İçerik değiştir



Koçfest Başladı


  • Yanıtlamak için giriş yapın
Bu konuya yanıt verilmedi

#1 guide

guide

    Follow me! If you can...

  • Üyeler
  • 3.241 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:İzmir
  • İlgi Alanları:Tenis , Body Building , Kick Boxing , Müzik dinlemek , Gaz'lamak .

Gönderim zamanı 05.05.2007 - 08:55


Festivalin ilk durağı Sakarya Üniversitesi’nde büyük coşku vardı.

Koç Holding tarafından gençler için düzenlenen ve geçtiğimiz yıl başlatılan KOÇFEST’in bu yılki ilk durağı Sakarya Üniversitesi oldu. 4 Mayıs günü Sakarya Üniversitesi’nde büyük coşku ile gerçekleştirilen KOÇFEST, saha etkinliklerinin ardından, akşam Şebnem Ferah Konseri ile sona erdi.

Türkiye’nin 13 ilinde, tam gün eğlence ve sürprizler sunacak olan KOÇFEST’de19 Koç Topluluğu şirketi özel etkinlikler, oyunlar, hediyeler ile gençlerin keyifli zaman geçirmelerine olanak sağlayacak.
Geçtiğimiz yıl düzenlenmeye başlanan ve Türkiye’nin çeşitli noktalarında 11 Üniversitede 300.000 gence ulaşan KOÇFEST bu yıl 13 Üniversitede 400.000 gence erişmeyi hedefliyor.

Koç Topluluğu’nun, Türkiye’nin geleceğine ve gençlere olan inancının ve güveninin bir işareti olarak geçtiğimiz yıl düzenlenmeye başlayan KOÇFEST, 10 Haziran’a dek sürecek.

“Bu Festival Senin” sloganı ile yola çıkan KOÇFEST’in bundan sonraki durakları ise şöyle:

7 Mayıs, Pazartesi Eskişehir Anadolu Üniversitesi
9 Mayıs Çarşamba Sivas Cumhuriyet Üniversitesi
11 Mayıs Cuma Bursa Uludağ Üniversitesi
14 Mayıs Pazartesi İzmir Ege Üniversitesi
16 Mayıs Çarşamba Konya Selçuk Üniversitesi
18 Mayıs, Cuma Kayseri Erciyes Üniversitesi
21 Mayıs, Pazartesi Ankara ODTÜ
23 Mayıs, Çarşamba Adıyaman Üniversitesi
25 Mayıs, Cuma Van Adıyaman Üniversitesi
28 Mayıs, Pazartesi Erzurum Atatürk Üniversitesi
31 Mayıs, Perşembe Samsun 19 Mayıs Üniversitesi
10 Haziran, Pazar İstanbul Kuruçeşme Arena

OYUNLAR – AKTİVİTELER

Apple IMC
Apple IMC üniversite öğrencileriyle tasarım ve teknolojinin ulaştığı son noktayı buluşturmak üzere Koçfest ile 13 üniversiteyi ziyaret edecek. Gençler, Standda Apple’ın en yeni bilgisayarları ile tanışabilecek ve ipod dinleme kulelerinde müziğin keyfine varacaklardır.

Arçelik: Arçelik Ürünleri ile çılgın yarışmalar
Arçelik Tırı içerisinde son teknoloji ürünleri ve Arçelik plazma ekranlarda bu senenin en merak edilen oyun konsolu Play Statıon 3 gençlerin beğenisine sunulacaktır. Şişme çamaşır makinesi içerisine saklanan “Çelik Anahtarlığı Bulma Yarışması” birincileri ise birbirinden eğlenceli Çelik’li ürünler kazanacaklar. Tırmanma Duvarı’nın zirvesine yerleştirilecek olan Arçelik ürününe ulaşan öğrenciler arasında düzenlenecek olan yarışmaların birincilerine Arçelik ürünleri hediye edilecek.

Aygaz – Opet – Tüpraş
Koç Enerji Grubu standında “Parmak Futbolu” oynatılacak ve çadırın yanına kurulacak olan “Şut Becerisi” alanı içerisinde “enerji” sini en İyi kullanan öğrencilere Aygaz ve Opet logolu ürünler hediye edilecek.

Beko
Teknolojik ürünler gençleri çağırıyor… Bunun yanında basketbolcular ile hatıra fotoğrafı çektirerek Beko Basketbol Turnuvası ile sürpriz hediyeler gençleri bekliyor olacak.

Divan
Koçfest’ in her bir standında keyifli ve eğlenceli dakikalar yaşarken Maret sosisin mangalda pişerken etrafa yayılacak kokusu gençleri “ Lezzete Davet “ standına çağıracak. Tat Ketçap, Mayonez ve Hardal ile buluşan Maret Sucuklu, Sosisli sandviçlerle açlığını bastıracak olan gençler Sek Ayran ile serinleyerek Koç Fest’ in tadını doyasıya çıkaracaklar.

Fiat
4 kanallı 4 aracın aynı anda yarışabildiği (Punto)elektrikli kumandalı 18 metre uzunluğunda yarış pisti gençlere eğlenceli ve heyecanlı anlar yaşatacak Ayrıca Fiat markalı araçlar gençleri ziyarete bekliyor olacak. Aynı zamanda Grande Punto simülatöründe farklı sürüş deneyimleri de katılımcıları bekliyor olacak.

Ford “Ford’la Sanal Dünyada Ralli Heyecanı”
Ford, sanal ortamda düzenlediği “yarışmalar” ile KoçFest’lerde gençleri ralli heyecanına çağırıyor. Zorlu parkurda zamana karşı yarışacak olan gençler hem eğlenceli dakikalar geçirecek, hem de müthiş ödüllerden birine sahip olma şansını yakalayabilecek. Bir ay boyunca sürecek olan mücadelede en hızlılar sıralamasına göre belirlenecek olan ilk üç kişi, dünyaca ünlü pilotların mücadelesine sahne olacak olan Rally of Turkey / Antalya organizasyonu için bir arkadaşı ile beraber Ford'un özel misafiri olacak.

Koç Allianz
KoçFest’te Koç Allianz güvencesi yaşanacak. KoçFest’in yapıldığı tüm şehirlerde, festivale katılan gençler, Türkiye sigorta sektörünün önde gelen kuruluşlarından Koç Allianz güvencesi altında olacak

Koçtaş
Artık herkes şarkıcı; festivale katılan gençler de Koçtaş Jingle’ını söyleyerek “Yıldızını Yarat” yarışmasına katılıp sürpriz hediyeler kazanabilecek ve artık herkesin bir CD’si olacak.

Migros
Gingeriniz ( Segway ) ile 9x6 m2 lik parkur içerisine yerleştirilecek olan kukaların arasından geçerek bitiş çizgisine ulaşan gençleri çeşitli hediyeler bekliyor olacak.

Nintendo
Yine bu senenin en çok ilgi gören ve oyun keyfinde farklı heyecanlar yaşatan Nıntendo Wii ile gençler, hem oynarken hem oynayan arkadaşlarını seyrederken bir süreliğine final streslerinden uzaklaşacaklar.

Paro
Gençlerin de Paro Kartı olsun! Üniversiteli gençler, Türkiye’nin önde gelen ve Koç Holding şemsiyesi altında toplanan markalarının sunduğu avantajlardan yararlanmak için Paro standını ziyaret edebilecekler.

RMK Müzesi
Rahmi M. Koç Müzesi, gezici Müzebüs ile Ankara 21 Mayıs –Adıyaman 23 Mayıs –Van 25 Mayıs -Erzurum 28 Mayıs – Samsun 31 Mayıs ve 10 Haziran İstanbul aktivitelerinde Koçfest’e katılacak.

Setur
Koçfest’te birbirinden güzel tatil fırsatları gençleri bekliyor olacak.

Yapı ve Kredi Bankası
Yapı Kredi Yayınlarının kitapları %40 indirimli olarak Koçfest katılımcılarına sunulacaktır. Ayrıca kitap kapağında kendisini görmek isteyen gençleri bu standda güzel sürprizler bekliyor.
<!--aimg-->Gönderilen Resim<!--Resize_Images_Hint_Text--><!--/aimg-->





Benzer Konular Daralt

1 kullanıcı bu konuya bakıyor

0 üye, 1 ziyaretçi, 0 gizli