelerin nasıl önem taşıdığını BOP Eşbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan çok iyi bilmektedir(!)
BOP Eşbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türk Dünyasına gitse ne olur, gitmese ne olur? ABD'nin dünyayı kana bulayan, istikrarsızlaştıran projesinde görevli birinin oralara gitmemesi, Türk Dünyası açısından daha yararlı olacaktır(!)

BOP Eşbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türk Dünyasına giderek, somut ne yapmıştır? Eşi Emine Erdoğan'la hediye toplamak dışında…
"Türklük, Türk Dünyası" deyince ne gibi bir duygu yaşamaktadır? Türkiye'nin Türklere ait olmadığını söyleyen birisi, Türk Dünyası'na bin kere gitse ne yazar?
MHP Lideri Dr.Devlet Bahçeli'nin Türk Dünyası'na gitmediği iftirası atan Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Merkezi'nin sayfasına (www.mhp.org.tr) gir ve orada Türkmen Beyi isimli video var, onu izle bakalım MHP Lideri Dr.Devlet Bahçeli Türk Dünyası'nda nerelere gitmiş ve orada Türkmen beyi diye nasıl karşılanmış…

Çin'in esareti altında Doğu Türkistan'a bile giden tek Türk Devlet adamı MHP Lideri Dr.Devlet Bahçeli'dir. Senin danışmanların Çin'e kendi fındığını satmaya giderken, MHP Lideri Dr.Devlet Bahçeli Doğu Türkistan'da Türklerle kucaklaşmış, onların derdini, sıkıntısını dinlemiştir.
MHP'nin sayfasında, o videoyu izlediğinde MHP Lideri Dr.Devlet Bahçeli'nin Türk Dünyası'na gitmediği yalanı ve iftirası çürüyecektir.

MHP Lideri Dr.Devlet Bahçeli, Türk Dünyası'nda birçok yere gitti, Amerika'ya gitmeyen tek liderdir.
Ve "Vashington'a gitmeden hükümet olacağız" diyen bir anlayışla iktidara doğru yürümektedir.
BOP Eşbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD'ye sen kaç kere gitmiştin, BOP'un eşbaşkanı sıfatınla BOP'un asbaşkanı Bush ile kaç kere görüştün, BOP Projesi hakkında hangi yeni kararlar aldınız, yeni nereler işgal edilecek, sen bizlere onu anlat… Sen Türk Dünyasını Türk milliyetçilerine, Türkmen beyine bırak, senin ne işin oralarda? Allah göstermesin ABD askerleri Türk Dünyasından bir yeri işgal ediyorsa yine Irak'ta olduğu gibi "Kahraman Amerikan askerlerinin evlerine sağ-salim dönmeleri için dua ediyorum" dersin…

Türk Dünyası kıyaslaması yapmaya kalkma, sana Amerika'nın kapılarında "Bu adamı silmeyin, süpürmeyin, kullanın" diye yalvarmalarını sorarız… Ezilir ve altında kalırsın…
"Türkiyeli" Recep Tayyip Erdoğan, Türkmen beyi Dr.Devlet Bahçeli'ye Türk Dünyasını soruyor… Allah sabrımızı, aklımızı korusun…


Yıldıray Çiçek / Ortadoğu Gazetesi





#2 guide

guide

    Follow me! If you can...

  • Üyeler
  • 3.241 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:İzmir
  • İlgi Alanları:Tenis , Body Building , Kick Boxing , Müzik dinlemek , Gaz'lamak .

Gönderim zamanı 01.07.2007 - 14:08

İlk cümle hariç yazıya katılıyorum , Gürcü olabilir bir insan , ama Türk'tür... mesela benim baba tarafım selanik göçmeni , annemler köprülü yugoslavya , sizinde dedelerinize bakarsak pek farklı değildir ::

Devlet Bahçeli'yi ciddi şekilde takip etmeyenler bile bir örnek veriyim ; Kırgızistan milli şapkası kalpak giyip Kırgızistanda bulunduğunu ana haberlerden görmüştür , daha örnekler çoğalabilir :) ama RTE de böyle birşey hatırlamıyorum ...
<!--aimg-->Gönderilen Resim<!--Resize_Images_Hint_Text--><!--/aimg-->

#3 Can Ka No Rey

Can Ka No Rey

    Burası olmadan yaşayamaz

  • Yöneticiler
  • 9.354 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay

Gönderim zamanı 01.07.2007 - 14:12

İlk cümle hariç yazıya katılıyorum , Gürcü olabilir bir insan , ama Türk'tür...

Üstadım ; bende katılıyorum bu sözünüze . Pek hoş olmamış .

Bu arada , toprağız :)

Bu mesaj Ötüken tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 01.07.2007 - 14:13


#4 guide

guide

    Follow me! If you can...

  • Üyeler
  • 3.241 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:İzmir
  • İlgi Alanları:Tenis , Body Building , Kick Boxing , Müzik dinlemek , Gaz'lamak .

Gönderim zamanı 01.07.2007 - 14:14

eyvalllahhh :)
<!--aimg-->Gönderilen Resim<!--Resize_Images_Hint_Text--><!--/aimg-->

#5 Can Ka No Rey

Can Ka No Rey

    Burası olmadan yaşayamaz

  • Yöneticiler
  • 9.354 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay

Gönderim zamanı 01.07.2007 - 14:33

R.Tayyip Erdoğan , çok iyi bir demogog . Bunu gözardı etmemek lazım . Milli Görüşçü , Müslüman Demokrat ve şimdi de Milliyetçi . En son Sosyalist Enternasyonal ' e de aday gösterilmişti Başbakanın Partisi . Bu dönüşüm nereye kadar devam edecek çok merak ediyorum .



#6 samsun216

samsun216

    Hiç gelmiyor desek yeridir

  • Üyeler
  • 18 Mesaj

Gönderim zamanı 01.07.2007 - 16:46

Bende hayatımda hiç türküm demedim. Çünkü Türk değilim...

Dedemin babası 12 sene askerlik yapmış, Karadenizde Rum ayaklanmacılarla savaşmış, sonra İzmirde Yunanlı kovalamış, sonra yetmemiş oradanda doğuya, isyan bastırmaya gitmiş... Kardeşide Çanakkaleye gitmiş, dönmemiş... Dedemde Koreden gazi... Babam 74'ten sonra 3 yıl kıbrısta kalmış...

Şimdi Türkiye türklerin olacaksa veya türkiye türklerinse bizim dedeler, babalar niye ordan oraya koşuşturmuş...

İlahi okuyan çocuklardan gocunan, NATO'nun ordusu olmaktan gocunmayan ordumuz ve komutanının Türküm demiyen herkes düşmanımızdır sözleri başta olmak üzere, milliyetçilik adı altında dillendirilen bu tür faşist söylem ve yazılar en sonunda bu memleketi bölecektir... PKK elinde sonunda bitecektir ama bunlar pkkdan daha tehlikeliler ve bitmek bilmiyorlar... Ne vatan sevmeyi biliyorlar ne konuşmayı, ne kardeşliği, ne de insanlığı...

Adam bir bir ton yazı yazmış, akp mhp'ye iftira atıyor diye.. Sonra MHP'yi savunacam diye, akp mitingde devlet otobüsü kullanıyor diye iftira atıyor...

Eee tayyipten ne farkın kaldı... Çapı, kalorisi bu kadar, mideside bunu kaldıyor demekki...

#7 Can Ka No Rey

Can Ka No Rey

    Burası olmadan yaşayamaz

  • Yöneticiler
  • 9.354 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay

Gönderim zamanı 01.07.2007 - 16:55

Türklük ; bir soy meselesi değil , gurur meselesidir . Siz Türk olmayabilirsiniz ya da kendinizi Türk hissetmeyebilirsiniz . Ama bu ; Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ' ün söylemiş olduğu , '' Türkiye Türklerindir . '' sözüne saldıracağınız anlamına gelmez .

Ayrıca MHP ile AKP ' yi bir tutma gibi bir gaflette bulunmayınız . Yalan ve iftira ayrı şeydir , olanı söylemek , olanı göstermek ayrı şeydir . AKP ' nin tarzı iftiradır , MHP ' nin tarzı olanı göstermektir .



#8 IssIz

IssIz

    Dağ Dikeni

  • Üyeler
  • 11.239 Mesaj
  • Konum:araf..
  • İlgi Alanları:ohoo bi sürü..kitap şeetmek,gesmek,uçmak, uçarken atlamak...bi de musiki dinlemek...

Gönderim zamanı 01.07.2007 - 17:01

Samsun 216: Zarif Etkileyici ve Zevk Dolu

hah evet !..:yeah:


anaaa yannış yeri kopyalamışım..:banghead:..

neyse *zong

işte demek isteyip de ifade sakarlığı yüzünden diyemediğim buydu; biz milliyetimizi sevmeyi beceremiyoruz...daha pek çok şeyi sevmeyi beceremeyip severken sıkıp öldürdüğümüz gibi...türk doğdum, seçme şansım yoktu, seçme şansım olsaydı da başka bir ırk seçecek kadar önemsemiyorum bunu..

türk doğmuşluğumu kabulleniyorum, bazı ırkdaşlarımın yaptıkları, başarıları doğal olarak gururlandırıyor beni...ama bu kadar...herkesi +'sı ve -'siyle sevmeyi öğretti hayat bana...hataları varsa türkken de var, ne türk oldukları için var ne de türktür boşver kadar var..(üff tamam az karışık oldu ama eminim abidik anlar beni *böö )

türküm işte, ama türk olmayanı sevmemek gibi bir ukalalığım olamaz...O'nun da beni sevmeme hakkı doğmasın diye...*uhuhu







Alıp başını gitmek istersin.

Bilmediğin, bilinmediğin,

Çözmediğin, çözülmediğin bir denkleme...

Biraz ürkek düşünürsün...

Biraz kekeme....



'Üstüme gelme hayat!

Bundan sana ne...? ! '



Kekemeliğin korkularındandır...

Giderken bile; gidene değil de

Geride kalana aklın takılır...

Bir yanına yatarsın ' git.. ' der

bir yanın ' kalmalısın... '

Geceleri hep uykusuz kalırsın...

Ayağına pranga olur tüm düşündüklerin...

Gitmeden daha

Sen; gider gider gelirsin...



' Üstüme gelme hayat....

beni bilirsin....'



Kaldığın bu yerde

Harcadığın yılların gelir aklına...

Bir bir sayarsın...

Toplarsın, çarparsın,

Böler, çıkarırsın...

Bakkal defteri kadar kalın...

Bakkal defteri kadar karmaşa...

İçinden bin bir küfür

' Sümme haşa...! Sümme haşa...! '

Farkedersin ki hayatı

Arka sokaklarda dolanarak yaşarsın...

Kabarmış hesabından kaçarsın...



' Üstüme gelme hayat...!

Daha neyi alacaksın..? ! '



Hep sevmişsindir aslında...

Hep ama hep sevmişsindir...

Birini sevmişsindir sonra...

Sonra birini daha...

Birini daha...

Daha....! ?

Her gelip geçen gemiye aşık olmuşsundur..

Gemiler gitmiş

Sen yorulmuşsundur...



' Üstüme gelme hayat....!

Gemi olmuş musundur..? '



Kocaman bir mahalleden

Daracık bir sokağa.

Sokaktan ufacık bir eve

Evden odaya....

Yağlarından tiksinir gibi

Kurtulmak ister gibi

Kapatmışsındır kalabalıklara kendini...

Gitgide yanlız kalmışsındır...

Yalın yaşanan gecelerde

Gitmekle kalmak arasında dolanırken...

Beynine bir silah gibi dayamışsındır korkularını...

Yalnız...Korkak...Kekeme....




' Üstüme gelme hayat...!

Kıyarım kendime....!
'




#9 Hyaman

Hyaman

    Triple Nickel-1

  • Dokunulmazlar
  • 4.490 Mesaj
  • Konum:somewhere in the blue planet &quot;EARTH&quot;

Gönderim zamanı 01.07.2007 - 17:02

İlahi okuyan çocuklardan gocunan, NATO'nun ordusu olmaktan gocunmayan ordumuz ve komutanının Türküm demiyen herkes düşmanımızdır sözleri başta olmak üzere, milliyetçilik adı altında dillendirilen bu tür faşist söylem ve yazılar en sonunda bu memleketi bölecektir...

Demek Türk ordusu bölecek Türkiye'yi.Enteresan...
I find your lack of faith disturbing!

#10 IssIz

IssIz

    Dağ Dikeni

  • Üyeler
  • 11.239 Mesaj
  • Konum:araf..
  • İlgi Alanları:ohoo bi sürü..kitap şeetmek,gesmek,uçmak, uçarken atlamak...bi de musiki dinlemek...

Gönderim zamanı 01.07.2007 - 17:07

, MHP ' nin tarzı olanı göstermektir .

bak ben buna takıldım şimdi.. :blink:

her olanı göstermiceksin çocuuum...edüzün imzada yazdığı üzre; ürkerler Allah muhafaza...:D

vodooo samsun145 in alıntıladığı yazıyı elini şeyine koyarak bi daha oku...neyine? ha yok, vicdanına... *heyo


o komutan ya hitlerin reankarne olmuş hali, ya da düpedüz faşist ırkçının teki !...cevap hakkı doğdu faşiste...başka cümle kurabiliyorsa tabi...:)







Alıp başını gitmek istersin.

Bilmediğin, bilinmediğin,

Çözmediğin, çözülmediğin bir denkleme...

Biraz ürkek düşünürsün...

Biraz kekeme....



'Üstüme gelme hayat!

Bundan sana ne...? ! '



Kekemeliğin korkularındandır...

Giderken bile; gidene değil de

Geride kalana aklın takılır...

Bir yanına yatarsın ' git.. ' der

bir yanın ' kalmalısın... '

Geceleri hep uykusuz kalırsın...

Ayağına pranga olur tüm düşündüklerin...

Gitmeden daha

Sen; gider gider gelirsin...



' Üstüme gelme hayat....

beni bilirsin....'



Kaldığın bu yerde

Harcadığın yılların gelir aklına...

Bir bir sayarsın...

Toplarsın, çarparsın,

Böler, çıkarırsın...

Bakkal defteri kadar kalın...

Bakkal defteri kadar karmaşa...

İçinden bin bir küfür

' Sümme haşa...! Sümme haşa...! '

Farkedersin ki hayatı

Arka sokaklarda dolanarak yaşarsın...

Kabarmış hesabından kaçarsın...



' Üstüme gelme hayat...!

Daha neyi alacaksın..? ! '



Hep sevmişsindir aslında...

Hep ama hep sevmişsindir...

Birini sevmişsindir sonra...

Sonra birini daha...

Birini daha...

Daha....! ?

Her gelip geçen gemiye aşık olmuşsundur..

Gemiler gitmiş

Sen yorulmuşsundur...



' Üstüme gelme hayat....!

Gemi olmuş musundur..? '



Kocaman bir mahalleden

Daracık bir sokağa.

Sokaktan ufacık bir eve

Evden odaya....

Yağlarından tiksinir gibi

Kurtulmak ister gibi

Kapatmışsındır kalabalıklara kendini...

Gitgide yanlız kalmışsındır...

Yalın yaşanan gecelerde

Gitmekle kalmak arasında dolanırken...

Beynine bir silah gibi dayamışsındır korkularını...

Yalnız...Korkak...Kekeme....




' Üstüme gelme hayat...!

Kıyarım kendime....!
'




#11 Can Ka No Rey

Can Ka No Rey

    Burası olmadan yaşayamaz

  • Yöneticiler
  • 9.354 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay

Gönderim zamanı 01.07.2007 - 17:08



İlahi okuyan çocuklardan gocunan, NATO'nun ordusu olmaktan gocunmayan ordumuz ve komutanının Türküm demiyen herkes düşmanımızdır sözleri başta olmak üzere, milliyetçilik adı altında dillendirilen bu tür faşist söylem ve yazılar en sonunda bu memleketi bölecektir...

Demek Türk ordusu bölecek Türkiye'yi.Enteresan...

Bak burayı atlamışım .

Nasıl bölecek ?

Üstadım ; Türküm demeyen ya da diyemeyen her kim olursa olsun benim düşmanımdır . Dikkat ediniz Türk olmayan demiyorum . Türküm demeyen ya da diyemeyen diyorum .







#12 samsun216

samsun216

    Hiç gelmiyor desek yeridir

  • Üyeler
  • 18 Mesaj

Gönderim zamanı 01.07.2007 - 17:10

hissetmek... gurur... soy... falan filan...

Haa Atatürk söylediyse doğrudur... Üzerine söz söylenmez... Tövbe Haşa

Kimsenin sözüne saldırdığım yok... Atatürkün söyleyip söylememeside beni ilgilendirmez... soruyorum sadece... biz ailece kendimizi türk hissetmiyoruz, aman hissedelim diye bir gayrette sarfetmiyoruz, ırkımızdan dolayı ne üzüntü nede gurur duyuyoruz...

dedemin babası, dedemin babasının kardeşi, dedem, babam ve ben TSK'nın dediği gibi onun düşmanı mıyız? bu bir. İkincisi biz kendimizi onurlandırıp, gururlandırıp Türk hissetmediğimiz için bu vatanın sahibi değilmiyiz? Üçüncüsü eğer değilsek... neyse...

#13 IssIz

IssIz

    Dağ Dikeni

  • Üyeler
  • 11.239 Mesaj
  • Konum:araf..
  • İlgi Alanları:ohoo bi sürü..kitap şeetmek,gesmek,uçmak, uçarken atlamak...bi de musiki dinlemek...

Gönderim zamanı 01.07.2007 - 17:10

sen de koy elini şeyine...:)

valla türk olmasam ööööyle bir söylerdim kiiiii...sen türklüğünden utanç duymuyorsan neden başkasının utanmasını ve ırkını gizlemesini bekliyorsun be çocuk? yoksa sen faşist misin? :blink:

öttürüken'edir bu sözlerim..*heyo

Bu mesaj IssIz tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 01.07.2007 - 17:13







Alıp başını gitmek istersin.

Bilmediğin, bilinmediğin,

Çözmediğin, çözülmediğin bir denkleme...

Biraz ürkek düşünürsün...

Biraz kekeme....



'Üstüme gelme hayat!

Bundan sana ne...? ! '



Kekemeliğin korkularındandır...

Giderken bile; gidene değil de

Geride kalana aklın takılır...

Bir yanına yatarsın ' git.. ' der

bir yanın ' kalmalısın... '

Geceleri hep uykusuz kalırsın...

Ayağına pranga olur tüm düşündüklerin...

Gitmeden daha

Sen; gider gider gelirsin...



' Üstüme gelme hayat....

beni bilirsin....'



Kaldığın bu yerde

Harcadığın yılların gelir aklına...

Bir bir sayarsın...

Toplarsın, çarparsın,

Böler, çıkarırsın...

Bakkal defteri kadar kalın...

Bakkal defteri kadar karmaşa...

İçinden bin bir küfür

' Sümme haşa...! Sümme haşa...! '

Farkedersin ki hayatı

Arka sokaklarda dolanarak yaşarsın...

Kabarmış hesabından kaçarsın...



' Üstüme gelme hayat...!

Daha neyi alacaksın..? ! '



Hep sevmişsindir aslında...

Hep ama hep sevmişsindir...

Birini sevmişsindir sonra...

Sonra birini daha...

Birini daha...

Daha....! ?

Her gelip geçen gemiye aşık olmuşsundur..

Gemiler gitmiş

Sen yorulmuşsundur...



' Üstüme gelme hayat....!

Gemi olmuş musundur..? '



Kocaman bir mahalleden

Daracık bir sokağa.

Sokaktan ufacık bir eve

Evden odaya....

Yağlarından tiksinir gibi

Kurtulmak ister gibi

Kapatmışsındır kalabalıklara kendini...

Gitgide yanlız kalmışsındır...

Yalın yaşanan gecelerde

Gitmekle kalmak arasında dolanırken...

Beynine bir silah gibi dayamışsındır korkularını...

Yalnız...Korkak...Kekeme....




' Üstüme gelme hayat...!

Kıyarım kendime....!
'




#14 abidik

abidik

    Buranın müptelasıdır

  • Üyeler
  • 3.464 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:nerede akşam orada sabah
  • İlgi Alanları:ömer,şems,yunus

Gönderim zamanı 01.07.2007 - 17:14

valla bak bunlar faşist sanki
olamazzzz
gezinen bir gölgedir hayat,
gariban bir aktör bir ileri bir geri saatini doldurur.
ve sonra duyulmaz olur sesi,
bir masaldır gürültücü bir salağın anlattığı,
ki yoktur hiç bir anlamı .

#15 Can Ka No Rey

Can Ka No Rey

    Burası olmadan yaşayamaz

  • Yöneticiler
  • 9.354 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay

Gönderim zamanı 01.07.2007 - 17:15

, MHP ' nin tarzı olanı göstermektir .

bak ben buna takıldım şimdi.. :blink:

her olanı göstermiceksin çocuuum...edüzün imzada yazdığı üzre; ürkerler Allah muhafaza...:D

vodooo samsun145 in alıntıladığı yazıyı elini şeyine koyarak bi daha oku...neyine? ha yok, vicdanına... *heyo


o komutan ya hitlerin reankarne olmuş hali, ya da düpedüz faşist ırkçının teki !...cevap hakkı doğdu faşiste...başka cümle kurabiliyorsa tabi...:)

Faşizm ile Milliyetçilik arasındaki farkı anlamıyoruz demek ki . Bizim Milliyetçilikteki kastımız ; ortak bir tarihi geçmişi olan , aynı Ülke de yaşayan etnik kökeni farklı olan insanları bir arada tutma ve onları her türlü tehlikeden uzak tutma anlayışıdır . Soy Milliyetçiliği değil , Kültür Milliyetçiliğidir .






#16 guide

guide

    Follow me! If you can...

  • Üyeler
  • 3.241 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:İzmir
  • İlgi Alanları:Tenis , Body Building , Kick Boxing , Müzik dinlemek , Gaz'lamak .

Gönderim zamanı 01.07.2007 - 17:19

Ötüken ne kadar anlatsanda önyargılı şekilde yaklaşıyorlar sana , bence hiç yorma kendini *heyo
<!--aimg-->Gönderilen Resim<!--Resize_Images_Hint_Text--><!--/aimg-->

#17 WaLe

WaLe

    Kimene!

  • Üyeler
  • 6.730 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:Eskişehir

Gönderim zamanı 01.07.2007 - 17:20

Faşizm ile Milliyetçilik arasındaki farkı anlamıyoruz demek ki . Bizim Milliyetçilikteki kastımız ; ortak bir tarihi geçmişi olan , aynı Ülke de yaşayan etnik kökeni farklı olan insanları bir arada tutma ve onları her türlü tehlikeden uzak tutma anlayışıdır . Soy Milliyetçiliği değil , Kültür Milliyetçiliğidir .


Aynı kültürü paylaşanların ırk ları farklı olsada Türküm mü demeli ?

Dememeli ise;

Üstadım ; Türküm demeyen ya da diyemeyen her kim olursa olsun benim düşmanımdır . Dikkat ediniz Türk olmayan demiyorum . Türküm demeyen ya da diyemeyen diyorum .


bu cümle niye ?

Demeli isede;

bu tavrı net olarak karşılayan kavram faşizanlıktır...

"YURTTA SULH, CİHANDA SULH"
Gönderilen Resim



’Düşüncenin üstesinden gelemeyen‚ düşünenin üstesinden gelmeye çalışır.

Paul Valéry


#18 abidik

abidik

    Buranın müptelasıdır

  • Üyeler
  • 3.464 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:nerede akşam orada sabah
  • İlgi Alanları:ömer,şems,yunus

Gönderim zamanı 01.07.2007 - 17:20

yanlıyonuz ama milliyetçilik senin dediğin gibi bişey degil
mhp ya sev ya terket derken bunu mu kast ediyordu yani
ne milliyetçiliği

bu değişmeli
yurtsever lik olmalı
madem bu dediğin tanım ancak buna uyar

devlet bey
berke barajı açılışında
uzanlardan duyduğu hakaretleri bi anlasaydı!!!
gezinen bir gölgedir hayat,
gariban bir aktör bir ileri bir geri saatini doldurur.
ve sonra duyulmaz olur sesi,
bir masaldır gürültücü bir salağın anlattığı,
ki yoktur hiç bir anlamı .

#19 IssIz

IssIz

    Dağ Dikeni

  • Üyeler
  • 11.239 Mesaj
  • Konum:araf..
  • İlgi Alanları:ohoo bi sürü..kitap şeetmek,gesmek,uçmak, uçarken atlamak...bi de musiki dinlemek...

Gönderim zamanı 01.07.2007 - 17:20

hade ordan laf ebesi !.. *heyo

komutan olabilmiş ama beyni üniformasının altında kalmış olan yaratık ne demiş bi bak; türküm demeyen düşmanımdır ! hoyda bre !

ben kürt, çerkez, zaza, rum vs olsam var yaaa !

sen hem yıllarca ''canım vatandaşım'' de sömür adamı, iş gücünden, emeğinden, zamanından, sülalesinin de herbişeyinden iste, kullan...ondan sonra kalk de ki; hişştt sen falanca, sen türk değilsin, niye değilsin bakem, git değiştir gel ya da uzat boynunu !''

madem düşmanmış, almasın zorla askere !!







Alıp başını gitmek istersin.

Bilmediğin, bilinmediğin,

Çözmediğin, çözülmediğin bir denkleme...

Biraz ürkek düşünürsün...

Biraz kekeme....



'Üstüme gelme hayat!

Bundan sana ne...? ! '



Kekemeliğin korkularındandır...

Giderken bile; gidene değil de

Geride kalana aklın takılır...

Bir yanına yatarsın ' git.. ' der

bir yanın ' kalmalısın... '

Geceleri hep uykusuz kalırsın...

Ayağına pranga olur tüm düşündüklerin...

Gitmeden daha

Sen; gider gider gelirsin...



' Üstüme gelme hayat....

beni bilirsin....'



Kaldığın bu yerde

Harcadığın yılların gelir aklına...

Bir bir sayarsın...

Toplarsın, çarparsın,

Böler, çıkarırsın...

Bakkal defteri kadar kalın...

Bakkal defteri kadar karmaşa...

İçinden bin bir küfür

' Sümme haşa...! Sümme haşa...! '

Farkedersin ki hayatı

Arka sokaklarda dolanarak yaşarsın...

Kabarmış hesabından kaçarsın...



' Üstüme gelme hayat...!

Daha neyi alacaksın..? ! '



Hep sevmişsindir aslında...

Hep ama hep sevmişsindir...

Birini sevmişsindir sonra...

Sonra birini daha...

Birini daha...

Daha....! ?

Her gelip geçen gemiye aşık olmuşsundur..

Gemiler gitmiş

Sen yorulmuşsundur...



' Üstüme gelme hayat....!

Gemi olmuş musundur..? '



Kocaman bir mahalleden

Daracık bir sokağa.

Sokaktan ufacık bir eve

Evden odaya....

Yağlarından tiksinir gibi

Kurtulmak ister gibi

Kapatmışsındır kalabalıklara kendini...

Gitgide yanlız kalmışsındır...

Yalın yaşanan gecelerde

Gitmekle kalmak arasında dolanırken...

Beynine bir silah gibi dayamışsındır korkularını...

Yalnız...Korkak...Kekeme....




' Üstüme gelme hayat...!

Kıyarım kendime....!
'




#20 samsun216

samsun216

    Hiç gelmiyor desek yeridir

  • Üyeler
  • 18 Mesaj

Gönderim zamanı 01.07.2007 - 17:23

Üstadım ; Türküm demeyen ya da diyemeyen her kim olursa olsun benim düşmanımdır . Dikkat ediniz Türk olmayan demiyorum . Türküm demeyen ya da diyemeyen diyorum .

Üstadım, bende bu kadar karikatürize bir cümle görmedim...

Evet faşist değiliz... Türk olmayanları öldürmüyoruz... Herkese zorla Türküm dedirtmeye çalışıyoruz... Söylemezlerse düşmanımız belleyip, kafalarına sıkıyoruz...





Benzer Konular Daralt

  Konu Forum Konuyu Açan İstatistikler Son Mesaj Bilgisi

1 kullanıcı bu konuya bakıyor

0 üye, 1 ziyaretçi, 0 gizli