İçerik değiştir



Sayı 44: Harabe Sinema'da


  • Yanıtlamak için giriş yapın
Bu konuya yanıt verilmedi

#1 Gizelle

Gizelle

    Sine-Harabe Yazarı...

  • Üyeler
  • 811 Mesaj
  • Konum:Cehennemin dibi...
  • İlgi Alanları:müzik, hayat, sinema, aşk, meşk vs :)

Gönderim zamanı 27.06.2007 - 22:58


Bir haftalık minik bir aradan sonra HARABE SİNEMA’da bu haftaki yeni filmlerimizin ön yorumuyla tekrar birlikteyiz..

Dead in 3 Days (3 Gün İçinde Öleceksin) 2. sınıf bir korku filmi diyebilirim Avusturya yapımı bu film için.. Mesajla başlayan ve ardından peşpeşe gelen gizemli ölümler. Çok sıra dışı bir durum yok kan vahşet..bol bol çığlık..tavsiye ettiğimi pek söyleyemem ama serin bir ortam arıyorsanız, biraz da boş vaktiniz varsa, belki bu filmle değerlendirmek istersiniz arkadaşlar : ) (bu arada filmin afişini bulamadım, yani öyle bi film ki afişi bile bulunmuo düşünün :blush: )

Haftanın ikinci filmi gayet romantik bir değil tam yedi aşk hikayesini anlatıyor..Scenes Of A Sexual Nature (Aşk Manzaraları) söylediğim gibi 7 farklı çiftin aşka ve sekse dair yorumlarından oluşan bu film doğa manzaraları açısından oldukça doyurucu, onun dışında aşka ve sekse dair kendince gerçekleri anlattığı için de ilgi görebileceğini tahmin ediyorum. Bu hafta için sabuk bir korku filmi yerine güzel bir dramatik komedi izlemek isterseniz..bu film tam size göre..

Gönderilen Resim
Resim alınma tarihi 2007-06-27

The Great Raid ( Büyük Baskın) İkinci dünya savaşı yıllarında, Amerikanın esir alınan 500 askerini kurtarmaya and içen, çok da başarılı olmayan bir grup askerin dramatik ve muhteşem hikayesi.. Bu filmi izlerken gerçekten tüyleriniz diken diken olacak diyebilirim, ben çok beğenerek izledim, konu ve hikaye açısından çok başarılı..zaten gerçek bir olaya dayanıyor olması daha da cazip kılıyor filmi. Bu hafta size, severek tavsiye edebileceğim en iyi iki filmden biri bu arkadaşlar : )

Gönderilen Resim
Resim alınma tarihi 2007-06-27

Tabii ki sırada bu haftanın şiddetle tavsiye edebileceğim, hatta ettiğim 4. ve son filmi, en güzeli en sona saklayanlardansanız siz de benim gibi, bu filmi niye en son anlattığımı anlayacaksınız : ) Die Hard 4.0 (Zor Ölüm 4.0) Tamam herkesin kendine göre beğendiği bazı şeyler vardır, yemek, içki, çikolata, tatlı, sanatçı, oyuncu, sinema filmi, dizi vs.. Bu film de kendime göre benim beğendiğim bir film ama inanın bana izlediğinizde bana hak vereceksiniz !! Macera ve aksiyonun adamı, yakışıklılar yakışıklısı, yaşlandıkça seksileşen muhteşem ötesi kusursuz varlık (tamam sustum) Bruce Willis.. Ahh ahh !! Ben yorum yapacaktım farkındayım ama bu filmde Bruce Willis’i oynattıkları sürece arkadaşlar benden aklı başında yorumlar beklemeyin derim ben.. iyi de derim : ) kısaca filmin konusuna değinmek gerekirse, muhteşem ötesi ultra mega giga varlığın başrolünü oynadığı Zor Ölüm 4.0 de eski günlerden hiçbişeyi kalmayan John McClane bir güvenlik şirketinde bilgisayar korsanlarını takip ederek çalışmaktadır..hayatında her şey sıkıcıdır ailesiyle arası bozuktur ve hiçbişey yolunda gitmemektedir.. Bilgisayar korsanları arasında ufak çaplı kovalamacalar oynarken, şans eseri ülkesinin korsanlar tarafından sabote edileceğini öğrenir ve bu durumda ister istemez onları durdurmaya çalışır, tabii ki yanında güvenebileceği bir yeni yetmeyle : ) Vallahi inanın arkadaşlar, filmin konusunu zar zor yazdım, yani bıraksanız ben sayfalarca size bu sahnelerde Bruce’un nasıl tatlı nasıl seksi nasıl çekici olduğunu anlatır dururum..Tabi bu durumda sayın Editörüm Johor beni ne yapar bilmiyorum : ) bu yüzden bu haftalık aah ahhlar çekerek aranızdan ayrılıyorum haftaya yine güzel filmlerle görüşmek üzere..
Gizelle.
Haa son olarak özel seçtiğim afiş : )

Gönderilen Resim
Resim alınma tarihi 2007-06-27
If i could start my life from scratch
If i could take away the pain off my past
If i had another chance i would do just that
I'd qive anythinq jus' to qo riqht back





Benzer Konular Daralt

  Konu Forum Konuyu Açan İstatistikler Son Mesaj Bilgisi

1 kullanıcı bu konuya bakıyor

0 üye, 1 ziyaretçi, 0 gizli