İçerik değiştir



- - - - -

BİZ EVRENDE NEYİZ?


  • Yanıtlamak için giriş yapın
bu konuya 1 yanıt verildi

#1 karakartal

karakartal

    Hiç gelmiyor desek yeridir

  • Üyeler
  • 11 Mesaj

Gönderim zamanı 07.02.2005 - 13:21


ukala birer hayat formu yada bencil,kötü birer yaşam belirtisimiyiz biz? evet evet acaba biz evrende ne olduğumuzu yada evrenin neresinde nekadar bir yer kapladığımızı biliyormuyuz? düşünüce korkunç gerçeklere doğru giden ince bir köprü var oluyor önümüzde. peki neden bu kendini beğenmişlik bu kibirilik hali? dünya üzerinde bir nokta insanoğlu; peki ya dünya..
o da samanyolunda bir nokta. ya samanyolu? peki ya samanyolu gibi varolan binlerce yıldız sistemi..! onlar nerede birer nokta? acaba kendinizi bu kadar savunmasız hissettinizmi bugüne kadar hiç? korkusuz macera avcıları bıçkın kabadayılar dünyaya taht kurmuş hükümdarlar yada acımasız katiller. siz bulunduğunuz alan içinde ne kadar etkilisiniz. peki ya bulunduğunuz alanın boyutlarını hiç düşündünüzmü?
tanrıya inanmayan insanlar bu kadar büyük bir tiyatronun kendiliğinden nasıl sergileneceğini hiç düşündümü? yada onların düşünmesine tanrı mı izin vermiyor inkarlarından dolayı. istisnalar hariç...
yapmayın. bulunduğunuz alanın etkisine kapılmayın ne olur. bizim görmek istediğimizi gösterir kader dediğimiz hologram. biz o filmi o hayali kendimiz kurgularız oysa..
küçüklüğümüzün farkına varalım.
ne dersiniz?

#2 inan

inan

    tersceviroku

  • Üyeler
  • 2.596 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay

Gönderim zamanı 08.02.2005 - 19:15

Neye inanırsan '' O '' ol.
Bîgâne-i mahabbetün olmaz gam-âşinâ
Ey dâğ-ı derdin eylemeyen merhem-âşina





Benzer Konular Daralt

  Konu Forum Konuyu Açan İstatistikler Son Mesaj Bilgisi

1 kullanıcı bu konuya bakıyor

0 üye, 1 ziyaretçi, 0 gizli