İçerik değiştir



Sayı 39: Harabe Magazin Servisi


  • Yanıtlamak için giriş yapın
Bu konuya yanıt verilmedi

#1 Haberci

Haberci

    Jurnalci

  • Muhabirler
  • 8.175 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay

Gönderim zamanı 10.05.2007 - 18:01


Evet, bir etkinlik haftasını daha geri de bıraktık. Harabeliler yine gezmiş, yine eğlenmiş. Manen olmasa da ruhen aranıza katılabildim *cool
Bu hafta herkesin çok sevdiği bir paintball savaşçısını ele alalım dedim.

Arkadaşımız Ankara'nın bağrında yetişmiş bir Zara'lı. Eskişehir, Anadolu Üniversitesi iç mimarlık mezunu olan bu arkadaşımız, forumun ağır abisi olarak bilinir.
Space sayfasından da anlayabileceğiniz üzere mesleği gereği çizim programların da uzmandır kendileri. Mimari bir şirkette çalışmakta olan arkadaşımızın hedefi kendine ait bir modelleme ofisi açmak, kendine gelen tasarımları üç boyuta dönüştürmek.

Bu adamın on parmağında on marifet var; Serbest el çalışmalarıyla göze, okuduğu şiirleriyle kulağa, yaptığı makarna sosuyla mideye hitap etmekte'dir. (Yalaka hissettim kendi mi canım *zong)
Harabe gazete servisinin patronu olduğunu belirtmeme gerek yok sanırım. Onayından geçmeden yayınlacak ilk yazı olacağı için ufukta yine kavga, sürgün gözüküyor. :D

Terazi burcunun özelliklerini taşıyan bu arkadaşımızla konuşurken sen x burçsun derse şaşırmayın. Burçlar hakkında ki herşeyi arkadaşdan öğrenebilirsiniz.
Derin bir sinema kültürüne sahip olan bu arkadaşımızın size izlemediğiniz bir filmi anlatmasına müsade etmeyin; Filmi izlediğinizde ikinci kez izliyor hissine kapılabilirsiniz.

Eklenen resimlerden ve videolardan da anlaşılacağı üzere; Harabe toplaşmalarının hareketli, neşeli simasıdır kendileri (Zam istiyorum *cool)
Geç saatlere kadar nette oluşu da gözüden kaçmıyor ( vardır bir sebebi deyip geçiştiriyoruz ).

Hobi olarak annesiyle alışveriş yapmak, çizim yapmak, sinema ve ogame'i sayabiliriz.
söylemeden geçemeyeceğim filozof bir patronla çalışmak nasıl bişiy ben bilirim.

Haftaya bir başka süpriz üye ile birlikte karşınızda olacağım.
Harabe.net Haber Servisi





Benzer Konular Daralt

  Konu Forum Konuyu Açan İstatistikler Son Mesaj Bilgisi

1 kullanıcı bu konuya bakıyor

0 üye, 1 ziyaretçi, 0 gizli