İçerik değiştir



VATAN ÇETELERİN KORUMASI ALTINDA


  • Yanıtlamak için giriş yapın
bu konuya 16 yanıt verildi

#1

  • Ziyaretçiler

Gönderim zamanı 06.06.2007 - 18:32


Ordunun çeteleri soyguna yöneldi


Son dönemlerde sayıları hızla artan profesyonel soygunlar, bir kez daha gözlerin ordu ve derin devlet içerisindeki çetelere çevrilmesine neden oldu. Emniyet ve MİT kaynaklı araştırmalar, söz konusu çetelerin profesyonel soygunculuğu son yıllarda bir finansal kaynak oluşturma yöntemi olarak kullandıklarını ortaya çıkardı.

Söz konusu araştırmalar, 2005 yılından başlayarak bu yılın ilk aylarına kadar gerçekleştirilen profesyonel soygunlar ile devlet içindeki çete örgütlenmelerini bir araya getiren bağların deşifre edilmesiyle sonuçlandı. Bu bağlar üzerinde yoğunlaşan uzmanlar, Sauna Çetesi başta olmak üzere, Atabeyler, Şemdinli ve Danıştay çetelerinin finansal kaynaklarını mercek altına aldılar. Yapılan araştırmalar sonucunda, son yıllarda kumar ve uyuşturucu gibi kaynakların kurutulmasıyla söz konusu çetelerin para bulma yöntemlerini değiştirdiklerini açığa çıkardı.

Buna göre derin devlet içindeki çeteler, ordu içinde özel eğitim ile askeri yöntemlerde profesyonelleşmiş kişileri bünyelerinde taşıdıkları için hem mafya tipi para bulma yöntemlerini rahatlıkla kullanıyor, hem de kar maskeli, kalaşinkoflu, caddeleri trafiğe kapatan türden soygunlar yapabiliyorlar. Usta işi bu soygunlar saniyeler içinde, o kadar kısa bir zaman diliminde ve o kadar profesyonel yöntemlerle gerçekleştirildi ki, eylemlerin kusursuzluğu, faillerin ortaya çıkmasını sağlayan en önemli ipucunu oluşturdu.

SOYGUNCU DERİN ÇETELERİN YÖNTEMLERİ NASIL ORTAYA ÇIKARDILDI?

Devlet içindeki çete yapılanmalarının içinde sürekli emekli veya görevde asker ve polislerin bulunduğu tespit ediliyordu. Finans biçimleri ise kendilerine özgüydü. Sauna Çetesinin, masaj salonları ve saunalara kendilerini MİT personeli olarak tanıttıktan sonra kameralar koydukları ortaya çıkmıştı. Bu salonlarda görüntüler elde ediliyor ve sauna ve masaj salonu sahiplerine şantaj yapılarak yüksek miktarlarda haraç elde ediliyordu. Böylece hem kasetler ilerideki operasyonlar için gizli kalıyor, hem de para bulunabiliyordu. Sauna çetesi ayrıca finansal kaynak için bir marketi ele geçirmiş, eğlence mekanlarından pay almış, İbrahim Tatlıses benzeri sanatçıları kullanma yöntemlerine de başvurmuştu. Bu finansmanla sağlanan çalışmalar sonucu Ankara'yı yok edebilecek her türlü bilginin bulunduğu 68 CD'lik geniş arşiv başta olmak üzere harekat planları ve eğitimler sağlanmıştı.

Sauna çetesinin kullandığı bu yöntemler, derin devlet içindeki yapıların bugüne kadar kullandığı finansal kaynak bulma yöntemlerine benzemiyordu. Bunun üzerine yoğunlaşan yine devlet içindeki istihbarat uzmanları, son derece çarpıcı ipuçlarına ulaştılar. Uzmanların ulaştığı veriler, daha önce Çakıcı, Çatlı, Yeşil ve benzeri tetikçileri yöneten yapılardan farklı bir örgüt şemasını su yüzüne çıkardı. Bu şemadaki çeteler yine devlet içinde orduda ve emniyette ya da kamu idaresinde halen görevlerine devam edenlerle emekli olmuş olanların işbirliğine dayanıyordu. Mevcut görevli özel eğitimli profesyonellerin teknik ve askeri becerilerinin yanı sıra görev yaptıkları yerlerdeki istihbari bilgilerinden yararlanılıyor, ancak “Sahra Talimnamesi”ne uygun barış döneminde savaşa hazır eğitimler gerçekleştiriliyordu. Bu yapıların sayılarının çoğalması, derin devlet içinde bir kaosa yol açtığı için de bazı çeteler kendilerine özgür finansal kaynak bulma yoluna başvuruyordu.

Bu kaynaklar, bugüne kadar örtülü ödenek, uyuşturucu, kumar benzeri kaynaklar iken, Hanefi Avcı gibi emniyet içinden bazı kişilerin bu kaynakların kurutulması yolunda verdiği uğraş nedeniyle çeteler finansal zorluklar yaşamaya başladılar. Özellikle kumarhanelerin kapatılması ve Hanefi Avcı'nın uyuşturucu trafiğini ortaya çıkartarak darbe vurması, bu profesyonel soygunculuğu tetikledi.

MERSİN KUVVA-İCİ EYLEMLERİNE SOYGUN GELİRİ

Sözkonusu yöntemlerin ilk dikkat çekici olanı, Ankara'da yaşanmıştı. 2006 yılının Ocak ayında çökertilen Sauna Çetesi ile ilgili bulgular ortalıkta konuşulurken 15 Şubat 2006 günü Ankara'da Vakıfbank'a ait zırhlı araç, gündüz gözüyle kaçırılmıştı. İçindeki 580 bin YTL hızla alınmış ve araç, sadece birkaç yüz metre ileride terk edilmişti. Olay 1 ay sonra çözülmüş ve zırhlı banka aracının Özel Kuvvetlerden firar ettiği belirtilen 2 astsubay tarafından soyulduğu ortaya çıkmıştı. Soygunu gerçekleştiren P.D ile L.A isimli iki astsubayın Sauna Çetesi Lideri Nuri Bozkır'ın Özel Kuvvetler Komutanlığından öğrencisi olduğu belirlenmişti.

P.D ile L.A'nın ihtiyaçları ve soyguncu prototipine uygun bir sebepleri olmadığı halde Vakıfbank aracını soymaları ve soygunu tereyağından kıl çeker gibi profesyonelce yapmaları Emniyet güçlerinin dikkatini çekmişti. P.D ve L.A'nın sorgulama sırasında polislerle yaptıkları özel sohbetlerinde parayı Mersin'deki çeşitli operasyonlarda kullanacaklarını söyledikleri sızan bilgiler arasında yer alıyordu.

SANİYELİK EYLEMLERLE MİLYON DOLARLIK KAYNAKLAR

Ancak profesyonel soygunlar bununla bitmedi ve sonradan anlaşılacaktı ki, bu eylem derin devlet çetelerinin temel yöntemlerinden biri haline gelecekti. Hepsinin ortak yanı ise uzun namlulu silahların ve kar maskelerinin kullanılması, parmak izi dahil hiçbir delilin bırakılmamasıydı. Bu çerçevede eski profesyonel soygunlar da masaya yatırıldı ve bilgiler birleştirilmeye başlandı. Bu çerçevede açılan dosyalardan biri de İstanbul Pendik'teki kuyumcu soygunuydu. Pendik'te 10 Ekim 2005 tarihinde Abdi İpekçi Caddesi'ndeki Pırlanta Kuyumcusu'na saat sabah 10.30 sıralarında 34 BG 2001 plakalı çalıntı otomobille gelen kalaşnikoflu, yüzleri maskeli biri kadın 4 kişi, önce caddeye ses bombası atmıştı. Daha sonra kalaşnikoflarla yaylım atışı yaparak 300 bin YTL değerinde altını alıp kayıplara karışmışlardı. 28 Ocak 2006 tarihinde de yine Pendik'te benzer bir eylem yapılmıştı. Pendik Kavakpınar Mahallesi Zambak Caddesi üzerindeki Yalçınkaya Kuyumculuk'a saat 09.30 sıralarında gelen kalaşnikoflu soyguncular, dükkan sahibi Nedim Yalçınkaya'yı kelepçeleyerek etkisiz hale getirmiş ve 5 kilo altın alıp kayıplara karışmışlardı.

“VATAN İÇİN” HER YOL MÜBAH

Takip eden hafta içerisinde, yani Şubat'ın başında ise sahip oldukları döviz bürosundan günün hasılatını yanlarına alarak akşam saatlerinde ayrılan İsmet ve Hamza Aydın kardeşler, Ankara Keçiören'deki evlerinin bulunduğu Mutlu Sitesi girişinde saldırıya uğradılar. Sitenin otomatik kapısının açılması için yavaşlayan iki kardeşin yanına yaklaşan saldırganlar ikisini de araç içinde kafalarından birer kurşunla vurdu. Euro, dolar ve YTL dolu çantayı alıp kayıplara karıştılar. Soygun yaklaşık 30 saniye sürmüştü.

15 Şubat tarihinde de Ankara'daki Vakıfbank'a ait zırhlı araç, gündüz vakti kaçırıldı. İçindeki 580 bin YTL hızla alınarak araç terk edildi. Soygunu yapanlar Mersin'de ikamet eden iki astsubay çıktı. Astsubayların “orduyla ilişiği olmadığı” açıklandı. Ancak istihbarat görevlisi oldukları ve bu nedenle resmi kayıtlarının tutulmadığı iddia edildi. Soygunu neden yaptıkları ise hala sır niteliğini koruyor. Ancak Mersin'de bayrak ve silah üzerinde yemin skandalının ortaya çıkması ile söz konusu soygunun hangi eylemler amacıyla yapıldığı daha net ortaya çıktı.

ÜÇ DAKİKADA İKİ AYRI SOYGUN!..

17 Temmuz 2006 tarihinde de İstanbul Kağıthane'de Kalaşnikof'lu ve maskeli dokuz kişi, gün ortası plakasız minibüsten indi, ikisi sokak başlarını tutarak trafiği durdurdu, biri aracın üzerine çıktı, üçer kişi de iki kuyumcu dükkânına daldı. Her iki dükkândan piyasa değeri 500 bin YTL'yi bulan yaklaşık 15 kilo altın çalan soyguncular, aynı minibüsle kayıplara karıştılar. Soygunun tamamı 3 dakika sürmüştü.

Ancak bazı çeteler ortaya çıkartılsa da soygunlar devam edecekti ve bu yılın Ocak sonunda da benzer nitelikli bir soygun yapılacaktı. 30 Ocak tarihinde 34 AP 9215 plakalı çalıntı otomobil ile Ümraniye Mustafa Kemal Mahallesi, 3001 Caddesi, No 78'deki kuyumcuya saat 11:00'da yanaşan soyguncular, kar maskelerini yüzlerine indirdikten sonra otomobilin bagajındaki otomatik tüfekleri aldılar. Soygunculardan ikisi, yolun bir kısmı ile kaldırımı her iki yönde kapatırken diğer üçü kuyumcu dükkanına girdi. 10 kilo kadar altını aldılar. 12 Şubat tarihinde de Mersin'de, kar maskeli ve silahlı olduğu belirtilen 3 kişi, Sanayi Sitesi'ndeki PTT Şubesi'nden yaklaşık 20 bin YTL aldılar.

ÇETELER TEAMÜLÜ OLUŞMAYA BAŞLADI

Söz konusu eylemler üzerinde yoğunlaşan uzmanlar, hükümetle ordu arasında gidip gelen siyasi kavgalar ve cumhuriyet-demokrasi kutuplaşmalarının bu çeteler üzerinden tetiklendiği konusunda da ilginç verilere ulaştılar. Söz konusu bağlantılar, “barış döneminde özel savaş eğitimi”ni öngören Sahra Talimnamesinin yenilendiğini ve bu çetelerin söz konusu talimnameye uygun örgütsel altyapıyı oluşturmak için bu yöntemleri benimsediklerini ispatlayan ipuçları veriyor.
ANKARA

#2

  • Ziyaretçiler

Gönderim zamanı 06.06.2007 - 21:20

TÜRKÜM,DOÐRUYUM,ÇALIŞKANIM...

#3 _KajmeraN_

_KajmeraN_

    ...::: UFAKLIK :::...

  • Üyeler
  • 5.365 Mesaj
  • Konum:Atatürk'ün İzinde
  • İlgi Alanları:Şiir, edebiyat, müzik(rap),bilgisayar (yazılım, donanım)

Gönderim zamanı 06.06.2007 - 22:13

Acayip çocuklaşıyorsunuz...

kuru milliyetçilik değil yaptığımız aklınız sıra bunu vurgulamaya çalışıyorsunuz ama yanılıyorsunuz ve körsünüz göremiyorsunuz...

Özellikle Ordu olmak üzere kimse bu çeteleri tasvip etmiyor, ama kininizi kusmak için hç bir fırsatı kaçırmıyorsunuz... Ki eğer gizli devlet dediğiniz şey bunları yapabiliyorsa gün yüzüne çıkmasınıda engelleyebilmezmiydi...

Bunlar devletin içindeki çıbanlar ve bunlara karşı başta Ordu olmak üzere herkes mücadele içinde...

Çok yönlü düşünmekten artık önünüzü hatta aynada kendinizi görememeniz çok manidar... Neyse şimdi çıkar tv ağzıyla konuşuyorsun dersiniz... Sorun değil...

Önce önyargılarınızdan kurtulun sonra buyrun...

Hadi hayırlı traşlar...


...:::--------------------------------------------------------:::...
BİTTİ!

CAN_i
...:::--------------------------------------------------------:::...


#4 AtamÇepni

AtamÇepni

    Türkiye Sevdalısı

  • Üyeler
  • 5.693 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:Atatürk'ün Ülkesi

Gönderim zamanı 06.06.2007 - 22:46

Ordunun çeteleri tepene her an binebilir. Sen en iyisi bundan sonra uyumadan önce yorganını başına kadar çek ki, korkuların seni daha fazla rahatsız etmesin.

Mehmetçiklerimizi yıpratmaya çalışmak senin çapına çoook büyük gelir.

AKP olmadan Dinimi,
MHP olmadan Ülkemi,
CHP olmadan ATATÜRK’Ü sevebilirim...

#5

  • Ziyaretçiler

Gönderim zamanı 06.06.2007 - 23:03

neden kızıyorsunuz tc gerceğibu kimse gocunmasın istisnalar hariç

#6 AtamÇepni

AtamÇepni

    Türkiye Sevdalısı

  • Üyeler
  • 5.693 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:Atatürk'ün Ülkesi

Gönderim zamanı 06.06.2007 - 23:09

Sen değil o kovuklarınızdan topunuz gelsin . Türkiye Cumhuriyeti devletinin sabrını sınayanların sonu acı oldu. Hainlik yapıp da hala TC gerçeği demekle şerefsizlik yapıyorsun. Sen şu malum mikropsun galiba dönüp dönüp geliyorsun. Şu geldiğin inin adresini verde bizde seni ziyaret edelim.

AKP olmadan Dinimi,
MHP olmadan Ülkemi,
CHP olmadan ATATÜRK’Ü sevebilirim...

#7 _KajmeraN_

_KajmeraN_

    ...::: UFAKLIK :::...

  • Üyeler
  • 5.365 Mesaj
  • Konum:Atatürk'ün İzinde
  • İlgi Alanları:Şiir, edebiyat, müzik(rap),bilgisayar (yazılım, donanım)

Gönderim zamanı 06.06.2007 - 23:11

1. tc değil Türkiye Cumhuriyeti

2. si gocunmak, aksine gururlanıyorum... Bu ülkenin askeri kimsenin uşağı değil, veya çapulcu değil veya cani değil... Bu yüzden bu ülkenin tarihinde kara leke yoktur! ve olmayacaktır! DTP, PKK ağzıyla konuşmaktan vazgeç...

3. Ön yargılarını katıp kin kusuyorsun, 3 kuruşluk beyninle olaylara çok yönlü bakabildiğini sanıp saplandığın bataklıktan görünen kısım dışındaki yeri görebilmekten acizsin...

4. Bu ülkenin Kendi Kürt halkıyla herhangi bir sorunu yoktur ki köyleri ateşe tutsun... Bu ülkenin sorunu dağdaki "bir avuç bebek katili ermeni maşasıyladır"! Halkla, "PKK denilen uşaklığa alışmış örgütü" yakın kelimelerde kullanıp kafa karıştırmaya çalışmaktan vazgeç...

5. O ufaçık (hatta varlığından şüpheli olduğum beynine) iyice sok, bu ülkenin askeri kendi vatandaşına kurşun sıkmaz! Bu ordu "haminiz olan ABD ordusu" veya "ermeni ordusu" değildir iyice belle!

Hadi hayırlı traşlar...

Bu mesaj _KajmeraN_ tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 06.06.2007 - 23:23


...:::--------------------------------------------------------:::...
BİTTİ!

CAN_i
...:::--------------------------------------------------------:::...


#8 Hyaman

Hyaman

    Triple Nickel-1

  • Dokunulmazlar
  • 4.490 Mesaj
  • Konum:somewhere in the blue planet "EARTH"

Gönderim zamanı 06.06.2007 - 23:22

Yönetici arkadaşlar gereğini yapacaklar sanırım.Ama onlar da haklı kaç gündür fenalık geldi aynı şahıslardan...
I find your lack of faith disturbing!

#9

  • Ziyaretçiler

Gönderim zamanı 08.06.2007 - 20:53

bu ülkede bir kanun değişikliği artık şart oldu bence türk ceza kanununa asker istediğini yapabilir,elini kolunu sallayarak istediği gibi adam öldürebilir ibaresi getirilmeli bu şart yoksa daha çok karmaşa çıkar bu ülkede,sistemin ne olduğunun anlaşılması için bu kesinlikle gerekli,türkiyede cumhuriyet demokrasi hava civa bu ülke cunta(askeri dikdatörlükle)yönetiliyor asker ne derse o olur muhtıralar darbeler bunun en büyük delilidir,fakat güya milliyetçilik yaptığını zanneden adamlar milliyetçiliği katilleri savunmak soygunculara sahip çıkmak diye anlıyorlar şemdinlide halkın üzerine bomba atan adamlara onlar iyi çocuklardır diyen bir genelkurmay başkanı ve zihniyetten ne fayda gelir ki bu ülkeye daha çok çeteler çıkar ortaya çünkü milliyetçilik mafya babalarıyla anılır hale gelmiş normaldir,önemli olan hukuk devleti olduğunu söyleyen bir ülkenin bu çetelere karşı tutumudur,o da belli zaten iki gün sonra iyi çocuklar dışarda ve yine aynı roller

Bu mesaj ROJAME tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 08.06.2007 - 21:43


#10 _KajmeraN_

_KajmeraN_

    ...::: UFAKLIK :::...

  • Üyeler
  • 5.365 Mesaj
  • Konum:Atatürk'ün İzinde
  • İlgi Alanları:Şiir, edebiyat, müzik(rap),bilgisayar (yazılım, donanım)

Gönderim zamanı 08.06.2007 - 21:42

Bu ülkenin sistemi apaçık belli arkadaşım... Sana düşmez!


...:::--------------------------------------------------------:::...
BİTTİ!

CAN_i
...:::--------------------------------------------------------:::...


#11 Can Ka No Rey

Can Ka No Rey

    Burası olmadan yaşayamaz

  • Yöneticiler
  • 9.354 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay

Gönderim zamanı 08.06.2007 - 22:05



Bütün bu yaygara , Şemdinli ' de bir PKK itirafçısının öldürülmesi yüzünden mi ?

Allah başımızdan eksik etmesin , bu JİTEM ' i ve çeteleri ... Onlar da olmasa , sokakta yürüyemeyeceğiz bu Kürtçü mafya yüzünden ...

İstanbul ' da ve diğer büyük şehirlerde yaşayan arkadaşlarımız bilirler , asıl mafyanın kim olduğunu ... Uyuşturucu , fuhuş , gasp , kapkaç , tinerci ,korsan satış çetesi bu Kürtçü mafyanın elinde değil mi ? Bana bunun aksini kim iddia edebilir ? İstanbul ' da ki kaldırım kenarlarını mesken edinip , otopark parası adı altında Halk ' tan para toplayıp , korsan CD satışından , uyuşturucudan , gasptan , fuhuştan elde ettiği paraları PKK ' ya aktaranlar kimlerdir ? Yine bu Kürtçü mafya değil midir ?

Mafya'ya karşıyım . Hemde sonuna kadar ... Ama insan bu gerçeklikler içerisinde yaşayınca , bu pisliklere karşı , bir panzehir olarak ''Milliyetçi! mafya da olsun'' demekten kendini alıkoyamıyor ...

Bu mesaj İuvenis tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 08.06.2007 - 22:42


#12

  • Ziyaretçiler

Gönderim zamanı 08.06.2007 - 22:47

tebrikler bir insan ancak bu kadar kendini yalancı çıkarabilir,o insanlar neden metropollerde o halde hiç sordun mu o insanları yargılamaktan başka işe yaramayan beynine o insanlar kendi memleketlerinden korucu olmaya zorlanıyor diye,yada doğudaki ekonomik bozukluklar ve ihmalden dolayı geliyorlar peki orda zaten bir yığılmadan dolayı işsizlik var ne oluyor onlarda o yolu seçiyor yani suçu görürken suça iten sebepleri de gör biraz jitemi ve mafyayıda desteklemen normaldir çünküideolojisi olmayan bir adam ne yapar ya futbolla uğraşır ya da kurtlar vadisini ve magazin programlarını izler,kişilik çatışmasında boğulur sonrada sen olur çıkar.

#13 Can Ka No Rey

Can Ka No Rey

    Burası olmadan yaşayamaz

  • Yöneticiler
  • 9.354 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay

Gönderim zamanı 08.06.2007 - 23:29



Sayın , insanlıktan ve Milli hassasiyetlerden nasibini alamamış , insan olduğu sanılan , fakat benim insan olduğuna ihtimal bile vermediğim şizofreni hastası mahlukat ;

Öncelikle şunu belirtmek isterim ki ; Genel seçimlerde , barajı aşmasına kesin gözü ile bakılan , İdeolojik olarak kendini , Ülkücü Hareket ' in Siyasal kanadı olarak tanımlayıp , bünyesinde yüzlerce bilim adamı barındıran , 9 Işık gibi doktriner bir Siyasi fikir yapısı olan bir Parti ' nin , yani Milliyetçi Hareket Partisi ve onun Gençlik kolları konumunda bulunan Ülkü Ocaklarının mensubuyum . Söylemleri ile Halkımızın tepkisini çekip , sürekli linç girişimlerine maruz kalan , kıytırık bir Sol Parti ' nin değil ...

Diğer söylemlerine gelince ; bu söylemler şehire inen PKK Militanlarının , yasa dışı faaliyetlerini , klasik duygu sömürüsü ile örtmeye çalışmanın yazıya dökülmüş halidir . Bu da sende , fazlası ile var olan , kendini aldatma dürtüsününden olsa gerek ...

Bak bunu hiçbir zaman unutma . Aptallık bahşedilen değildir , tercih edilendir . Bu durumda yaptığın tercihe saygı duyamam , kusura bakma ...

Bundan sonra senin ile hiçbir şekilde diyaloğa girmeyeceğim . Çünkü , senin saçma sapan söylemlerin yüzünden , Türk Halkının değerlerini ve bölünmez bütünlüğünü , tartışma konusu yapacak değilim ...

Şimdi git ve zihinsel masturbasyon yaparak orgazm olmaya devam et ...

Ve de en kısa zamanda , oranla değil de beyninle düşünmeye çalışarak ait olduğun topraklara , bölücülük yapmadan faydalı olmaya çalış ...







Bu mesaj İuvenis tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 08.06.2007 - 23:35


#14 _KajmeraN_

_KajmeraN_

    ...::: UFAKLIK :::...

  • Üyeler
  • 5.365 Mesaj
  • Konum:Atatürk'ün İzinde
  • İlgi Alanları:Şiir, edebiyat, müzik(rap),bilgisayar (yazılım, donanım)

Gönderim zamanı 08.06.2007 - 23:32

ideolojisi olmayan adam okuduğu eşkiya hayatlarıyla vatan kurtarmaya çalışır. Evrensel değer dediği değerleri sorgulamaktan bile acizdir ama kuru laf olsun diye konuşur... İnsan olmaktan bile acizlerin fikirden yoksunların kuru laf sıkarak en genel değerler üzerinden ülkeye saldırmasını bir türlü anlayamıyorum... Acziyet işte bu!

Düştüğün, saplandığın bataklıkta sadece bir cehpeyi görebiliyorsun ve bunu dünya sanıyorsun... Acizsin...

Şehitler için değerden bahsedemeyen senin söz konusu üçbeş bebek katili, zavallı olunca saldırıcasına savunmanı gördükçe insanların ne kadar aciz olabileceğini anlıyorum...

Şükürler olsun beyin veren tanrıya ve lanet olsun o verilen beyni kullanmaktan aciz olanlara!

Allahın laneti pkk nın ve onun sempatizanlarının üzerine olsun!


...:::--------------------------------------------------------:::...
BİTTİ!

CAN_i
...:::--------------------------------------------------------:::...


#15

  • Ziyaretçiler

Gönderim zamanı 08.06.2007 - 23:52

ben sizlere ne kadar cevap versem sizler yine öküzün altında buzağı arayacaksınız ve beni kendi kafanıza göre terorist yapacaksınız ama ben bu oyuna gelmem iyi geceler tatlı rüyalar kewndiniz gelştirin yarın tartışmaya devam edelim daha noksansınız beyin gözlerini açın kalp gözleriyle beraber başlayın antremana iyi geceler tatlı rüyalar...

#16 AtamÇepni

AtamÇepni

    Türkiye Sevdalısı

  • Üyeler
  • 5.693 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:Atatürk'ün Ülkesi

Gönderim zamanı 08.06.2007 - 23:53

Öküzler olduktan sonra daha biz çok buzağı ararız

AKP olmadan Dinimi,
MHP olmadan Ülkemi,
CHP olmadan ATATÜRK’Ü sevebilirim...

#17 Melih

Melih

    Giggity Giggity Goo!

  • Kurucular
  • 8.516 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:Bahçelievler - İstanbul
  • İlgi Alanları:Sadece Harabe.net :)

Gönderim zamanı 09.06.2007 - 01:12

Bu konu yalnızca provakasyon amaçlı olduğu için kapatılıp Geri Dönüşüm'e gönderildi.
2000 - 2010


bit.gifladybug.gif





0 kullanıcı bu konuya bakıyor

0 üye, 0 ziyaretçi, 0 gizli