İçerik değiştir



Sayı 39: Sine - Harabe


  • Yanıtlamak için giriş yapın
Bu konuya yanıt verilmedi

#1 Gizelle

Gizelle

    Sine-Harabe Yazarı...

  • Üyeler
  • 811 Mesaj
  • Konum:Cehennemin dibi...
  • İlgi Alanları:müzik, hayat, sinema, aşk, meşk vs :)

Gönderim zamanı 14.05.2007 - 17:44


HARABE SİNEMA’da bu hafta..
18 Mayıs 2007 'de 5 yeni film, sinemalarımızda vizyona giriyor..

Fracture ( Cinayet Gecesi):
Anthony Hopkins ve Ryan Gosling başroldeler..Türü: Gerilim diye geçmiş ama ben pek gerilmedim diyebilirim size, film eşini öldüren bir adamın (tabii ki Hopkins) hikâyesini anlatıyor, genç ve yeni yetme awukat (bu da Gosling oluyor) onu savunuyor, fakat herşey Hopkins'in lehine olmasına rağmen ,kadının vurulduğu mermi Hopkins'in silahından çıkmamış görünüyor balistikte.. ve işte olaylar bundan sonra başlıyor..Sizce bu yaşlı kurt nasıl bir plan yaptı da eşini kendi öldürdüğünü itiraf ettiği halde, bu davadan suçsuz sıyrıldı ?
Ben, beğeneceğinizi düşünüyorum, çünkü ortada cidden güzel bir hikaye var, ama yok ben gerilim sevmem bana biraz daha farklı bir film öner Gizelle diyorsanız,
Mr.Bean's Holiday (Bay Bean Tatilde):
Bu hafta sinemalarda yerini alacak filmlerden bir diğeri yine Rowan Atkinson’ı baş rolde göreceğimiz bu filmde, şanslı Bay Bean çekilişte, bir Fransa tatili kazanıyor, tatilin yanında bir miktar para ve bir de video kamera..kim bilir neler çekecek hele de o sakarlığıyla..İnanın bana ben izlerken çok güldüm, gülmeyi seviyorum derseniz, şiddetli olmasa da tavsiye ediyorum arkadaşlar..

Ayrıca, küçük dostlarımız için de bu hafta cici bir animasyon var..
Impy's Island (Sevimli Dinazor): Ufak bir adada yaşamaya mecbur kalan profesör ve ada sakinlerinin (sevimli hayvancıklarımız) komik maceraları anlatılıyor, vardır çocuklu , yeğenli, kuzenli harabeliler aramızda..derim ki bu hafta küçüklerimizi sevindirirken inanın siz de çok eğlenebilirsiniz..

Gelelim haftanın son iki filmine,
Hills Have Eyes 2 (Tepenin Gözleri2): Sanırım birinci bölümünü bir çoğunuz hatırlıyorsunuzdur, şahsen ben mide bulantıları içinde izlemiştim ve ikincisinin yine bu tarzlarda olacağını gayet iyi biliyordum, cânım yönetmen Martin Weisz beni hiç şaşırtmadı ve “Birileri adam gibi korku filmi çekecekse, o ben olmalıyım” diyerek sezona Tepenin Gözleri 2 ile damgasını vurma hazırlığında..sizlere ufak bi tavsiye baylar, kız arkadaşınızla gidin, inanın memnun döneceksiniz : )))

Ve işte haftanın bence en iddialı filmi
Zodiac: 1960 ve 1970 yılları arasında San Francisco’yu dehşete düşüren bir seri katil.. düzinelerce insanı öldürdüğü biliniyor ve 2004 yılına kadar dava dosyası açık tutuluyor.. işte bu katilin gerçek kimliğini ortaya çıkarmak isteyen 4 adamımız, gecelerini günlerine katarak, San Francisco halkı için bir kurtuluş yolu aramaktadır..Gerilim konulu bu filmi dediğim gibi haftanın en iddialı filmi ilan ediyorum ve haftaya vizyonda yerini alacak yeni filmlerle görüşmek üzere diyorum..

Gizelle
If i could start my life from scratch
If i could take away the pain off my past
If i had another chance i would do just that
I'd qive anythinq jus' to qo riqht back





Benzer Konular Daralt

  Konu Forum Konuyu Açan İstatistikler Son Mesaj Bilgisi

1 kullanıcı bu konuya bakıyor

0 üye, 1 ziyaretçi, 0 gizli