İçerik değiştir



BİZİMLE ÇALIŞIN DÜNYA STARLARI SİZE ÇALIŞSIN


  • Yanıtlamak için giriş yapın
Bu konuya yanıt verilmedi

#1 kalitebizde

kalitebizde

    Hiç gelmiyor desek yeridir

  • Yeni Üyeler
  • 1 Mesaj

Gönderim zamanı 22.03.2005 - 22:15


Güzellik sektörünün önde gelen isimlerinden olan ve 24 ülkede satış yapan Alman kozmetik firması LR-International bünyesinde çalışarak harika gelirler elde edebilirsin. Marketlerde ve parfümerilerde satılmayan bu kaliteli ve hesaplı ürünleri satarak %35 ile % 70 arasında kar elde edebilirsiniz.

Kaliteli Ürünler :

Her yaş grubu için el yüz vücut ayak bakım ürünleri, bay bayanlar için özel seriler, parfümler ve daha birçok çeşit var.

Mustafa Sandal ın, Hülya Avşar ın, Beyaz ın reklamınızı yapmasını sağlayabilirmisiniz? Ya Michel Schuhmacher in, Heidi Klum ın, Sarah Connar ın, Anna Kornikava nın. Lr-International sizin için yapmış. Bu starların isimini taşıyan ürünleri üreterek size bu imkanı sağlamış. Bu sayede Starların ismi ile satış yapabilirsiniz. Türkiye deki örnekler :

http://www.kalitebizde.com.tr.tc

Bol kazanç ve iş imkanı:
1-) Sermayeye gerek yok!
2-) İşyerine gerek yok!
3-) İstediğin zaman çalışma!
4-) İstediğin mekanda çalışma!
5-) Stok yok Aylık kota yok!
6-) Danışman olduğunuz andan itibaren ürünleri %35 indirimli alıp kar etmeye başlayın ve hem kendi satışınızdaki puanlardan hemde kuracağınız organizasyonunuzun toplam puanından %3 ila % 21 arasında bonus kazanın!
7-) Parasız eğitim ve seminerler!

İşimiz Türkiyede çok yeni bunun için eğer bu şansı yakalarsanız Çok kısa zamanda mükemmel kazançlara ulaşırsınız tek yapmanız gereken bize ulaşmak....

Web sitesi yapımı ve e-ticaret konusunda tecrübeniz yok ise üzülmeyin. Bu konudada pek çok alternatif var. Bana yazın ya da aşağıdaki telefondan bana ulaşın yeter.


Özgür İŞKAR
Lr international Organizasyon Lideri
0 537 486 82 17
e-mail & msn: internationalsupervisor@hotmail.com

http://www.kalitebizde.com.tr.tc





Benzer Konular Daralt

0 kullanıcı bu konuya bakıyor

0 üye, 0 ziyaretçi, 0 gizli