İçerik değiştir



Sayı 41: Sine - Harabe


  • Yanıtlamak için giriş yapın
Bu konuya yanıt verilmedi

#1 Gizelle

Gizelle

    Sine-Harabe Yazarı...

  • Üyeler
  • 811 Mesaj
  • Konum:Cehennemin dibi...
  • İlgi Alanları:müzik, hayat, sinema, aşk, meşk vs :)

Gönderim zamanı 28.05.2007 - 22:54


HARABE SİNEMA’da bu hafta..
Yeni bir ayı 5 yeni ve güzel filmle karşılıyoruz, işte 1 Haziran 2007 de vizyona girecek filmler..

La Planéte Blanche (Beyaz Gezegen):
Kutup ayılarını sever misiniz ? Eminim bayan Harabe üyelerinin bir çoğuna sevgililerinden bu tarz şirin ayıcık hediyeleri gelmiştir..şimdi ne alâka Gizelle demeyin , Fransız yapımı bu filmde, bu güzel beyaz ve sevimli yaratıkların hayatlarına giriyoruz ve onların doğal yaşamlarını, insanlığın onlara olan olumsuz etkilerini izliyoruz, belgesel türündeki bu filmi inanın bana izlerken tüyleriniz diken diken olacak, içiniz acıyacak.. Ne yazık ki, insan oğlu hala çok duyarsız.. Filmi izleyince ne demek istediğimi anlayacaksınız..


Gönderilen Resim


Bug (Böcek):
Siz de benim gibi korkar mısınız böceklerden ? Ya onlardan biri sizin bir parçanız olsaydı ? Hımm..bence de oldukça zor ve “ıyy” bi durum : ) bu gerilim filmini izlerken mideniz bulanacak, şahsen ben pek de “severek” izledim diyemem arkadaşlar.

Gönderilen Resim

Mr. Brooks ( Bay Brooks):
Kevin Costner..hala yakışıklı bulanlarınız vardır mutlaka..ama son filmlerinde sanki biraz sönük kaldı sizce de öyle değil mi ? İnanın bu yapımda, içindeki bana qöre “şizofreni” karakteriyle muhteşem bir filme imza atıyor.. Bir yandan bakınca, gayet normal bir aile babası ama diğer taraftan içindeki öldürme arzusunu yenemeyen bir katil.. Sizce iyi mi kazanır kötü mü ? İkisi de aynı benlikteyse.. cevap vermek biraz zor !

Gönderilen Resim

The Last Mimzy (Sihirli Kutu):
Ufak dostlarımız unutulmamış yine bu hafta da.. İki sevimli kardeş, “oyuncakları” ve ortaya çıkan “sevimli” bir tavşan, Mimzy. Buraya kadar her şey normal, ta ki Mimzy’nin çocuklar üzerindeki etkileri çoğalana dek.. Fantastik maceraları benim kadar seveniniz eminim vardır, bu yüzden bu filmi kaçırmamanızı öneriyorum.. Çocukların hayal dünyasında neler neler gizli, bu film bize bir kez daha bunu gösteriyor.

Gönderilen Resim

Taxi 4 (Taksi 4):
Serinin ilk 3 filmini bilen eminim benimle aynı fikirdedir..sırasıyla, Harika..Eh işte..Vasat.. Kâbus !! İnanın bana bu filmden kesinlikle zevk almayacaksınız, Taksinin ortaya çıktığı 2 sahne var ve bu sahnelerde de gayet sıradan, her filmde göreceğimiz görüntüler var.. Konu hiç iç açıcı gelmedi bana, ama yine de yok ben serinin son filmini izlemek istiyorum karışma bana Gizelle derseniz, karar sizin arkadaşlar, ben yorumumu yapar bu hafta da huzurlarınızdan böylece ayrılırım : )

Gönderilen Resim

Haftaya yeni filmlerde görüşmek dileğimle
Gizelle.
If i could start my life from scratch
If i could take away the pain off my past
If i had another chance i would do just that
I'd qive anythinq jus' to qo riqht back





Benzer Konular Daralt

  Konu Forum Konuyu Açan İstatistikler Son Mesaj Bilgisi

1 kullanıcı bu konuya bakıyor

0 üye, 1 ziyaretçi, 0 gizli