İçerik değiştir



İlhan Kesici'nin Derin Bağlantıları


  • Yanıtlamak için giriş yapın
Bu konuya yanıt verilmedi

#1 L1Square

L1Square

    Burası olmadan yaşayamaz

  • Dokunulmazlar
  • 11.433 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay

Gönderim zamanı 06.06.2007 - 08:54


Merkez sağda oluşum için ismi sürekli gündemde olan ancak hiç beklenmedik şekilde CHP’den aday olan İlhan Kesici’nin derin bağlantıları dikkat çekici.

JİNSA, O’nun hatipliğine hayran kaldı

Türkiye’ye gelen Yahudi kuruluşlarının temsilcilerini, İstanbul ve Ankara’daki evinde ağırlıyor. ABD’deki en büyük siyonist kuruluşu olan ve İsrail için yaptığı lobi faaliyetleriyle tanınan JINSA (Yahudi Ulusal Güvenlik İlişkileri Enstitüsü) yetkilileri ile sürekli görüşen biri. 28 Şubat’ta İsrail ile yapılan anlaşmalarda öne çıkan Emekli Orgeneral Çevik Bir’in yakın arkadaşı...

İlhan Kesici, aralarında kongre üyeleri, yüksek düzeyde bürokrat ile ABD Dışişleri ve Pentagon danışmanları bulunan JINSA ile nasıl tanıştı? İlişkileri hangi boyutta?

JINSA Genel Müdürü Tom Neumann, ABD'deki bir konferansta konuşmacı olan İlhan Kesici’yi izler ve hatipliğini çok beğendiği için kendisini JİNSA toplantılarına çağırır.


O dönemde milletvekili olan İlhan Kesici, Amerika’daki JİNSA toplantılarına katılamaz ancak 2001 Haziran’da JINSA yetkilileri Türkiye’ye gelir. Ankara’da görüşmelerde bulanan 15 kişilik JİNSA yönetimi, İlhan Kesici’nin Küçük Çamlıca'daki evine uğrar. Yemeğe, JINSA Genel Müdürü Tom Neumann, ABD'nin İstanbul Başkonsolosu ile İsrail Başkonsolosu'nun yanı sıra işadamlarından İshak Alaton, Üzeyir Garih, Bahattin Yücel, Rona Yırcalı, emekli Orgeneral Çevik Bir ve Türkiye'deki Musevi Cemaati'nin onursal başkanı Bensiyon Pinto katılır.

Ardından 2004 Kasım ayında JINSA’nın yıllık olağan toplantısı için Washinton'a davet edilir.

İlhan Kesici, JİNSA toplantısı öncesinde Washinton’da yaptığı açıklamada, Türkiye'nin AK Parti iktidarına alternatif bir siyasi oluşuma ihtiyacı olduğunu, kendisinin de bu yönde kafa yorduğunu belirterek, “Türkiye, iktidar adayı olarak doğacak bir siyasi hareketlenmeye ihtiyaç duyuyor. Buna Türkiye'nin kafa yorması lazım. Türkiye'de önemli kesimlerin buna kafa yorduğu kanaatindeyim. Biz de o kafayı yoran insanlardan bir tanesiyiz” demişti.

İlhan Kesici’nin, siyasi hareketlenme dediği herhalde bu olması gerek. İlhan Kesici, en son Fethullah Gülen cemaatinin nabzını yokladı ancak destek alamayınca son tercih olarak CHP’ye kapak attı. JİNSA, hatipliğine hayran kaldığı İlhan Kesici üzerinde bu kadar neden durdu? CHP’ye geçişte JİNSA’nın rolü ne? Bunu önümüzdeki günlerde öğreneceğiz.

Renkli Dergisi

Siyonsitler,CHP'yi neden destekliyor acaba?Atatürkçü olarak geçinen (!),bu yüzden mitinglerde halkı galeyana getiren parti gizliden neler çeviriyormuşta haberimiz yokmuş..Hem Atatürk değilmiydi dış bağlantılı dernekleri yasaklayan?? Gerçekten Ata'm yaşasaydı,bazılarının ismini bile ağızlarına almasını yasaklardı herhalde..
Bir kadını ağlatırken,çok dikkat edin çünkü ALLAH,gözyaşlarını sayar..!!

Kadın,erkeğin kaburgasından yaratıldı,ayaklarından değil...
Öyle olmuş olsaydı,ezilirdi..
Erkeğin başından da yaratılmadı,üstün olmasın diye..

Ama göğsünden yaratıldı,eşit olsun diye;
....kolun biraz altından,korunsun diye...
Kalp hizasından yaratıldı SEVİLSİN diye..

* * *

Kimlik gizli, hayaller gizli ve ben de gizli...
Susuyorum..
Ve seni sevdiğimi kimselere söylemiyorum..


:) (Böyle kalsın. Kimin değiştirdiğini anlarsın senn)





Benzer Konular Daralt

0 kullanıcı bu konuya bakıyor

0 üye, 0 ziyaretçi, 0 gizli