İçerik değiştir



Sayı 40: Sine - Harabe


  • Yanıtlamak için giriş yapın
Bu konuya yanıt verilmedi

#1 Gizelle

Gizelle

    Sine-Harabe Yazarı...

  • Üyeler
  • 811 Mesaj
  • Konum:Cehennemin dibi...
  • İlgi Alanları:müzik, hayat, sinema, aşk, meşk vs :)

Gönderim zamanı 21.05.2007 - 11:53


HARABE SİNEMA’da bu hafta..
25 Mayıs 2007 'de 4 yeni film, sinemalarımızda vizyona giriyor..

Find Me Guilty (Beni Suçlu Bulun)
Gönderilen Resim

Vin Diesel desem ne dersiniz ?? Ama bu sefer filmin konusu biraz farklı hep macera filmlerinde izlemeye alıştığımız bu yakışıklı ,bu muhteşem, bu sexy , bu.. (öhö tamam sustum) “amcamız” bu filmde hiç bilmediği halde avukatlığa soyunuyor, hem de ailesine ve yakın dostlarına karşı. Kendini savunan avukatı beğenmeyen Jackie DiNorscio mahkemeden kendi savunmasını kendi yapmak ister, mahkeme onaylar ve diğer avukatlarla birlikte çıkar mahkemeye.. şirin, samimi ve biraz da bozuk ağzıyla bir çoğunun sempatisini kazanan Jackie DiNorscio dava sonunda kendini bize ve mahkemeye çok iyi kanıtlıyor..İzlerseniz ne demek istediğimi anlarsınız arkadaşlar. Kesinlikle sıkıcı değil, ben çok severek izlemiştim, bu yüzden tavsiye ediyorum..

Pirates of Caribbean : At World’s End (Karayip Korsanları : Dünyanın Sonu)
Gönderilen Resim

Serinin üçüncü filmi, ne güzel oldu da yine geldiler.. yılda bir bizi maceradan maceraya sürüklemeleri ve bu esnada güldürmeleri eminim hepinizin çok hoşuna gidiyor benim olduğu gibi. Filmin bu bölümünde (arkası yarın gibi oldu çünkü) Jack Sparrow’u arıyoruz, güzeller güzeli Elizabeth ve ahh aahhhh Will ile (kızlar siz beni anladınız ). İnanın bana önceki bölümlerinden hiçbir farkı yok, yine macera, yine bol komedi ve yine Kaptan Jack Sparrow’un boşboğazlığı.. Haftanın belki de en çok izlenecek filmi bu..Tavsiye etmeme gerek yok, gideceğinizi zaten biliyorum

The History Boys
Gönderilen Resim
İngiliz Sinemasını seven var mıdır aranızda ? Ben tarafından pek iyi bir yorumu hak etmese de, şöyle söyleyebilirim, herkesin hayatında bir kişi çıkar ve ona hayatının dersini verir.. Bu filmde bize bunu kanıtlayan en iyi örnek..

Cashback : Zamana Güzellik Kat
Gönderilen Resim

Özellikle bayanların seveceği bir Romantik-Komedi.. Daha ne diyebilirim ki, aşk acısı çeken bir adam.. Bu acıyı unutmak için kendine çeşitli alternatifler bulur..ama en sonuncusu ona gerçekten iyi gelecektir. Uyuyamadığı için boş boş durmaktansa bişeyler yapma kararı alan Ben Willis, bir süpermarkette kasiyer olur… Ve sıkıcı sandığı iş arkadaşlarıyla asıl macera bundan sonra başlar. Kesinlikle eğlenceli ve romantik.. Bayanlar tutun sevgililerinizin elinden ve bu filme gidin, çok konuşurlarsa bi paket mısır alın.. inanın işe yarıyor : )

Haftaya yeni filmlerle görüşmek dileği ile,
Gizelle.
If i could start my life from scratch
If i could take away the pain off my past
If i had another chance i would do just that
I'd qive anythinq jus' to qo riqht back





Benzer Konular Daralt

  Konu Forum Konuyu Açan İstatistikler Son Mesaj Bilgisi

1 kullanıcı bu konuya bakıyor

0 üye, 1 ziyaretçi, 0 gizli