İçerik değiştir



Sayı 43: Sine Harabe'de Bu Hafta..


  • Yanıtlamak için giriş yapın
Bu konuya yanıt verilmedi

#1 Gizelle

Gizelle

    Sine-Harabe Yazarı...

  • Üyeler
  • 811 Mesaj
  • Konum:Cehennemin dibi...
  • İlgi Alanları:müzik, hayat, sinema, aşk, meşk vs :)

Gönderim zamanı 12.06.2007 - 13:14


HARABE SİNEMA’da sıcak günler devam ediyor..
Artık deniz kum güneş sezonunu açtık, ama serin sinema ortamları, yazın bile hep revaçta ki hala güzel filmler çıkıyor...Bu hafta 4 yeni filmimiz var..

Delta Farce (Avanaklar Mangası) 3 arkadaş gönüllü olarak Irak’da savaşmak üzere orduya katılır, fakat, uçakta bir karışıklık olur ve askeri araçları ile birlikte çölün ortasına düşerler, Ortadoğu’da olduklarını sanarlar fakat Meksika’dadırlar hem de büyük bir çete savaşının ortasında.. Ufak bir tüyo, çetenin ele başı , Carlos Santana !! Gülmek istiyorsanız eğer, klasik Amerikan filmi, salaklıklar ve sakarlıklar üzerine kurulmuş 2. sınıf bir komedi.. onun dışında fazla bi atraksiyon yok diyebilirim..

Gönderilen Resim

Gelelim ikinci filmimize, Truands ( Suç İmparatorluğu) günümüzde de güvenin ne kadar önemli olduğunu hiç aklımızdan çıkarmayız, bu film de tamamen bu tema üzerine işlenmiş, yaşlı bir mafya patronu kendine kurulan komplo ile hapse girer ve tahtını sağ koluna bırakır yani en güvendiği insana.. Ama şöyle bir söz vardır ya, en büyük darbe her zaman en güvendiğinden gelir diye.. bu tezi kanıtlamak istercesine yapılmış bu Fransız filmi hoş bir dramla bu hafta ilgilenenler için vizyonda..

Gönderilen Resim

Death Proof (Ölüm Geçirmez) Kurt Russell’ı özleyen varsa aranızda bu filmi bu hafta alternatif olarak düşünebilirsiniz, fakat yakışıklı Kutrumuz bu filmde biraz sapık katil rolünde maalesef… Güzel bi macera filmi olduğunu söyleyemiycem, kaliteli bir korku da değil, ama ben ödleğin teki olduğum için, bu konularda istisnayım arkadaşlar biliyorsunuz : )

Gönderilen Resim

Ve haftanın beklenen son filmi , SHREK The Third (Şrek 3) çok sevmememe rağmen, güzel bi animasyon olduğunu söyleyebilirim, ayrıca çok iyi espriler var, saatlerce güldüm..isterseniz biraz filmden bahsedeyim, Fiona’nın babası vefat ederken, tahtı Şrek’ e bırakır fakat Şrek çöl evine dönme arzusundadır..Bu yüzden tahtın diğer tek varisini (ki bu arkadaşı Justin Timberlake seslendirmekte ) bulması gerekmektedir, Şrek Far Far Away (çok uzak diyarlar) den ayrılırken ,baba olacağını öğrenir ve onun için bir kâbus bitmeden diğeri başlar..Tabi kötü adamımız Fiona’nın eski nişanlısı da bu esnada boş durmaz ve tüm masalların kötü kahramanlarını bir araya toplayarak Far Far Away tahtını ele geçirmeye çalışır… Dediğim gibi çok iyi ve ince espriler var, hele eşek, çizmeli kedi, çizmeli kedi eşek olunca, düşünün neler neler oluyor : )

Gönderilen Resim

Bu haftalık da benden bu kadar..Vizyonda kalın..
Gizelle.
If i could start my life from scratch
If i could take away the pain off my past
If i had another chance i would do just that
I'd qive anythinq jus' to qo riqht back





Benzer Konular Daralt

1 kullanıcı bu konuya bakıyor

0 üye, 1 ziyaretçi, 0 gizli