İçerik değiştir



Sayı 42: 08 Haziran Filmler


  • Yanıtlamak için giriş yapın
Bu konuya yanıt verilmedi

#1 Gizelle

Gizelle

    Sine-Harabe Yazarı...

  • Üyeler
  • 811 Mesaj
  • Konum:Cehennemin dibi...
  • İlgi Alanları:müzik, hayat, sinema, aşk, meşk vs :)

Gönderim zamanı 05.06.2007 - 00:48


HARABE SİNEMA’da bu hafta..
Yaz dönemine girdiğimizden midir bilinmez, bu hafta 3 yeni film sinemalarda..

Ocean’s Thirteen Bekliyor muydunuz bilmiyorum ama serinin üçüncü filmi bu Cuma vizyonda… Kadro birebir aynı fazlası var da eksiği yok...Tahmin edin fazlalık olan kim ? Hollywood’un en tatlı kötü adamı..hadi tahmin edin..demiyorum ikinci bir kez ve açıklıyorum, Al Pacino.. Biliyorum hepimiz onu çok seviyoruz, tuhaf bir çekiciliği olduğunu inkâr edemiyorum bile..Bu bölümde (diyeceğim) Al Pacino, Ocean’ın yeni kumarhanesine rakip ve elbetteki Ocean’la eski bir hesapları var.. Kapatmak için de Ocean’ın gelmiş geçmiş en büyük soygunu yapması lazım..Yine macera, yine komedi, yine kovalamaca, yine yüreklerimizi ağzımıza getiren sahneler.. Bu hafta macera yönünden şanslıyız, ilk filmimiz de bunu belli ediyor zaten değil mi arkadaşlar ?

Gönderilen Resim

Gwoemul (Yaratık) Güney Kore’nin korku filmi yapabildiğinin bir kanıtı, ya da en azından öyle bir tez var diyeyim..Çünkü açıkçası korku filmi olduğunu düşünmüyorum, fakat bu konuda bizden ileri oldukları kesin : ) Han Nehri’nde yıllar önce yine Amerikalıların başı altından çıkan bir tıbbi atık sorunu..ve nehirde büyüyen bir canavar.. ! Kore halkını korkutuyor ama asıl sorun bu yaratığın yaydığı hastalık..Sonrası malum, polisler, özel ajanlar ve tabii ki filmin sonunda mutlaka kurtulan kahramanlar..klasik bi film..ama korku değil benim gözümde..sadece korkutmaya çalışmışlar : )

Gönderilen Resim

Ve haftanın (bence) en güzel filmi !!! Buraya özellikle dikkatinizi çekmek istiyorum arkadaşlar BLOOD AND CHOCOLATE (KAN VE ÇİKOLATA) Nerde kaldı Ocean’ın soyqunu ya da Gwoemul yaratığı.. Fantastik film sever misiniz ? Ya macera ?? Peki ya Kurt adam temasını ? Efendim ? Ben bayılırım şahsen, hele bi de ortada iyi bir aşk ve hikâye varsa.. Sizi temin ediyorum ki bu film, haftanın en çok rağbet gören filmi olacak. Demiştim ya bu hafta macera yönünden şanslıyız diye, aslında kastettiğim bu filmdi, 3 kez izledim ve bu filmde bana sinemada eşlik edecek birini arıyorum arkadaşlar :P (Alın açık duyuru) : )) Şaka bi yana, Kurt kadın olan Vivian’ın Bükreş sokaklarında tanıştığı ve yine bu sokaklarda kaybetme ihtimali olduğu Aiden’ı koruması için ailesine ve geleneklerine karşı koyması gerekmektedir..Kanı anladık da çikolata ismi nerden geliyor diyorsanız eğer, güzel Vivian’ımız Çikolatacıda çalışıyor ve Aiden onu bu sayede buluyor.. Bir de özellikle dikkat çekmek istediğim konu, filmin müziği, arkadaşlar eğer aranızda bu filmin sonundaki Soundtrack’in adını ya da mp3 sini bilen, bulan, dinleyen varsa, lütfen özel mesaj aracılığıyla beni bi haberdar etsin.

Gönderilen Resim

Bu haftalık da benden bu kadar..Vizyonda kalın..
Gizelle.
If i could start my life from scratch
If i could take away the pain off my past
If i had another chance i would do just that
I'd qive anythinq jus' to qo riqht back





Benzer Konular Daralt

1 kullanıcı bu konuya bakıyor

0 üye, 1 ziyaretçi, 0 gizli